Ето ви и от нас една победоносна усмивка след успешно изправяне в кошарата:
Иначе и ние вече слагаме коланите в количката, че любимата ни поза е по корем, тип "лъвска"

И естествено по закона на Мърфи главата й попадна на едно пространство 20 на 30см където няма килим
Поплака добре но да чукна на дърво май забрави вече 

.Сега вкарвам набързо маслото, че съм хвърлила мерак на една каша на хумана с маслени бисквити.
!
Точно 2 пъти забравих и единият път почти обърнах количката в една пряспа (бях ви разказвалаа!), а другият пък беше още в началот, тоест много малка и почти се беше изплъзнала под плота или както там се казва. И в двата случая как не падна това дете не знам, но аз съм си взела поука..
Така, че коланите не са само за когато бебето започне да шава, защото никога нищо не се знае. То е като с коланите в столчето за кола и тези на колата.
Дръпнах си лекцията, ще ме прощавате, ама аз да си кажа 
Адвантанът много помага, но се слага макс 7 дни
!
. Обикновено режима е ставане 6-7, айде 8, после откарват една дрямка към 10-11 и след това следобед пак около 2-3 часа, някои придремват и привечер zа около 40 минути. Емо беше така, само дето наобед спеше по час половина най много, а като си спомням и много от приятелите ни с малки деца дето имаха тогава, бяха на същия режим.
от стюардесата, на нас на всеки полет ни даваха. Искайте колан за бебето, ако случайно пропуснат да дадат
И ... ами изкарайте си страхотно. Незнам какво друго да ти кажа, ако има нещо питай. Аз сега ще летя в петък. 

Знам, че доста си хапва твърда храна и си признах грешката, ако е грешка, казвам ако, защото се ръководя по детето - не й дърпам лъжицата от устата като си иска пюрето. Пак казвам - твоят метод е правилният с даване на по-малко твърда храна, за сметка на по-продължително кърмене.
И за събирането на кърма казах точно това, което и ти, май ме обърка с Алегория
да бе, мила, нали е форум. Всеки има право да си споделя мнението. Аз се извинявам, ако понякога съм твърде директна, наистина обаче никога няма нищо лично срещу който и да било когато изказвам дадено мнение. Просто явно ненуждно се ядосвам на някои реплики, защото някои хора биха могли да се стреснат, че правят или не правят дадено нещо, което пък за едни е правилно, за други не. Ти защо се побъркваш? То май всички сме така де, ама...