Fragrancedirect.co.uk- 8!

• 38 189
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Някой ще прави ли обща поръчка ако да , моля ви пишете ми,че като се знам каква съм блейка и може да изтърва  Laughing Laughing Embarassed Embarassed Hug Hug Hug

# 526
  • pomorie
и аз искам няколко рол-он-чета ако някой пуска до UKда свирка

# 527
Пристигна поръчката от 25.04.2010, а тази от 21-ви я няма... Rolling Eyes
Някой по-назад питаше за това http://www.fragrancedirect.co.uk/Coty/Coty-Laimant-Caresse-DOrch … 30ml/invt/0023149. Доста силен и траен аромат, има нещо ретро, което усещам, но то е като си пъхна носа в ръката, там, където съм пръснала, но учудващо не ме дразни! Шлейфът, който се носи, защото това нещо има и шлейф Laughing , е с доста приятен аромат! Но не го купувайте просто, защото няма за какво да дадете 10 лв., примерно! Peace

# 528
Получих си поръчката от 13.04 със Stella Nude.
Ароматът е страхотен, на рози е.

# 529
Бижу, аз питах, благодаря ти! Хареса ми описанието, което са дали за парфюм от 2 паунда и шишенцето, затова ми беше интересен. И сега като казваш, че и шлейф има... Ама според теб не си ли заслужва 10-те лева?

# 530
И аз съм желаеща ако някой пуска обща поръчка  Peace

# 531
Бижу, аз питах, благодаря ти! Хареса ми описанието, което са дали за парфюм от 2 паунда и шишенцето, затова ми беше интересен. И сега като казваш, че и шлейф има... Ама според теб не си ли заслужва 10-те лева?
Заслужава си ги. Peace Като си подготвена, че е като за 10 лв, ще ти хареса.

# 532
здравейте на всички  Hug
искам да попитам за имена на фирма доставчик че съм си харесла 10ти на неща а достаката ми ще е  много ако е директно за това ви моля да помогнете.До сега съм си поръчвала 2 пъти.Първата ми поръчка не беше много сполучлива един глос на ланком които беше като пресечен и спирала ми се строри малко суха.
а ако някои иска да пуснем обща поръчка да пипе на лични
поздрави Яна Hug

# 533
Тези 2 неща http://www.fragrancedirect.co.uk/Lentheric/Lentheric-Pagan-Eau-d … 00ml/invt/0003875    http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0001745&cm_vc=productpage   ги видях в БГ сайт на цени от 51лв. всяко. Доставка в срок от 14дни.
 А някой знае ли как миришат?

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 18:54 от sasi6

# 534
Ако това е Pagan by Mayfair (orig. by Picot, also: Lenthéric) той е произведен през 1967 година... Мирише като от тогава най-вероятно. Супер ретро ще дойде за днес, така ми се струва, но рискувай, ако искаш. Simple Smile

Ето ти мъничко описание: "A distinctive, classic floral perfume underpinned by exotic base notes to create warmth and sensuality. Presented in elegant and refined packaging to portray the sophisticated nature of this well loved fragrance."

# 535
снощи пуснах поръчка до английски адрес платих с бг карта която е на мое име да видим дали ще искат обяснение или да им звъня.
хубав ден на всички
похвалете се с полупките си Peace
Бижи многооо си полезна в тази тема за което ти благодаря че с твоята инфо ми спести 60лв. Hug Hug Hug
ще почерпя Naughty

# 536
Бижи многооо си полезна в тази тема за което ти благодаря че с твоята инфо ми спести 60лв. Hug Hug Hug
ще почерпя Naughty
А, мерси! Laughing Hug За какво точно ти спестих 60 лв!? И тъкмо е време за черпене Wink cheers

# 537
za dostavka Naughty ne znaeh kak stoi vaprosa s angliiski adres no vsi4ko mi se razqsni blagodarenie na vsi4ki vas  Hug Hug Hug
sega platih samo 1payn i neshto a trqbvashe da platq 33 paynda za dostavka Rolling Eyes

# 538
  • София
Момичета, а някакъв слънцезащитен продукт фактор 25-30 на добра цена да сте срещали? Има супер оферти за фактор 50, но по-нисък не видях

# 539

Общи условия

Активация на акаунт