Fragrancedirect.co.uk- 8!

• 38 154
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
ей много го хвалите това парфюмче - ще взема да го пробвам по натам

# 661
Да не решите сега, че е равностоен на някой парфюм за 30-40 паунда, пък са се заблудили и го продават за 4? Просто е приятен за тези пари. Също така е за хора, които обичат цветни леки ароматчета. Да не ги накупите и да кажете после "Тая па Бижу, що така ни преметна!". Laughing Предлагам го като вариант на хора, които търсят евтин парфюм с приличен аромат, което е рядко съчетание. Не, че няма гадости между скъпите...

# 662
Да не решите сега, че е равностоен на някой парфюм за 30-40 паунда, пък са се заблудили и го продават за 4? Просто е приятен за тези пари. Също така е за хора, които обичат цветни леки ароматчета. Да не ги накупите и да кажете после "Тая па Бижу, що така ни преметна!". Laughing Предлагам го като вариант на хора, които търсят евтин парфюм с приличен аромат, което е рядко съчетание. Не, че няма гадости между скъпите...

накупих такива евтини за сестра ми, че тя се полива с парфюмите и още не ми се струва удачно да й подарявам по-скъпи
много е доволна, сега пак й поръчах
всъщност последната ми поръчка е само с такъв формат аромати, мъжкия вариант го поръчвам за втори път за баща ми- и той е доволен

# 663
Бижу, сайта трябва да ти отпуска процент. Hug Чрез кастинг да бяха избирали, такъв ценен консултант не биха намерили.
Сори за спама.

# 664
Хайде похвал, поръчка от ехееей 16,04 чак, шипната едва на 21,04 е доставена на 06,05 на англ, адрес и най-сетне пътува за БГ. Голямо бавене, голямо нещо...Изпуснах ви края и веднага ще пуснете мухата с Иносент... Mr. Green Някой ще сподели ли дали има общо с първообраза? Аз съм влюбена в него, няма общо за мен със стандартния Ейнджъл, но Съмър-а ме сърбят доста ръцете да го метна...

# 665
  • Бургас
Някой ще пуска ли скоро обща поръчка на англ. адрес?

# 666
Бижу, сайта трябва да ти отпуска процент. Hug Чрез кастинг да бяха избирали, такъв ценен консултант не биха намерили.
Joy Hug Ами, ценен! Просто ми е приятно да говоря за това.

# 667
  • Бургас
Аз съм си набелязала 3-4 нещица, така че мога да организирам пак една обща поръчка за землячки (а и не само Mr. Green). Има и още 2 потенциални "заподозрени", които може да се включат, ако ги подкокоросаме hahaha

# 668
  • гр.Варна
Цъфс,благодаря от сърце за помоща за нешипнатата ми поръчка  Hug .Днес я получих  Peace

# 669
момичета, включвам се за обща поръчка  Hug ще вземам подарък за рожден ден на  милото 28 май, но няма проблем и да се забавя малко, ако не се организираме бързо  Whistling   bouquet  bouquet

# 670
  • виртуално
момичета, включвам се за обща поръчка  Hug ще вземам подарък за рожден ден на  милото 28 май, но няма проблем и да се забавя малко, ако не се организираме бързо  Whistling   bouquet  bouquet
ако ще поръчваш само 1 нещо - няма никакъв смисъл от включване в обща поръчка
поръчай си го до България - ще пристигне за 3-5 дни

# 671
  • Бургас
Аз съм си набелязала 3-4 нещица, така че мога да организирам пак една обща поръчка за землячки (а и не само Mr. Green). Има и още 2 потенциални "заподозрени", които може да се включат, ако ги подкокоросаме hahaha

OK!
Ако решиш нещо, моля, пиши ми на лични! Невинаги успявам да следя темата.

# 672
о, така ли ... с каква карта може да се поръчва  Thinking аз имам дебитна на ДСК visa electron

# 673
о, така ли ... с каква карта може да се поръчва  Thinking аз имам дебитна на ДСК visa electron
Или с кредитна или с регистрирана в PayPal.

# 674
Момичета,някой поръчвал ли е това: http://www.fragrancedirect.co.uk/Calvin-Klein/Calvin-Klein-Cosme … e-Up/invt/0027271.Как са цветовете в сетчето? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт