Fragrancedirect.co.uk- 8!

• 38 184
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Бижу - към англ. адрес ли го поръча?
И аз май вече трябва да закупя някой друг лосион  Thinking

# 541
Не. Аз винаги си поръчвам директно на моят адрес.

# 542
Ами и аз така, ама егати доставката става  Sad

# 543
  • София

Аз поръчвах същия миналия месец - чрез посредник, пристигна, но беше за подарък, така че нямам отзиви.
Иначе за мен си взех от същата серия матиращ слънцепредпазен крем за лице - вчера го пробвах и съм страшно доволна. Но на сайта вече го няма Tired

# 544
Аз не поръчвам повече от 3-4 артикула наведнъж. Прежалвам доставката и това е.

# 545
# 546
Аз не поръчвам повече от 3-4 артикула наведнъж. Прежалвам доставката и това е.

Laughing много сладък имоут икон  Hug
Ще видим кога ще се наканя да поръчам и аз  newsm78

# 547
Аз този го имам. Читав е, не е с изтекъл срок, но повече не мога да кажа преди плажния сезон

# 548
Ако това е Pagan by Mayfair (orig. by Picot, also: Lenthéric) той е произведен през 1967 година... Мирише като от тогава най-вероятно. Супер ретро ще дойде за днес, така ми се струва, но рискувай, ако искаш. Simple Smile

Ето ти мъничко описание: "A distinctive, classic floral perfume underpinned by exotic base notes to create warmth and sensuality. Presented in elegant and refined packaging to portray the sophisticated nature of this well loved fragrance."
Хм...как ли ще е това" оттогава"... Гледам, че са го дали като " must have" англичаните.

# 549
Днес го получих. Има печат LOT 0149V. Незнам дали е с изтекъл срок, но на цвят си е беличко и не мирише лошо.
Също получих http://www.fragrancedirect.co.uk/Piz-Buin/Piz-Buin-Allergy-Lotio … 00ml/invt/0024578
То има печат 3108M 15:13R
Как мислите, в срок ли са?

# 550
  • Козлодуй
Пристигна злополучната пратка от 9-ти април Peace

# 551
И аз тук да помрънкам, че поръчката ми от 21 още я няма...
Пък дано да пристигне Wink

# 552
  • гр.Варна
Хм ,поръчах на 01.05 а още нямам мейл,че ми е shipped...

Ако трябваше да им звъня по телефона ,щях да получа мейл,нали ?

# 553
и аз поръчах на 2 , ама още се бавят - писах им мейл ако обичат да побързат с изпращането ,че тоя вулкан пак ще срине трафика на пощите

# 554
  • София
и аз поръчах на 2 , ама още се бавят - писах им мейл ако обичат да побързат с изпращането ,че тоя вулкан пак ще срине трафика на пощите

В Англия вчера е било почивен ден - т.нар. им bank holiday. Вероятно затова бавят изпращането.
А от вулкана дано да няма проблеми този път с полетите, че още чакам няколко поръчки от различни сайтове, платени началото на април Tired

Общи условия

Активация на акаунт