Big Brother Family - Стартът!!! (22.03 - 28.03)

• 168 576
  • 5 543
  •   1
Отговори
# 3 315
Велинградчанчето към Анжел:Малко обемче би ти стояло добре!
Хайде пък ся!Един черно-бял телевизор в къщата стига!

Joy Joy Joy е тя е по лансирането на обЕмчетата  ooooh!

# 3 316
  • Пловдив
Ох тоя обем на момата й е фикс идея   #Silly

# 3 317
Абе защо Цецко си ходеше без Ива?нали трябва да са вързани newsm78

# 3 318
Пришълеца ме уби с тия съвети. Joy
по -добре да си спести куците съвети..намери и тя на кой да ги дава hahaha

# 3 319
Кой той?

# 3 320
  • Прекрасна ВАРНА
момичета помагайте,пуснах смс да гледам от сайта,вкарах кода,но като избера коя камера и нищо не дава newsm78

# 3 321

Велинградчанката

# 3 322
Хайде таз "по Убавта от РусИ", почна да дава съвет за обем на косата. Нейната като каска седи, обема и е повече от акъла.
тя не е от РусИ  Mr. Green
Опа вЕрно, тез двете ги бъркам:))))
Е до тука бяхме ние дето ги гледаме по Диема. Сега разчитам на вас момичета които ги гледате онлайн.
ББ ще го почерпя, много гот се работи като гледаш сеира на другите, чак мъжа забеляза моята продуктивност 2 дена.

# 3 323
irrrina ,излез от сайта и после пак влезни ,да видиш дали ще се оправи.И на мен ми се случва понякога така.

# 3 324
по -добре да си спести куците съвети..намери и тя на кой да ги дава hahaha
За мен това е несполучлив опит за сближаване.До преди малко клюкарстваха зад гърба й.
От друга страна ми звучи като:"Моята прическа харесва ли ти?"

# 3 325
  • София
Само им се чудя с тез обеми що не си турят по едно перо в задника и да закудкудячат.Това Елеонорче е диагноза.На село може би е нещо/в свойте си очи/ма я ги виж като се събраха и разбраха,че има много села и в всяко има по едно Елеонорче.Брррр дано не дойдат всички в Софията,че сме го закъсали одма.

# 3 326
Само им се чудя с тез обеми що не си турят по едно перо в задника и да закудкудячат.

Joy Joy Joy  ахахаха, много смешно ми стана

# 3 327
ауууууууу тази която е кума на Анжелика е ужасна Sick а Радо е братовчед на някой си Ивайло Петров....футболист от ЦСКА newsm78

# 3 328
  • на село
Само им се чудя с тез обеми що не си турят по едно перо в задника и да закудкудячат.Това Елеонорче е диагноза.На село може би е нещо/в свойте си очи/ма я ги виж като се събраха и разбраха,че има много села и в всяко има по едно Елеонорче.Брррр дано не дойдат всички в Софията,че сме го закъсали одма.
М`чи как!  Grinning
Сега като мине Биг Брадъра и станат извьесни, много ясно че ше дойдат у София!

# 3 329
Само им се чудя с тез обеми що не си турят по едно перо в задника и да закудкудячат.

Joy Joy Joy  ахахаха, много смешно ми стана

Те така и така си слагат в задниците...ама друго  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт