Fragrancedirect.co.uk- 8!

• 38 171
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Получих поръчката от 21-ви.
Спрея 30+ и крема 50+ на RoC са перфектни! Yardley Lily of The Valley е чудесна! Чиста искряща момина сълза. Супер! Peace

Получих и за мъж ми всекидневен парфюм, ето този Dana Rapport Eau de Toilette. Някой питаше за приличен и евтин. Не е лош аромата, а по-важното е, че той си го хареса. Доста силен е като се пръсне в началото, с аромат на борова свежест. Мъжкарски аромат!
Доволна съм от тези покупки! Grinning

ПП. Тези двата са без целофан. Ако някой ще ги купува за подаръци,  да знаете.

# 571
  • на село
Мнения за този мъжки парфюм?

Задават се рождени дни, та да се ориентирам към избиране на подаръците.

# 572
Бижу, честито! С радост да си ги ползваш! А трайна ли е момината сълза?

# 573
  • Бургас
Момичета, предложете, моля, нещо подходящо за абитуриентка - някакво парфюмно сетче или само парфюм.
Може и някакъв сет с гримчета.  Flutter
Ако може, нещо по-евтинджос.  Blush

# 574
# 575
  • гр.Варна

Може и някакъв сет с гримчета.  Flutter

С това би била щастлива всяка абитуриентка...
http://www.fragrancedirect.co.uk/Elizabeth-Arden/Elizabeth-Arden … -Set/invt/0011347 -

# 576
Прави ли ви впечатление декоративната козметика от сайта да е малко... хм, ... старичка, да не кажа с изтекъл срок?

# 577
Не, защо?  newsm78

# 578
Първата ми поръчка от сайта съдържаше 1 огромна палитра на Актив със сенки, червила, ружове, моливи и четки.
Част от продуктите имат странна миризма, червилата определено не стават - развалени са. А огледалото е с дефект на стъклото, което не е във връзка със срока на годност, но пак си е недостатък.
Наскоро пък получих някой дребни нещица - червила, гланцове и т.н. Повечето са ОК, но 1 течно червило на Ревлон мирише на старо.
Та се чудех при вас има ли такива случаи?
Иначе парфюмите и бялата козметика са без грешка.

А, да не забравя, този крем на Корис Саломе http://www.fragrancedirect.co.uk/Coryse-Salome/Coryse-Salome-Ess … 50ml/invt/0010200 е много тежък и мазен, определено не е за млада кожа. Ще го подаря на мама, тя точно такива обича.

# 579
Странно и много гадно. Не ми се е случвало досега, всичко си ми е било ок.
Трябваше да им пишеш и да им ги върнеш.

# 580
  • София
И аз имах неприятна изненада с едно червило на Римел и гланц на Хард кенди. И двете миришеха на гранясало олио, а гланцът се беше разслоил и стоеше на парцали.

# 581
Бижу, честито! С радост да си ги ползваш! А трайна ли е момината сълза?
Средна работа. Laughing Затова е в такъв буркан от 125 мл, но пък е чудесна и с кеф ще си я подновявам по няколко пъти.

# 582
  • Пловдив

newsm10получих го,много съм доволна.
Изглежда страхотно и чантичката е яка и парфюма свеж и лесен за харесване. smile3501
Надявам се и на абитуриентката да й хареса. newsm74
Благодаря на всички които ми помогнаха в избора. Peace
vesi_m, и аз го получих за абитуриентка.Остана да е една и съща  Joy Joy Joy

# 583
# 584
  • Варна
Момичета, отдавна не съм поръчвала от тук. Ако днес пшоръчам сета на Е.Арден дали ще дойде за 10тина дни? На 23 ти е бала на една девойка и се изложих, нямам подарък. Cry И знам че е нахално ама да питам...ако някоя от вас го е поръчала и /или получила и не и е спешен, може ли да и го платя и да си поръча нов, т.е. да купя някой от вас?

Общи условия

Активация на акаунт