Big Brother Family - Стартът!!! (22.03 - 28.03)

• 168 576
  • 5 543
  •   1
Отговори
# 2 580
Шефчето, ти къде го гледаш?

# 2 581
  • София
Чухте ли русенци като си говориха за парите споменаха, че като влезе и малката ще им стане още по-трудно с парите. А вчера Тупарев обяви, че не знаят за влизането на детето.
Оставам с усещането, че има сценарий, ролите са раздадени, само изпълнението е аматьорско с леки импровизации.

# 2 582
Чухте ли русенци като си говориха за парите споменаха, че като влезе и малката ще им стане още по-трудно с парите. А вчера Тупарев обяви, че не знаят за влизането на детето.
Оставам с усещането, че има сценарий, ролите са раздадени, само изпълнението е аматьорско с леки импровизации.
е, той не каза ли за детето ( и бабата) на тези от велинград?

# 2 583
 Синеоч ,гледам го в сайта на ББ.

# 2 584
Май не знаят за влизането на бабата с детето другата двойка  Peace

# 2 585
Синеоч ,гледам го в сайта на ББ.

....и викаш гледката ееее  Sick

# 2 586
  • Атлантис, Галактика Пегас
ставаше въпрос за двойка от Велинград.  Peace

# 2 587
В момента дават рускинята как си вади гьрдите и си ги показва на камерата.Ужас егати простаците.

Добре,че съм го изтървала това,че както не я понасям......ужас!

# 2 588
Май не знаят за влизането на бабата с детето другата двойка  Peace
Голяма патаклама ще стане ако дойдат.  Crazy
Аз не, че успях да гледам (заспах, приспивайки детенце), но от коментарите ви схващам какво става.  Laughing

# 2 589
Аз не чух никъде да се карат просто коментираха не преовеличавайте хора.

# 2 590
mamast ,тя и други работи правеше,но ме беше срам да ги разкажа.

# 2 591

Ставаше върпсо за Велинградската двойка да кажа аз.
Не за детето а Радо и Мария. Peace
Освен това има деца, които ще влизат само за събота и неделя да се видят с родителите си. Явно те така са поискали.

# 2 592
В сайта на ББ коментират,че по сценарии е от Русия а Столипиново я зовяла newsm78 вие как мислите?

# 2 593
  • Атлантис, Галактика Пегас
че е циганка циганка е. Обаче такъв акцент само родена в бившия СССР може да докара. "меееееееееееко, и далеееееко"  Mr. Green

# 2 594
В сайта на ББ коментират,че по сценарии е от Русия а Столипиново я зовяла newsm78 вие как мислите?
на мен лично не ми се вярва. ако е така, доста добре докарва руския акцент, хихихи. ама знам ли... може езиците да й се отдават Wink

Общи условия

Активация на акаунт