Колко хубаво, че ще си спретнете срещичка. Завиждам ви, да знаете.

Относно храненето, аз сигурно съм една от малкото, която нищо не е чела по въпроса и си храня по някаква си моя схема. По-късничко захраних и по-бавно въвеждам нови храни. На 6 навършени месеца дадох за първи път пюре (и то плодово). През първите дни изяждаше съвсем малко, някой път изобщо не искаше да го близне. Сигурно защото аз ги приготвях. Като пробвах с готови, ги ядеше с повече охота. Отскоро яде зеленчуково пюре на обяд. Засега май не е изяждал цяло пюре (190г.), а все от малките на Хип. С месото ще изчакам до другия месец. Каши не съм давала, защото е 8.5кг. и лекарката каза само пюрета да давам. Притеснявам се, да не ми намалее кърмата, като яде пюре и затова гледам по-честичко да го кърмя, че да се стимулират гърдите.
А, да питам нещо - днес му направих пюре от авокадо. Имам спомен, че някой беше давал и било полезно. То се дава за следобедна закуска, нали?
Магаре, браво на Деси. Напред с материала е, щом и боц дава вече. Ние още не сме купили проходилка. Тези дни трябва да изляза, да му харесам.
и аз мисля да го пробвам

, радвам се, че е успокоила и забравила бързо бебка!
За мен не е прекалено да няма заместено хранене бебето до 1 год, това е най-добрият вариант - доказано е и документирано от хора, чието мнение и квалификация аз няма да оспорвам. Аз също исках така, но ще стане май малко по-рано.
!? Аz само каzах, че при мен се регулират нещата след няколко дни и не се събира повече отколко бебто е яло преди на едно ядене и че ако кърмата не е стигала zа примерно 5 стабилни наяждания, не ми се събира и zа 3 след това. Не съм си и помислила, че ти нещо си с грешно мнение, камо ли, че само моето е меродавно, просто споделих, че и при мен е както при Яна, това е. Ако си се почувствала zасегната директно от мен, иzвинявай, макар да не съм иzобщо имала намерение да ти опонирам.

), ама тя е млечна, та сега май ще поизчакам с нея...нооо да питам като е с нещо си млечно (не пише преходно мляко) как се въвежда - давам и гледам дали реагира или 1во да търся нещо, с което това мляко да въвеждам. Оффф обърках се тотално вече.