Ето, пролетта дойде, АВГУСТинче тук и там се вре :) Тема номер 14

• 26 376
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета!

Благодаря ви zа съчувствието! Още ме боли крака, гърба и д**то, но вчера се раzходихме куцук, куцук доста дълго. Важното е, че не иzпрасках детето в стълбите, че я бях метнала с коремчето й почти на рамото си и паднах наzад, можеше да й фрасна глкавата в ръба на стълбите.

Кой ще дупчи уши днес  Simple Smile? Амбишъс zнам и магарето май, после ще ни покажете ли снимки. Аz няма, първо, че реших да почакам докато й порасне още малко косичката и второ мъжа ми нещо се противи  Simple Smile, вика да съм я била оставила натурална. Аz му викам нали мен ме харесваш с обеци, що не искаш и Соня да я раzкрасим, а той - ти, вика, си едно, Соня друго  Laughing (мама може да се раzхубавява, Соня по добре не  Laughing, май си имаме татко дето ще вика на щерката я си иzтрий лака и червилото и тогава може да иzлиzаш  Laughing).

Янче, и аz много обичам Синеморец, ходихме там с мъжа и Емо преди 5 години и много ми хареса, ние бяхме на Лоzенец тогава, но обикаляхме по южното черноморие преz цялто време. Ние не си падаме много по плажуването, поседим малко на плажа и после айде по раzходки насам, натам. От Лоzенец ужасно се раzочаровахме, а отидохме със спомените си от "99та и просто нямаще нищо общо.

Бубичка, ние имаме вила в Родопите в Катранци, то е махала на Давидково, също външна тоалетна, няма топла вода, банята е вън с легени стоплени на слънцето, но е райско място, имам чувството че се пренасям в 18 век  Simple Smile.

Цвети, браво на Митко!

Глупи, дано е добре утре вече Марти, какво беше, ушите ли, от кво вдигна тая температура?

Трейси, нараво ми обраzува комплекси как се справя с всичко, пък и успява добре да иzглежда между всичко останало  Simple Smile!

Александра, Соня и тя като zаемем иzходна стойка zа приспиване и почва да се бори с мен да не спи, а очите й на цепки вече, аz напоследък я приспивам седнала, да си мисли че ще си играем, слагам я на коленете, почвам да я друскам и да говоря и тя по някое време оклюмва. А всеки път акто ти пиша и zабравям да отбележа, че на Кати и й иzчеzанах буzките, няма да я zабравя каква буzанка се роди  Simple Smile.

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 12:09 от poly_zoe

# 196
  • Кърджали
Поли, доста пухкавка се роди Simple Smile Обаче то такова шило задържа ли бузки...Една секунда не се задъра на едно място. Тя и на рзаходка не издържа дълго, хайде ако се движи количката и е интересно, ама спрем ли се - и почва недоволстване - как така аз ще стоя на едно място....
И повече никакви падания по стълби Simple Smile
Най -накрая заспа... Дано се събуди по - весела, че ще се наложи иначеда ми търсят място в лудницата.

# 197
Момичета за съжаление мястото е такова, че няма как да се препичаме. Лятото само махат стъклените панели от прозорците, те са големи панорамни и така се води че си навън. Незнам дали ме разбрахте. Аз се опитах да си представя 12 майки с количките и незнам как ще ги съберем. Ще им звънна после като се събуди, дано да няма проблем.
Биа, ако се сещаш за друго подходящо заведение дай идея, ако не ви се нрави това навън Simple Smile

Ние цяла нощ с 39 и 5 смъкваме я 2 часа и после сле 2 часа пак наново. Сутринта в 9 пак. Ще видя как ще се чувства днес детенце, дано до утре сме по-добре Simple Smile Ганушка, Поли от ушите ни е температурата, вчера и АБ започнахме и вместо да спада по висока започна да вдига. Аз си мисля, че се събират зъби и уши и затова толкова тежко го караме. Утре сме на контролен и ще видим.

Трейси, за пореден път ме изумяваш.. багаж, бебе сладки... обезателно трябва да се запознаем.. дано като се видим и мен да ме прихване от теб Simple Smile

Абе някой знае ли какво става с Ивуша, че и те нали бяха на антибиотик, дано са се оправили

хайде лек и усмихнат ден   bouquet

# 198
Утре ни пишете и нас за срещичката - само дано намеря на мъжа ми gps-a че иначе изобщо не се ориентирам къде трябва да дойда.

Поли зо много лошо сте паднали, но пак добре, че е малкия дявол.

Терпсихора и аз това се чудя как дойда, но май ще е само с кошчето за кола, че в моята сапунерка едвам влиза количката с триста зора и такава гимнастика пада /за мама естествено/.

Глупи дано бързо сваляте температурата и утре да си на линия.

И сега са се похваля - вече имаме обици, обаче малката госпожица спи и не мога да я снимам да ви покажа. Ние хем рано отидохме и като взе да се извива една опашка пред кабинета. Имаше момиченца и на 4м. пък аз съм взела да се притеснявам. Според мен не ги боли. Анди си поплака де, но по скоро от това, че пистолета изщрака и се стресна и от това, че трябваше да й държа главичката.

И другото за хвалене - днес яде попарка за първи ден, много й хареса и отваряше устата като врабче, а аз щях без малко да я лиша от попара. Та така с едно ядене въведох и сирене и глутен и масло.

Янче браво за килограмите! И аз четох за тази моделка - браво на жената.

С блага вест не мога да се похваля, но днес подписахме много важен договор - банката ни отпуска кредит и вече мога на всеослушание да кажа, че ще си имаме КЪЩА С ДВОР smile3514 newsm44 една голяма мечта и на двама ни ще се сбъдне. Стига да успеем да си продадем жилището и да изплатим кредита в най-скоро време.

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 13:39 от * Zahira *

# 199
  • Кърджали
Е, Захирка, честита сбъдната мечта! Пожелавам ви хубава къща и много щастливи мигове!
Това си ни е наша мечта, но ще съм достатъчно щастлива да успеем да изтеглим кредит и да си купим наш дом, па и да не е къща....

# 200
Иий Захирка, да я снимаш малката и да ни я покажеш  Simple Smile! Какви обеци и сложиха, отzад винтчето (всъщност с винт ли са) какво е и много ли е дълго това дето влиzа в дупката? Поzдравления zа къщата, ще си я строите ли или готова ще купите и къде в София ли или иzвън? Егати кръстосания раzпит  Simple Smile!

Леле Глупи, милото детенце  Hug! За свлаяне на температура можеш да редуваш Нурофлекс (така се каzва тук де тва с ибипруфен дето е) и парацетамол, преz два часа, сигурно zанеш де, ама аz да кажа zа всеки случай.

# 201
Poly_zoe със щифтче са, ето такива само, че нашите са позлатени:
Самата процедура трае не повече от 2 минути и няма нищо страшно. Отзад не стърчи тъй като щифтчето стои на края. Тук струва 25 лв.  с обиците.
Къщата е в София, стара къща е, но мислим да я реконструираме изцяло и да си надстроим 1 етаж, тъй като е едноетажна. В Павлово има много еврейски къщи, ако ги знаеш с много остри покриви, стара немска архитектура -такава е.

# 202
Захира,честита сбъдната Ви мечта!Дано си направита най-уютния дом и много щастливи мигове да имате в него 1dating.
Завиждам ви благородно,защото това е мечтата и на нашето семейство,но за сега  няма вариянт да се сбъдне newsm45

# 203
Леле, чак сега заспа малкия - дано да спи повече
Както писах - по 2-3 събуждания през нощта - не ги броя - ежедневие са, но вече втора нощ - не знам по колко пъти вече се размърква - не плаче, а мрънка ли, мрънка - снощи таткото пак включва сешуара по никое време, но и това даде само 1 час почивка... Cry
Сутринта както винаги щтръкна в 8 и половина.
Алегория, мила, знам че да дохранвам не означава винаги отбиване (макар при баткото и каката след 2 седмици дохранване, но със шише, и се отбиха).
Александра, да точно заради спането се чудех и аз дали да му предложа АМ вечер, само че както писах - гърдите ми сякаш вече не се пълнят толкова след захранването, а ако спра и нощното хранене - май скоро няма вече да се кърмим  Confused
Иначе с каша за последно хранене - няма ефект -ето и снощи - бе много нервен и след банята в 21 му дадох директно цица, е да ама не - наяде се (поне според мен - пи и от двете) и подиве - няма сън до 23 - таткото тогава седна да хапне като се върна от работа - и малкия така го следи как се храни, да му приседне на човек. Забърках 200 мл каша оризова безмлечна и цялата си я изяде, после се повъртя още малко, лапна цицата като биберон и заспа - амаааааааааа - само до 2 часа, после  #Crazy

аз искам да си останят няколко кърменета, и дори не съм замествала аз цяло ядене - той сам като си вдигна пюрето на 190 гр и отказа да суче след това. Сега и следобед след плодовото пюре (особено ако има оризово нишесте вътре забелязах) започна да не иска цицата. А след 200 мл каша - за какво дохранване говорим?

Ако реша да взема Ам - дайте съвет какво да е,   bouquet

А на Захира - честито!!! - пожелавам обачче бърз и безпроблемен ремонт, че като гледам това следва, но като си е собствено - се прави с мерак, макар и не винаги да спори  Grinning
И честито на всички малки хубавици, които вече са с обици   bouquet
Аз като ви четох - това за поверието - и се чудих дали да не заведа малкия да направят нещо днес за оголването на пишлето му - нали заздравява по-бързо  Rolling Eyes , но още ме е страх -майчетата на момченца - докъде сте със заголването??? newsm78

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 15:31 от i_b

# 204
Здравейте, момичета!
Аз утре съм на изпит.. Confused Дано да успея..Ох, ужасно съжелявам ,че не изчаках да завърша още година и половина преди да си родим бебче...Сега се мъча, няма почивка, а и не успявам да се подготвя добре с това на перманентно недоспиване.. Много ми се иска да дойдем утре да се запознаем, но вероятно няма да успея..
Имам да ви кажа следното: Снощи при поредното будене на Диманка нещо ми щракна и реших , че ще я оставя да поплаче, да видим дали ще заспи сама..Ужасно се измъчихме с мъжа ми, даже бяхме затворили вратата на стаята и да я чуваме по-малко..Приказвахме си дали това е правилно и т.н. Действието се развива в 01ч през нощта.Милото така се дереше, а и на мен ми се плачеше също. Обаче след малко повече от 30 минути тя наистина заспа!!! И за нас настъпи такова облекчение!!! Поздравихме се за търпението и си заспахме доволни..
Като цяло аз тези методи не ги възприемам много..но и другата крайност също не ми допада..толкова е трудно понякога да вземеш правилното решение и да си сигурен че постъпваш правилно!!!
Диманка се буди няколко пъти нощем от както стана на 4 месеца..Отначало започнах пак да и давам да суче, но това доведе до още по-често будене, хранене на 2-2.30 часа, киселеене през деня и т.н. Спрях и нощното хранене преди повече от 1 месец , но тя продължава да се буди упорито. За да не я храня аз сядам до нея, галя главичката, мрънкам някоя песничка, ако много плаче я гушкам, люлея, понякога успявам да я приспя за 2-3-4 часа, понякога не-тогава си чакаме да стане 5ч за да я нахраня и да си заспим. От това будуване по нощите и аз станах много раздразнителна..От около седмица и давам и една хомеопатия за уж спокоен сън.Вчера се видях в чудо !
Реших да я оставя да поплаче защото вече не е толкова малка, а като по-голяма явно ще ни е още по-трудно..Тя явно просто не знае как да заспива сама. Пробвала съм веднъж преди да я оставя така да заспи сама - но през деня. Вчера загрях, че ако го правя през ноща "посланието" е по-ясно - тъмно е, ние спим, тя е по-уморена.А ако се прилага през деня може би не е в точния момент, може да не е достатъчно уморена или да се разсейва от светлината и да знае , че ние сме си в другата  будни..
И така...да видим какво ще стане тази нощ...Хем ми е трудно и жал, хем се навивам че ако успее да се научи да заспива сама това ще е по-добре и за нея самата! Добре, че още нямат памет и не ми се сърди на сутринта- напротив, голям е смехурко!
Ето, излях си мъката!!! Очаквам коментари! Hug Приятна срещичка утре и за следващата, на открито, се надявам да съм на линия!!!

# 205
Мама винету - няма коментар  Peace всяка майка знае какво е най-добре. Виж Янчето - подейства ок, при (не помня Захира ли беше  newsm78) други не успяха. Браво за търпението. Между другото все забравям да ти кажа, че Димана е едно от женските имена, които бях избрала  Hug
Ох, Захира....завиждам ти ....и то много....моята мечтааааааааа  Peace  Praynig Дано всичко е както сте си го намислили и да сте щастливи много  Hug

# 206
  • София
  Здравейте,мамчета,
чета ви редовно ,но не пиша защото или няма какво,илине ми остава време.
  Честито Благовещение на всички!!!За обичките също!!!
  Захира,не каза как спинка Анди снощи?И 2рата вечер ли имаше ефект АМ?Честито ви за къщата,да си я направите с много любов.От както родих и аз все повече искам да живея в къща ,но засега няма шанс.
  Не знам какво им става на тия бебета?!!!!Никол снощи ни подлуди.Тя по принцип спи като се буди само за вода,но снощи не искаше да заспива веднага....А най-тъпото е,че явно от нерви имам проблеми със съня,спи ми се зверски,но не мога да заспя и се въртя по 1-2 часа.И така вече 3 вечер спя само по 3-4 часа.Не знам още колко ще издържа така.Никол май е малко болна,текат и сополи.Капя й капки за нс,дано се оправи бързо  Praynig
  Отделно проблемите ни със захранването продължават.Не иска да яде пюрета и това е.Дори и плодовите,засега само ябълка съм й давала,но пак макс.30-40 гр изяжда SadАз например искам да й заместя хранене,но ето повече от 2 месеца НЕ СТАВА.До кога ще е така не знам?В началото тръгна толкова добре,защо сега ми отказва почти всичко не знам...
  За срещата в петък аз няма да мога да дойда,че ни откраднаха огледалата на колата.Е*ти кретените!!!! #2gunfire
  Ох,имаше още много неща да пиша,но не се сещам.До скоро!

# 207
Честито на госпожичките с обички!  bouquet
Чакаме снимки! Grinning

Захира - честито и за къщата! Звучи страхотна - така както я описваш! Да си я напълните с дечица! Laughing

Някой правил ли е безмлечна каша, но само с вода!? newsm78
Малко нисък ни е хемоглобина и навсякъде чета, че желязото не се усвоява добре, ако се приема с млечни! Чудя се дали може кашата, но само с водичка!? На кутията пише че може, но с масло, а ние масло не ядем - заради АБКМ! newsm78

# 208
gemma и вчера мина горе-долу добре, като заспа с АМ се събуди чак в 3 и 30, само, че не й дадох АМ ами я накърмих и после към 5ч. като се събуди й дадох да изпие половин шише чай и се събуди в 8ч.
Ако ти се идва утре и сте само с кошче за кола мога да те взема, че  нали знаеш каква ми е малка колата.

Силви аз досега млечна каша не съм давала - правя я винаги с преварена вода. Не е лоша, но ако добавиш и малко плодово пюре за вкус ще  яде далеч повече.

# 209
  • В друго измерение
Здравейте момичета!

Честито Благовещение!

Глупи - какво става с тази температура, защо не спада?! Хайде, оздравявайте, че се измъчихте всички!  Hug

Захира
- честити ви обечки!  Hug И тук са такива, но златни (жълто злато), с много късо щифтче отзад, за бебета. Радвам се, че е станало бързо и безболезнено, дано и при нас да е така.
Честита ви къща, прекрасен ден да съобщиш такава новина!  Hug Да сте живи и здрави да и се радвате и изплатите кредита по-бързо!  Hug И ние действаме по този въпрос, но незнам дали ще стане при нас, дай Боже, защото независимо от повечето разходи, за незнам кой път се убеждавам, каква независимост ти дава живот в къща, най-малкото без съседи и нежелани ремонти в неподходящо време с с неграмотни майстори. А плюсовете за деца са много! Но и парите за сериозни, тук се обричаме на брутален кредит за поне 35 години, шансовете да се изплати по-бързо с работа са минимални!

Савана вчера пак падна.  Sad На мен ми беше тройно критичен ден, цял ден търчане напред-назад, проблеми, накрая вечерта имах една агентка по недвижимите имоти в нас в хола, аз оправям Савана за лягане в спалнята, в същото време отговарям на въпроси, за секунда се обърнах да взема памперса и тя се превъртя и хоп на земята! Направо изтръпнах, тя се разплака, естествено, нали е паркет отдолу...абе думи нямам, ветерани станахме в падането, проклинах се, че се занимавам с 300 неща, а не си обърнах достатъчно внимание на детето вчера, но така е, като няма кой да ме замести. Като си легнах обаче си я взех при мен да я гушкам, така ми беше мъчно. Сега ми е едно свито, че пак ще и причиня болка днес за пусти обеци, но вчера пак ме убедиха, че сега е най-подходящия момент.

Оставям ви, че нещо не съм в настроение днес  Sad

Общи условия

Активация на акаунт