Къде мога да гледам епизодите от биг брадър фемили

• 3 810
  • 9
  •   1
Отговори
  • Florida
Има ли къде да се гледа цялото предаване? Мари-Мар?

# 1
във вибокс има някакви епизоди ама са на части , тъй като е доста старо Simple Smile

# 2
  • Florida
във вибокс има някакви епизоди ама са на части , тъй като е доста старо Simple Smile

Благодаря но за съжаление нямам достъп до  Вибокс от тук:smiley:

# 3
  • София
lor4eto1414, съжалявам, но нямам линкове за Big Brother Family и не мога да помогна.

Видеа(не цели епизоди) освен във Vbox7(до който казваш, че нямаш достъп) има и в YouТube, но никъде няма целият сезон.

# 4
  • Berlin
Аз също нямам достъп до повечето видеа във Вибокс, но ползвам конвертор без проблем, става много бързо.
https://vbox7.online-downloader.com/ например. Пише даунлоуд, но нищо не сваля на компютъра, директно си тръгва.

# 5
  • Florida
Mary_ Mar, penny lane - благодаря момичета!

# 6
Аз също нямам достъп до повечето видеа във Вибокс, но ползвам конвертор без проблем, става много бързо.
https://vbox7.online-downloader.com/ например. Пише даунлоуд, но нищо не сваля на компютъра, директно си тръгва.
Здравейте дами! при мен не тръгва не знам как да ги изтегля…някой ще помогне ли?

# 7
Здравейте дами! при мен не тръгва не знам как да ги изтегля…някой ще помогне ли?

Здравейте, при мен също. Бихте ли съдействали за намиране на целия сезон, епизодите от май и юни мисец с новите семейства ни няма никъде… Свалени са от всички профили във вбокс7, знаете ли защо?…

# 8
Свалени са от всички профили във вбокс7, знаете ли защо?…
Много пъти е коментирано. И е дълга тема. Но вие искате 15 години по-късно да гледате сезон от 2010. Нали се сещате, че няма големи шансове. Може би трябваше до 3-4 години след това да го гледате, докато не е изчезнало всичко
Скрит текст:
Преди ВиБокс беше платформа, в която всеки можеше да качва всичко. После се купи от собствениците на Нова Телевизия, заедно с други платформи... (Гонг.бг,  абв.бг и всякакви, които са под шапката на Нетинфо). И от януари 2024, за да няма нарушаване на авторски права, направиха клиповете лични, тоест видими само от тези юзъри, които са ги качвали. А публични оставиха само тези видеа, които са качвали от екипи на Нова, Диема, Гонг, оригинални профили на ВиБокс7, които са качвали съдържание откакто са към тези собственици. Екипи на предавания на НОВА и т.н.  Виждате, че все още стоят предавания Черешката на тортата отпреди над 10 години, но те са качвани от оригиналния профил на предаването. Ако го кача аз или вие.. ще го изтрият.
Тоест ВиБокс7 отдавна си е онлайн платформа на Нова ТВ, а преди 20 години беше създадена като българския ютюб и всеки си качваше всичко, без контрол.

И по темата: Иска ми се да има втори сезон на Биг Брадър Фемили. Ама йок Grinning

# 9
Здравейте мами🌹! Епизоди цели на Бог Брадър Фемили (Big  Brother Family) , може да гледате в Ютуб (You Tube) но не всички! Заслужава си да го гледат всички българи и тези години, за да се видят сега всички алкохолици какво представляват в България🇧🇬 в семействата си! Това е изватката на модела в семействата, защото днешно време няма фамилии, а само на семейни на чела! Това беше най якия сезон някога, но и най потресаващия с бой, обиди, плюене, вулгарности, крясъци, блъскане жени,голота, тормоз, псувания нон стоп и всичко това пред деца малки в националния ефир! Победителите бяха Веселин гробаря и жена му Ели,които взеха 200.000 лева, но към днешно време те не са заедно след предаването, защото той се пропи много жестоко и с наркотиците в Англия живее сега! От двойките останаха заедно Корнелия и Христо, сега вече са баба и дядо на внуче от ДЕСИ!  Радка и Чавдар, Анжела и Ради! Сега ще ви напиша, къде може да гледате епизоди цели! В Big Brother Moust wanted, с око на биг брадър е единият в YouTube, другия е Big Brother Family снимка с огън и третия е COOL FUN със снимка COOL FUN бяло и синьо! ПРИЯТНО Гледане ВИ ПОЖЕЛАВАМ , НО И ВНИМАВАЙТЕ, АКО СТЕ СЪС СЛАБИ СЪРЦА, ЗАЩОТО ТАМ ИМА БОЛНИ ИЗРОДИ! 👍🙏🙏🙏🇧🇬🇬🇧 Ето и мои приятели от шоуто❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️!

Общи условия

Активация на акаунт