Вигантол давам две капки в лъжичка с малко кърма,но вчера говорих с личния и ми каза да намаля на една капка.Зачуди се защо педи ми е казала 2,като предозирането също било вредно.

Освен това продължавам да се потя като прасе и не знам докога ще е така.
То не е чистене, не е чудо от това раждане! 

Нали моето е много лакомо, та храненето протича така: първо давам едната цица, дребното засмуква лакомо, свършва я, оригвам я, обикновено тук следва хълцане, което чакам да премине. Нерядко в този момент се върши работата в памперса. Изчаквам, сменям памперса, взимам бърз душ за 2 минути (щото съм се изпотила от тези упражнения) и после довършвам с втората цица. Аз съм чиста, а Диди си дояжда по-спокойно. И всичко това за 20-25 минути максимум.
). Понякога обаче е нервна между храненията и аз я успокоявам с цица, естествено. Абе като иска да е на гърда детето, не го лишавам. 
Кога давам по 1 капка, кога по 3, кога сутрин, кога вечер - не си го слагам на сърцето. 

И НЕ излязох!! 

Радвам се, че приемаш случващото се с леко сърце и като изпитание, което те учи на нещо. Ето че в страданието човек може да открие любовта.

, но мисля че и на теб до третия месец ще ти отзвучи .
, не мисля че има каквото и да било значение

дано и при вас е така
мога да се похваля с 1 пералня и 1 мивка 
Памперс сменям обикновено след хранене (ако яде през 30мин. обаче пропускам упражнението), горе-долу през 3ч. Мия дупе и мажа с крем всеки път. Нещо се е изприщил, подозирам, че е от "Памперс".Каката също ми го прави този номер, от днес сме на друга марка да видим ще има ли резултат.

)) http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-2-meseca.482152.18031334 

Аз се чудя защо до скоро се потях ужасно, докато кърмя. Ходех вкъщи по сутиен и пак ми беше жега, а по принцип съм зиморничава... 
Включително дрехи, които носех до към 5-ти месец