Ето, пролетта дойде, АВГУСТинче тук и там се вре :) Тема номер 14

• 26 366
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Честити месечинки на Силвето и Ради!     bouquet

Шайн, Тинче, мерси за отговорите. Hug

Много са сладки Деската и Анди с обичките, чак ме е яд че и аз не сложих, нищо де ще поправя тази грешка в най-скоро време Grinning. Казаха ли ви по някакъв наин да третирате дупките, да не забере нещо?

Хи,хи, да, така е за захранването, кърменето и т.н., много се пише и всеки е най-прав! Аз и преди съм казвала, вярно, трябва да се стараем да дадем най-доброто на децата си, но то далеч не се заключава до храната...
Да ги направим стойностни хора - ето това е най-трудното и наъ важното нещо!
 Hug

И аз мисля точно по същия начин.

Днес Дарито стана в 8.00 часа, направо че почуствах супер, някой ако ми беше казал преди време, че ще се радвам ако спя до 8.00 часа нямаше да повярвам. Преди като почивах и в 10.00 часа едвам ставах от леглото Laughing, как се обръщат нещата.

Приятна срещичка с Трейси Party. Да хапнете сладки и заради мен Crazy.

Какво стана с Аси, прибра ли се към морето или още е в София? Хариелка също много липсва...

# 256
момичета и аз идвам  newsm44

# 257
Хайде и аз да пусна едно сигнално червено съобщение:

italiana прочети си ЛС или влез в скайп моля Peace!
[/b]

# 258
хахаха какви сме смешни,дайте да си вземеме телефоните всички и да се разбираме  Joy Joy  Аз съм там 100 % бе няма как който иска да идва,ако не се побереме в заведението,ще отидеме все някъде няма страшно.И аз я чакам тая среща цяла седмица няма да пропадне я.
Ужас аз нямам никакво време да се оправям от тез деца,малко ще съм ежедневна и ненагласена,ама много важно,важното е да се видиме. Heart Eyes Hug

Янче бе къде отиде сега аз съм в скайпа,теб те нем... Joy

# 259
Янче, момичета, среща ще си има, резервирала съм 12 места, ако няма как да се поберем нямаще да се съгласят. Не съм звъняла да ги предупредя, че сме с колички иначе всичко друго си е ОК. Знам, че аз се наех с организацията, но мисля че всичко е уточнено и не вярвам някакви си колички да са ни проблема.
Идеята ми беше как ще набутаме 12 колички в заведението, а не нещо друго Simple Smile

Незнам на кой му щукна идеята че няма да има среща. Трейси идва от толкова далече как няма да се срещнем, остава само да видим кога ще пристигне Simple Smile

# 260
  • София
Момичета аз идвам и с бебе, и с количка, че и с мъжо Wink

Весел ден!

# 261
  • На плажа
Янче и Николай се дърпа,като яде,сърди се,плаче.Не зная колко изцоква,но не издържа повече от 2 часа през деня и 3-4 часа през ноща.Та реших,понеже не си хапва и много пюре,,винаги доцоцва,, да му взема АМ. и поне вечер да дохранвам.И така и ще направя,но днес пробвах твоя метод-първо дадох да цока,около 2 минути с дърпане и сърдене и после предложих пюре,еееее не и не от 11.20,когато цокна,чак до 1.20часа не пожела пюре,даже дремна малко и чак като се събуди,яде.А сега,защо се дърпа като яде,не мога да го разбера. newsm78

# 262
Охо, че и мъжете ще вземате...то направо Биг брадър излезе вашата среща! Весело изкарване.
Теди ме пощурва тея дни...втория зъб е на път и направооооооооо...мале-мале
Инче взех пак Дентокинд - кво да правя  Mr. Green
Ох, щях да казвам нещо и забравих  newsm78
Честити обички на малките мадамки!!!
Ето какъв пич беше моя днес

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 18:45 от alegoria

# 263
  • София
Честита месечинка на днешните бебчовци! И честити обички на Деси и Анди! Много сладки момиченца са! Чакаме отзиви от тази прословута среща  Wink Аз днес съм като пребито куче. Стоян става нощес на всеки час, без преувеличение. И в 7 вече станахме окончателно. Такова пищене, дърпане, въртене и извиване не е било. Не знам какво му стана. Дали наистина го боли нещо не знам. Александра, като чета за Кати и направо ми звучи много познато. Мисля и аз да взема Дентокинд и това да пробвам, че вече сили нямам. Ссииллввии, нашата снаха няма ли си обички да се изфука?

# 264
Здравейте Мами-барборани!  Hug
Срам ме е да си призная откога не съм влизала и не съм ви чела!  Embarassed
Аз съм при мама в Смолян вече 2 седмици и отпускарка го раздавам. Всеки ден правя нещо полезно за себе си и се чувствам страхотно.  Party
Единственото лошо нещо е, че малкият откакто се дошли се буди на всеки час всяка вечер и аз полудявам. Добре, че сутрин баба му го взима та си поспивам сладко сладко. Връщам се др седмица така, че разходките в Южният ни зоват!
Прочетох нещо по диагонал и разбрах, че днес има среща, на която аз няма как да присъствам. После да разказвате. Искаме и снимки!

Честито на сватя Захирка за новата къща, радвам за вас! Дано в тази къща да се радвате на дълъг и щастлив семеен живот, в нея да не спира да витае духът на любовтта и разбирателството!   bouquet (Друго си е да си имаш романтична сватя  Wink)

Имам едно питане към всички мами с опит. На малкият са му излезнали лишейчета по гръбчето, кожната отрече, че е атопичен дерматит и ми каза да продължавам да го мажа с линола фет. Но от него няма кой знае каква промяна, та може ли да ме посъветвате с каква козметика да ползвам, от какво сте доволни???? Благодаря ви предварително!

Италянче, Джими, Хари затъжих се за вас!!!  Hug

# 265
Терпсихора, Магаре, мерси момичета.
Аз също ги разглеждах - естествено в магазина препоръчаха Аптамил или Тьопфее (или нещо такова беше), за Милумил-а казаха, че е с повече скорбяла (ако съм запомнила правилно  newsm78), но докато се чудих дали да взема за над 6 мес., продавачката ме разколеба, че може би е по-добре да взема за под 6 месеца като е още на кърма или да говоря първо с доки-то.
ОК, минах и през доки-то, а тя препоръча пък да не започвам да дохранвам, дори и само за през нощта.
Според думите й - нещо му липсвало, да, можело и да бъде гладен, но по-добре да избързаме малко и да въведа попарата, та тя после да стане вечерно хранене вместо кашата - ако и след това се буди - пак ще го мислим.
То по принцип сме на консултация след Великден, та...

Аз гледах и едно мляко на Хип за лека нощ - след 6 месеца - има малко ориз и елда, уж да засища, ама ще пробвам първо с попарата пък после пак ще мисля.

Ей, а днес как беше срещата - върнахте ли се вече, разказвайте.

Малките принцеси са много сладки с обеците  Grinning
Пиша повече от час, че малкият за какво ли не мърка - приключвам с хубава новина - току-що забелязах 5тото ни зъбче, аз го чаках отдолу, а то е горе вляво - може и заради него да бяха тези безсънни нощи, а дано  Mr. Green newsm20

# 266
Страхотна срещичка си спретнахме и се запознах с още бг мами - Малина, Глупи, Бож777 и разбира се Трейси Hug ТАЗИ жена, ТАЗИ ЖЕНА е излишно да ви казвам, че направо ни разби всички.  Shocked Ми като надонесла някакви ама нааааай-различни сладкарски изделия. Майкоооооооооо ойде ми диетката по дяволите ooooh! ама си заслужаааавашее  smile3508 smile3521 Трейси е невероятна, не се спира на едно място - освен със сладките, все снима, дрункоти - много щура, а към Дани едно спокойствие, напомнящо ми на Сънчо!  Sunglasses

А Румката лелеееееееееее какъв бой ще яде - без да иска си отнесе остатъка от сладките с количката и сега вкъщи ще се гощават ли гощавааааааат fight newsm45 smile3532 Румка, да не се засегнеш, душа, нали знаеш, че те шегичкам (макар, че и тайно завиждам  Joy )

Трейска благодаря, че отдели цели 2 часа, за да бъдеш с нас и ни поднесе такава страхотна изненада и чакам снимкитеееееееее, особено на мен и Анди хахаха!  Hug  bouquet

Гери: Само преди дни коментирахме точно от какво сме доволни с тези атопични кожи, но явно напоследък си спряла и да четеш, освен да пишеш  Crossing Arms Аз, Мариелка, Италиана и Терпсихора сме много доволни от Авен. Някои ползват серията Триксера, някои Педиатрил, аз Триксера гел за къпане и Колд Крем лосион за тяло. При всички положения Авен наистина помага за Атопична кожа, просто в аптеката попитай за техни продукти специално за атопична кожа за бебе.  Peace

Тинче: може да му се е спяло и за това да не е искал пюрето? Когато на Андреа й се спи не я търси за твърда храна, колкото и гладна да е, особено вечер за каша... Но пък може и да се е заситил с кърмата? Дано е така и не се налага да дохранваш!! То днес, утре, др ден ще си покаже, така че изчакай 2-3 дни да видиш какво ще е поведението му след сукане и кога ще огладнява.  Hug

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 18:50 от Yana-barborana

# 267
Супееер среща,много беше яко. Party И Янче сега какво стана от нашия спор с тебе кой да вземе сладките накрая друг ги отнесе,хубава работа стана  Joy Joy  
Мале тази Трейси може ли такива вкусотиййййй бее,идеше ми да си изям ръцете. Laughing  айде на връщане пак да минеш насам  Joy Joy Падна ми бат. на апаратЯ и не можах да снимам,но italiana ми прати снимките и сега ще ги кача в албумчето,чакаме и Трейси да се появи за да качим и другите.
Лека ви вечер,целувки на всички. Hug Heart Eyes

aaa то гледам някой вече е направил албумче

# 268
Ссииллввии, нашата снаха няма ли си обички да се изфука?

Ми нямаме си! Embarassed Тъщата е виновна, че не се е организирала! Joy Joy Joy
Ама няма да излагаме Стоян - ще си сложим! Нашата леля има магазин за бижута, така че няма как да ни подмине женската суета!

Анди и Деската са много готини с обички - истински малки госпожички!   bouquet

# 269
Момичета радвам се,че сте си прекарали добре.Направо ви завиждам за такива хубави срещи  където си правите Embarassed
Трейси хубаво ви е изненадала с тези вкусотийки.Браво на нея   bouquet

Честити обички и на Анди да ги носи със здраве
Много е хубаво да си имаш момиченце.Правиш и плитчици,опашки,фибички и т.н.

За сиренето знам ли и аз от къде го чтох това 4 дена  Joy значи трябва един ден да го изкисвам и така.Сега ще се ровя да видя и кво сирене да взема,че попринцип ние с мъжо ядем дунавия,а то за бебо не става такова.

Общи условия

Активация на акаунт