Ето, пролетта дойде, АВГУСТинче тук и там се вре :) Тема номер 14

• 26 892
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Янче моя мъж ама и там ли е 500 лв  newsm78 #Crazy

# 406
  • Бургас
Хеееей Трейси здравей на бг земя Simple Smile много добре звучиш, браво  Hug

Тина, и аз ти препоръчвам парички в плик да подарите на абитюриента  Peace

Аси наистина ни позабрави нещо, дано са добре и скоро да се връщат край морето Simple Smile

Деси, успех на изпитите , и аз имам още два , но не са нищо особено, вярвам, че ще приключа добре семестъра  bowuu

Джема , много неприятно да болят ушички, ама то затова не иска детето пюренцата  baby_neutral нали казват като е болно детето да не се дава никаква нова храна....дано скоро отшуми и да напредвате със захранването  Hug
Янче, мерси за Сънчовите поздрави Simple Smile а тя защо така се губи тук ? Поздрави я и ти от нас  Peace

Аз да ви кажа също като Янчето виждам края на кърменето ....да не говоря, че от дясната гърда мноооого рядко я кърмя Деси. От самото начало тя беше по-малко продуктивна и сега е така.
Абе кърмя я по два-три пъти на ден, но не е както трябва.....много скоро след това огладнява а и тя всъщност посуче 6-7 минутки и започва да се оглежда, да става, да си говори, но не и да суче.
Вечер добре спи, но го отдавам на кашата, която яде към 20 часа.

От утре мисля да вкарвам попарата , затова вижте каква суха тренировка с един крайшник хляб направи тази вечер Деси Joy:

# 407
Магаре: ааааа аз не се отказвам  Naughty Аз съм тъпо и упорито и ще кърмя до годинката каквото ще да става.  Mr. Green Ще я мъча и това е!!  Joy Анди суче активно точно 2мин от всяка гърда. Вероятно силната струйка спира (дори да има още кърма реално), което е достатъчно да започне да си отвлича вниманието.. Но за мен вече не е важно да се наяжда от кърмата, а просто да приема макар и по малко кърма до годинката, пък нищо, че ще си дохранвам. Само и това малко останало количество да се запази. Но съм взела мерки - кърмя преди ВСЯКО хранене!  Peace

Яна: ами щом на Шипка е 500лв предположих, че на най-големия манастир в БГ ще е даже повече. НО като се замисля не съм права. Преди години там се кръстиха зет ми и кумата на сестра ми, та предполагам не е скъпо. Там май са много малки параклисчета, в които се извършват кръщенета. Така че си струва да идеш да питаш  Peace

Трейси:  Hug Чакаме тееееееееееее   bouquet

# 408
  • Варна
Трейси, ти на мен ли честитиш годишнина от сватбата Thinking. То че днес имаме така е, но ти пък откъде знаеш , или на някое друго Гери. Да не забравиш за четвъртък Simple Smile.

Янче, гледаш ли Биг Брадър, виж какви свекърви има, твоята е цвете Grinning. Шегувам се, и аз се дразня на някои работи на свекърва ми, но при мен лошото е, че незнам ако дали майка ми ги прави същите неща ще се дразня, май не, имам двоен стандарт, но какво да направя, така ми идва отвътре Blush.

Италиана, честито зъбче на Марти, да е бяло и здравичко.

Биби, добре че не влязохте в ББ, тази година са ги събрали едни Grinning.

Дарито я слагам в проходилка от вчера, в началото ревеше ooooh!, после стоеше като пън Laughing, а сега вече почна да се мести, явно се усети че може да се движи с нея.

# 409
Преслава от днес също помръдва в проходилката, ама май не осъзнава точно как и защо го прави Simple Smile

Аз кръщенето съм го намислила на първия рожден ден на Седемте престола... Не съм питала за цена още, но сигурно ще звънна скоро да проверя... че може и да се запишем направо. Малко е далечко и по кофти път, ноооо ми хареса като ходихме и някак си си го представих там!  Heart Eyes

А ББ направо ме успокоява колко нормални сме ние всъщност  Joy

# 410
  • Бургас
Гануша, честита ви годишнина , да сте живи и здрави, да се обичате и много взаимни компромиси  Peace
Дарито и Преси съвсем скоро ще се усетят за какво иде реч в проходилката и съм сигурна, че ще им хареса  bowuu

Честито първо зъбче на Марти на Италияна , наистина е рядкост първото да е горно , но късмет Simple Smile
Чувала съм, че после като вземат да падат зъбките падат по същият ред по който са излезли. При баткото е напълно вярно , сега ще зпомням и при Деси как ще е  Grinning

Ехххх дали сллед 6-7 години ще сме си пак ей тука и да си се хвалим на кой му паднало първото зъбче  Mr. Green

# 411
Само да ви споделя едно инфо за кръщенетата
Ако е в манастир - почти 100 % е сигурно, че ще е групово кръщене! Освен това не правят кръщенета през седмицата, защото тогава там няма поп, а когато правят (в събота и неделя) са групови. Има и друго - ако сте си избрали дата на голям християнски празник - също е възможно да не стане защото може да е празник на манастира!
Аз затова се отказах - иначе съм на 100 метра (образно) от Седемте престола и Черепишкия манастир и от св. Теодор в Правец, ама няма да е
Аз искам да сме само ние защото ще правим и църковен брак, а датата е прословута 15.08 (Голяма Богородица) и навсякъде е тъпкано тогава
А си и харесах църква вече  Peace
Буби в С. Престола предполагам, че струва колкото в Черепиш - безплатно е кръщенето, а документите са 50 лева  Joy

# 412
  • София
Ех кръщенета гледам сте заобсъждали - аз се чудя дали да каня гости или да си идем с 2ете баби, кръстниците и бебо и това да е. Пък то нали има нещо, че който ти е кумувал трябва да е кръстник, ама ние приятели си канихме, та сега се зачудих може ли да са 2ма? Нещо хич ме няма с тия обичаи.

А не знам за вас, ама на мен 5 мин с ББ и се изнервям, а майка ми мнооого иска да ги гледа. Май скорострелно ще заменим изгорелия 2ри телевизор - до сега не ми пречеше, че не бачка, ама туй не се трае и то баш за вечеря. Ох оплаках се.

Италианче - честито ви зъбче! Лесно да излизат и здрави и белички да бъдат!

Магаре - много сте готини с това крайче  Hug

Това ми напомни - моят шушчо не иска пюрета - ни тиква, ни ябълка, ни круша, ноооо дам ли му да гризе от моите плодове си умира за тях. Мисля, че във всичко вижда чесалки за зъби...

Гемма дано бързо да ви мине - много болни ушички напоследък  Sad
  Hug

# 413
В архива на бг мама открих,че правят групово кръщаване в рилският пък и не отплявали в по студено време.Казвам му на мъжо и той не вярва.Определено ще се скараме къде ще бъде.Майками най любезно вика ще бъде на село Joy Малеее.Аз пък изкам в централната църква на града където съм кръстена и аз и мъжо,така че ще се преборя тук да бъде.

# 414
Алегория, ти уби всичко детско в мен, рождения ден е сряда.. Ама може пък предната събота или неделя да идем и да не събираме гости отделно за кръщенето.. Аз между другото така си исках.. без гости и "иху, аху", 'щото за мен кръщенето си е свято, не е като сватба /и църковния брак е свят, ма кръщенето ми е по-иначе Wink / и рожден ден.. Ще го измислим.. А вместо да звъня, може да си изпрося още една разходка натам в някой слънчев ден  Heart Eyes Ние не сме женени, съответно нямаме кумове и кръстник на Преслава ще е брат ми Peace
Магаренце, е хайде дано се осъзнае, че да си ходи където иска.. Все повече мрънкоти да я водя някъде.. и накрая си й казвам "като ти се ходи пък научи се и иди сама! Crossing Arms " И тя ме разбира нали  Joy
Пък мен ме е страх така да дам хляб... Кога ще се научи да дъвче... ми ако отхапе нещо?! Голяма пъзла съм, пффууу ooooh!

# 415
  • Бургас
Буби, за цялото дъвкане от петнайсетина минути не се задави нито веднъж.....мисля си ако се задави бъркам в устата сръчно и скорострелно и така..... може би с първото дете имах повече такива страхове като твоите, но сега действам по-смело  Hug

А за проходилката при нас и бати има заслуга в бясното обикаляне Simple Smile постоянно я примамва, играе си с нея , прави и дзак, ку-ку и подобни и тя си умира от кеф Simple Smile а и да ти кажа като сме сами, като изляза от стаята аз и да видиш как се домъква след мен без даже да я викам  а интересно как сутрин ходи и търси батко си в стаята му, а той е на у-ще  Mr. Green  малка хитрушка  Heart Eyes

# 416
Бубе ама най добре си провери...може да има изключения, но попринцип така си стоят нещата
Виж мен деня не ме притеснява толкова, колкото тея групови изяви...и аз така съм кръстена в манастир - групово, ама нещо не ме кефи
А моя прадядо е бил поп  Mr. Green И въпреки това се е налагало майка скришно да кръсти брат ми, че е било забранено  Rolling Eyes тъп комунизъм

Относно гризането- свеки ми донесе (тук ги има навсякъде) бишкоти на Плазмон без глутен - много лесно се разтварят - и давам така и слагам в кашите, като добавка- много са гот  Peace

# 417
Мале, магаренцеее  Heart Eyes Всъщност съм давала ябълка /пък тя не се разтваря нали се сещате като хляба../ и често отхапваше и съм бъркала и вадила баш бая парчоци Laughing
Ще проверя аз за кръщенето.. иначе аз съм кръстена групово.. ама с брат ми  Laughing Двамцата ни кръстиха в една църква в Нови Искър 2000та година. Много яко беше!

# 418
Ейй Ра_ив къде се губиш тъкмо мислех днес да пиша къде изезна, добре ли сте Simple Smile

Алегория мила мисля, че в Правец няма проблем да не е групово, там няма много хора Simple Smile най-много да дойде някой да ви гледа Simple Smile

А то какво се прави всъщност на кръщенето.

Джижин много гадно с ушичките и нас още ни мъчат Sad какви хомеопатични ви изписаха, стискам палци бързо да се оправите  Hug

Магаренце имаш си ти добър помощник баткото и това си е Simple Smile

Янче споко и това ще мине Simple Smile

Лека и спокойна нощ от нас Simple Smile

# 419
  • Бургас
Магаренце имаш си ти добър помощник баткото и това си е Simple Smile

Вярно е Глупи Simple Smile ама къде помага, къде пречи  Mr. Green ще подосаждам с още една снимка .....помолих го да подържи купата с кашата докато аз взема лигавника на малката а той започнал да и дава а тя да бърка в купата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт