ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 9

• 64 705
  • 658
  •   1
Отговори
# 150
Побут !!!
Темата чак на 5-та страница,момичета заспахте ли Laughing Laughing Laughing

Много,много,много доволна съм от новия фдт на Клиник.Невероятен е.Като изключим действието му на фдт,действията му в/у кожата на лицето са също невероятни-нямам една пъпчица,черна точка или петънце,всичко се излющи за 2 семици употреба,кожата е гладка,чиста,свежа,мека...
Стои естествено,нямам нужда от база и държи по цял ден без да мръдне.Слагам отгоре малко озаряваща пудра за да не стои прекалено матов и готово.
Да похваля едновременно и пудрата на Сефора- http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P172206&categ … ouldPaginate=true
и един консилър също на Сефора - http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P134001&categ … ouldPaginate=true

Препоръчвам с две ръце Peace

Ех, с тея хвалби ще вземеш да ме накараш верно да си го купя Laughing Ти кой цвят си си взела? ( За сравнение, ако може да кажеш кой цвят си ползвала на Дабъл Уеар на ЕЛ). И ако не е проблем, ако може една снимчица да видим как стои на лицето  bouquet

# 151
Назад беше коментиран гела на Seventeen (но не този), като база са сенки.
Няма никакъв проблем да се използва като такъв и с обикновени, прахообразни сенки от произволна марка. Използвам такъв вече две години (цена около 8-9лв). Импала имат подобен гел, но с апликатор, не с четчица, за около 3лв., но качеството куца (нормално, при тази цена). Люти ми на очите и не го използвам.
Взех си базата на Artdeco - доволна съм, въпреки, че е твърде ароматизирана за вкуса ми, а вариантът за чувствителна кожа (неароматизиран) беше изчерпан.

Търся си праймъра на Urban Decay, но не ми се поръчваше от ибей, а Сефора нямат доставки до Бг.

# 152
Сефора нали отваря/отвори магазин в БГ? В някакви молове в София, има тема...

# 153
  • София/Бургас
MissNellie, не е отворил още.

# 154
Върти ми се нещо за средата на април по спомени...но то докато се намери сайт с международен шипинг до БГ, докато го шипнат, и ето, отворили софиийската, пращаш някой познат да ти вземе, все пак няма нужда да се избира цвят на живо, и по пощата - готово...иначе и аз погледнах отгоре отгоре - само амазон и ибей иначе...

# 155
  • София/Бургас
Толкова време сме чакали, че някакви си 15-20 дни няма да са проблем.  Heart Eyes
Дано само не се олеят много с цените.

# 156
А някой ходи ли в магазина на MAC?

# 157
  • София/Бургас
Мелиса, преди 2 дни бях в мол Сердика, но не видях магазина на МАС. След това прочетох в темата за него, че е отложено отварянето му, но за кога не пишеше.

# 158
Мелиса, преди 2 дни бях в мол Сердика, но не видях магазина на МАС. След това прочетох в темата за него, че е отложено отварянето му, но за кога не пишеше.

разбрах че ще го отворят след 20-ти април. само дано не се откажат нещо и дано наистина цените да не са до небесата!!! ooooh!

иначе малък отзив за два фон дьо тена. Бях да пробвам новия HD photo ready на revlon, като консистенция супер мн ми харесва и пише че е oil free, т.е перфектен за мазна кожа, но нито един от цветовете не и пасна  Tired .  Бях и в ДМ където имаше представител на Лореал. Мацката ми помогна с избора и каза, че наистина варианта Perfect match (или там както беше) е добро решение за мазна/смесена кожа. Не ми препоръча новия с валячето, тъй като бил по-тежък и за по-зряла кожа. На пръв поглед цвета в магазина беше идеален, но на дневна светлина видях, че пак нищо не ми пасва........ май ще си остана за мом с Ревлон Color stay, пък лятото ще сменям марките.....

# 159
  • София
Побут !!!

Много,много,много доволна съм от новия фдт на Клиник.Невероятен е.Като изключим действието му на фдт,действията му в/у кожата на лицето са също невероятни-нямам една пъпчица,черна точка или петънце,всичко се излющи за 2 семици употреба,кожата е гладка,чиста,свежа,мека...
Стои естествено,нямам нужда от база и държи по цял ден без да мръдне.Слагам отгоре малко озаряваща пудра за да не стои прекалено матов и готово.
Да похваля едновременно и пудрата на Сефора- http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P172206&categ … ouldPaginate=true
и един консилър също на Сефора - http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P134001&categ … ouldPaginate=true
Мими, запали ме и мен.  Mr. Green
Момичета, поръчвате ли си от някъде Клиник, щото предполагам, че тук цените са надути?  Rolling Eyes

# 160
Днес за втори път в козметичният магазин където ходя отказаха да ми продадат база,нямала съм нужда и защо да ми я набутват.То хубаво,че ми правят комплимент,но тук чета много хубави отзиви и се чудя всички ли които ползвате имате нещо за прикриване или просто за разкош,аз я искам,защото Letsgo я похвали за под очите.Коректора ми влиза в мим.бръчки,а с нея се избягвало,вие какво ще ми препоръчате,защото наистина имам чиста кожа,но да си взема ли база Rolling Eyes

# 161
  • София/Бургас
Vendella, къде си ходила да гледаш ф.д.т-ена на Revlon - Photo Ready и имаше ли други светли цветове освен 002-Vanilla ?

# 162
Базата се използва за:
 - 'попълване' на несъвършенстав по кожата - бръчки, хлътнали белези, разширени пори и др.
 - по-равномерно и прецизно нанасяне на ФДТ, без да става на петна, неравномерен и т.н.
 - за да издържа по-дълго ФДТ и другият ви грим на лицето - ако ФДТ нормално примерно след 5 часа почва да прозира, да се свлича от лицето , то с база живота му ще се удължи и примерно 8-10 часа ще е перфектен (числата са произволни, всичко зависи от типа кожа и продуктите)

elinor1985 Ако искаш дори само един от изброените ефекти, има смисъл да си вземеш база, т.е. дори кожата ти да е супер перфектна с малки пори и без бръчици, пак ще видиш положителен ефект от базата, просто ще е в друг аспект. За бръчиците около очите няма да направи чудеса, но разликата ще е видима, гарантирам.

Та, ако след казаното решиш че искаш базата, или смени магазина (и продавачките) или си направи труда да им натриеш носовете че не им е много ясно за какво се ползват бази  Mr. Green

П.п. За съжаление Ревлон PhotoReady по принцип има малко цветове, само 12, така чееее вероятността да уцелите своя е сраавнително малка Sad Аз лично го смесвам с малко COlorSTay за да си докарам точния цвят, пък и става по-издръжлив така Peace

# 163
Побут !!!

Ех, с тея хвалби ще вземеш да ме накараш верно да си го купя Laughing Ти кой цвят си си взела? ( За сравнение, ако може да кажеш кой цвят си ползвала на Дабъл Уеар на ЕЛ). И ако не е проблем, ако може една снимчица да видим как стои на лицето  bouquet

http://mariyana80.hyves.nl/fotos/918165976/0/9-k3/?pageid=V4RY3WQAN7K0K04K
http://mariyana80.hyves.nl/fotos/918161105/0/hi89/?pageid=B4YNQBKO1YGOCO4O0

Ето две снимки направени днес вечерта около 7,гримирах се  сутринта към 10-11 така че е около 8 часа.
Снимах колкото се може по отблизо /даже лещите ми личат Embarassed/.
Цвета е фреш ивори 02,на ЕЛ имах фреско 01,от лайт версията също 01.
Отгоре имам малко от пудрата на Сефора,която показах Peace

# 164
Базата се използва за:
 - 'попълване' на несъвършенстав по кожата - бръчки, хлътнали белези, разширени пори и др.
 - по-равномерно и прецизно нанасяне на ФДТ, без да става на петна, неравномерен и т.н.
 - за да издържа по-дълго ФДТ и другият ви грим на лицето - ако ФДТ нормално примерно след 5 часа почва да прозира, да се свлича от лицето , то с база живота му ще се удължи и примерно 8-10 часа ще е перфектен (числата са произволни, всичко зависи от типа кожа и продуктите)

elinor1985 Ако искаш дори само един от изброените ефекти, има смисъл да си вземеш база, т.е. дори кожата ти да е супер перфектна с малки пори и без бръчици, пак ще видиш положителен ефект от базата, просто ще е в друг аспект. За бръчиците около очите няма да направи чудеса, но разликата ще е видима, гарантирам.

Та, ако след казаното решиш че искаш базата, или смени магазина (и продавачките) или си направи труда да им натриеш носовете че не им е много ясно за какво се ползват бази  Mr. Green

П.п. За съжаление Ревлон PhotoReady по принцип има малко цветове, само 12, така чееее вероятността да уцелите своя е сраавнително малка Sad Аз лично го смесвам с малко COlorSTay за да си докарам точния цвят, пък и става по-издръжлив така Peace
Много ти благодаря за информацията,а те наистина в този магазин все се правят на много компетентни и не искат да ми продадат база Naughty

Общи условия

Активация на акаунт