Big Brother Family - Стартът!!! (22.03 - 28.03)

• 168 576
  • 5 543
  •   1
Отговори
# 2 970
Много точен Радо, правилни съвети й дава.

# 2 971
лелееееее  ама то скандала с анорексията е държал Анжелика цяла нощ Joy а пък красавица от Русе да не си мисли,че и тя не може да мине за някоя от братовчедките

# 2 972
Много точен Радо, правилни съвети й дава.

Абсолютно  Peace

# 2 973
  • Атлантис, Галактика Пегас
"Маленка" идва от "Маленькая" "малката" руски  Mr. Green Peace

# 2 974
  • при моите деца .....
Ех, нищо интересно тази вечер, ще се връщам да наваксам с новините от репортерите.

# 2 975
Тия женките големи моралистки бе  ooooh!
Велинградчанката може да върти гюбеци по масите за пари, а рускинчето не може да се съблече в спалнята  Whistling

# 2 976
Ама се обичат душиците.Радо може да и угажда ,но и тя се старае да му е добре.

# 2 977
Ех, нищо интересно тази вечер, ще се връщам да наваксам с новините от репортерите.
то тук е по интересно, да четеш репортерите и коментарите.  Peace Blush

# 2 978
Ей,събраха се селските клюкари,а пък жените ще се пукнат от завист.На много целомъдрени се правят.Мъжете и те клю-клю,ама не свалят очи от Анжелика.

# 2 979
Тия женките големи моралистки бе  ooooh!
Велинградчанката може да върти гюбеци по масите за пари, а рускинчето не може да се съблече в спалнята  Whistling
то в своето око нали не се вижда, докато в чуждото и сламка се приема за дърво.  Peace

# 2 980
Дааа,винаги е така.
А  каруцарката  не знам  какво възпитание ще даде на детето им, Цветко по-добре ще го гледа.

# 2 981
  • Някъде в Матрицата
Седнах да ви чета и изтървах предаването...  Embarassed Нищо, сега ще стана, ще се поразходя и след малко още 30 страници за четене ще има Grinning .
Исках нещо да питам за безплатно гледане и кога се заключват темите, ама друг път....  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil

# 2 982
Да, клюкарките отвън ревнуваха. И кючекччийката - то не е кой знае какво силикона. Пък ако имаха пари, досега да си е сложила сто пъти, ама високото грозде кисело.

# 2 983
Светлин каза на Ванеса че няма чувства към Цветко нали съм чула правилно? Rolling Eyes newsm78

# 2 984
  • София
 И аз да бях там, щях да зяпам еротик-звездата, не се вижда всеки ден на живо такъв екземпляр.

Редактирах се, че звучях грубо, а всъщност просто исках да кажа, че е рядкост.

Общи условия

Активация на акаунт