ФЕВРУАРЧЕТО на месец стана, вече смее се на мама! (3)

• 33 471
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
  • някъде тук
Нарцис ето това е лосиона става за бебета Peace
http://www.framar.bg/%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0-%D0%B … -pid30062135.html

# 436
Здравейте и от мен,аз се появявам да се пооплача малко и за съвет ако някоя от вас се е сблъсквала с подобно нещо да сподели...на моята беба от 1 седмица и се е подул гормия клепач на едното оче...минали петък като се събуди сутринта беше си подуто,ходихме при педи-то и ни изписа капки Тобрекс...започнахме да слагаме,очето спадна за 2 дни но не съвсем напълно,спряхме капкит ена 7-мия ден защото са Антибиотични и днес гледам клепача пак тръгнал да се подува леко в предната част на очето...странно от какво става така,защото иначе очето вътре си е спокойно няма секрет няма нищо... Sad сега и звъннах да кажа че пак е почнало да се подува я тя каза да го мажа сутрин и вечер с Гентамизин паста за очи...Вече незам какво да правя и много се притеснявам Sad

# 437
Лелеее...май липсата ви е хванала днес Thinking
И ние бяхме по разходки днес и доста се уморих,подозирам че  е от високите токове на които ходя, ама не мога да се откажа от тях и т'ва си е!Щом и като бях бременна не ги свалих, значи сигурно чак като стана пенсия може да ги сваля Mr. Green
Биогайя давам всеки ден по 5-капки и на малкия му понасят много добре Naughty

Аз изчезвам, че трябва да се оправям за излизане, все пак е събота, нашият ден за излизане и напиване с мъжа ми,а майка ми да се оправя с малкия, който спа непробудно около 6-часа през деня newsm36 , приготвила съм и доста голямо количество кърма, та мисля да пиина тази вечер, а малкия утре ще се гледа сам Twisted Evil

# 438
Лека нощ, дами и мъничета сладки  Hug Hug Hug

# 439
  • София
Честита цветница момичета!
Пожелавам ви да бъдете бели и чисти като кокичета!
Свежи като минзухари!
Красиви и грациозни като ирисите!

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!
Бъдете живи, здрави и щастливи, росни и красиви като цветята!

# 440
  • София

Честита цветница!!!

Моето момче днес има имен ден и ми е най-специалната цветница до сега.

Честити имен ден на всички, които празнуват:)

Не успях да спя нито за час Crossing Arms. Вече не ми се и спи. Ясен реши, че няма да спи и цяла нощ рита с крака и ръце и ако го оставя да си рита сам в легото наддава вой Crazy. Ще гледам да наваксам през деня. Колко е тихо и спокойно по това време на денонощието...чак ми е кеф, че съм будна.

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 06:05 от el_P

# 441
  • някъде тук
Добро утро макър и дъждовно Hug

Честит имен ден на всички които носят имена но цветя ,бъдете живи и здрави  Hug  bouquet

# 442
Добро утро, мамчета!

Честито на всички малки и големи именници! Бъдете щастливи, здрави и усмихнати!Нека живота ви поднася само приятни изненади!
Ел_п, нека Ясен е най-щастливото дете на света!

И аз да почерпя за именния си ден
(за протокола се казвам Невена)[/i][/size][/color][/b]
,

Хубав и спокоен ден на всички пожелавам!  Hug

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 08:10 от s.newa

# 443
ЧЕСТИТ ИМЕ ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ МАМИ

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА МАЛКИТЕ  НИ БОНБОНИ ,КОИТО СА С ИМЕНА НА ЦВЕТЯ

ДА СТЕ ВСИЧКИ МНОГОО ЩАСТЛИВИ И  МНОГОООО КЪСМЕТ ДА ВИ НОСЯТ ИМЕНАТА В ЖИВОТА
днес макаар и дъждовно , нашия форум ще е слънчев и много цветен  Party

Hug Hug Hug

# 444
  • Бургас
Добро утро момичета !

И ние вчера правихме големи разходки, направихме и първата си разходка из Морската разходка .Подухваше малко,но ние вървяхме по по-скрити местенца!

Честит празник на s.newa и всички празнуващи мамчета и бебчета .Нека да са много здрави и усмихнати !

Айде и аз да вмъкна нещо сладичко за почерпка,че Диманка е вече на цели два месеца !

Мяуче,как е Лъвю?

Хубав ден на всички !  Hug

п.с.Колко виртуални цветя и почерпки само.  Animal Pig

# 445
  • York
Честит празник на всички!   bouquet  bouquet  bouquet

# 446
Добро утро и честит празник на всички малки и големи, носещи имена на цветя! Да сте живи и здрави и имената ви да ви носят много радост и късмет.
Ралче,   bouquet !   love001

Честити месечинки на всички празнуващи бебоци!  bouquet

# 447
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ.ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА.
МЕРСИ ЗА ПОЧЕРПКАТА МОМИЧЕТА.
НА МОЯТА БЕБОЛИНА -ВАЛЕНТИНА КАТО ЧЕ ЛИ  И Е ЗАПУШЕН НОСА.ДАНО НЕ СЕ РАЗБОЛЯВА.  Praynig ЧУВАЛА СЪМ ОТ ВАС ,ЧЕ КАПЕТЕ ФИЗИОЛОГИЧЕН РАЗТВОР?

# 448
МОМИЧЕТА, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! МНОГО ЗДРАВЕ И ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ ВИ ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ И ДВУМЕСЕЧИНКИ НА АНТОН, ДИМАНА, БОРЯНА, КЛИМЕНТ И ДЕА! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И УМНИ!

П.П. shomire, аз капя физиологичен разтвор, но файда много няма...без помпичка не става, но бебка много си върти главата и не ми се получава. Страх ме е да не и нараня нослето  Thinking

# 449
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ЧЕСТИТА ЦВЕТНИЦА!!!
Simple Smile ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ --> ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ИМЕНАТА ИМ Simple Smile

ЛЕК ДЕН!!!

Общи условия

Активация на акаунт