Ето, пролетта дойде, АВГУСТинче тук и там се вре :) Тема номер 14

• 26 890
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Цветито, честито ти пълзящо бебе  Hug моята не ще да пълзи, даже я е страх като я оставя легнала на земята по корем уж да се сеща какво трябва да прави , но не би  Crossing Arms
И за глутена не го мисли - вече мисля им е време на бебеоците за глутен....нали казват, че не е хубаво и много късно да се въвежда, та сега май е средно положение както се казва  Peace

Днес Деси беше много мрънкаща, не знам на какво се дължи , дано е от избиващите зъбчета  newsm78

Янче много добре изглежда хотела а и пише, че има безжичен интернет , значи ще можеш да предаваш директно от мястото на събитието  Hug
Аз пък на море не обичам да ходя ама то щото сигурно ми е на 300метра и на плаж лятото я отида 10 пъти я не .....то както са казали хората "кой каквото няма това му се иска"

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 23:24 от magare

# 181
Добро утро, ние от рано сме на линия, смъкваме Т Sad

Биа не съм казала защото я правих в промеждутъка от пищенето на Марти и забравих честно казано. Иначе непушачи са от към фантатико и до градината Simple Smile

Ние в петък сме на втори преглед така че съм под голям въпрос, прегледа е близо до срещата, така че нямаме ли температура съм на линия.
Поли много гадно с падането, дано ти мине бързо  Hug

# 182
  • София
Добро утро и от нас!

Глупи, дано ви минава вече! Много неприятно е така като се закучат нещата и стискам палци бързо да се маха температурата! Hug

Ах, този Синеморец! Това ми е детската любов! Някога ходехме там, на Северния плаж, беше толкова хубаво! Сега за съжаление е доста застроено вече и почти се е изгубил чарът на мястото. А в Резово съм изкарвала едни от най-пълноценните си летни почивки- тишина, спокойствие, дивотия, няма жив човек, а ако все пак ти се прииска нещо забавно, винаги можеш да разчиташ Жорж Ганчев да ти повдигне настроението  Laughing Чудни местенца са това!

Имам питане за утре- има ли евентуално възможност да седнем на открито? Защото дават много хубаво време и ако е така ще е супер да сме на въздух... И още едно питане- тези, които ще идвате с коли- бебетата в количка или в кошчето ще ги държите вътре? Аз се чудя как да постъпя, защото хем май ще ми е по-удобно да е в количка, хем обаче ще заема много място така. Та, моля, споделете и вие Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 09:27 от terpsyhora

# 183
Magare, честита месечинка на Десито и от мен  Hug
Глупи, как сте? Смъкнахте ли Т-то? Дано се оправите вече. И ние сме на крак от 5:30. Но мога да кажа, че се събудих свежарка. Напълно наспана. Дано всеки ден е така. Снощи се събуди в 12, точно като си лягах. Нахраних го и го взех при мен. И  Shocked Shocked Shocked Shocked после се събуди чак в 5:30. Такова нещо - ихуууууууууууууууууууууууууууу. 5:30 сън накуп. Е няма такъв кеф. И в 5:30 се събудихме все едно съм спала 10 часа, наспана и бодра. Е голяма работа е това съня. Приготвих багажа, обяда, следобедната закуска и тръгвам по задачи.
За утре Терпсихора, аз си мисля, че ще ти е по-удобно с количка. Все ще намерим как да наредим количките. А ако може навън, ще е още по-добре.
Съжалявам, че нямам време да коментирам, но трябва да бягам по задачи. Имам още доста работа, а и някакви сладки искам да приготвя да донеса утре.
Поли, ладник си му викам аз на хладилника. Иначе на чешки е ледничка. Много кофти за падането, пазете се.
Биа, няма никакви проблеми, че ще си с Мери, тъкмо всички ще се порадваме на остроумието й.  Mr. Green
Янче, браво за почивката, благородно ви завиждам. Ние и тази година ще сме във Варна, питай ме сега защо не потърсих нещо друго, ама свикнала съм си там и това е.
Цвети, честито за пълзенето.

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 09:58 от tracy_t

# 184
Добро утро!

Честит празник на всички! Днес е благовещение!   bouquet

Дано някоя мама(само тези, които искат разбира се Wink) се похвали с някоя блага вест! Simple Smile

# 185
  • Варна
Добро утро bowuu

Май само аз не съм ходила в Синеморец, Янче ще ме вземеш ли с вас Laughing Joy. Моят мъж лятото е абсурд да си вземе почивка и сме си във Варна, но то на морето е така, лятото всички бачкат, зимата се почива Grinning.

Глупи, дано да се оправяте вече Praynig, тази температура от зъбчета ли е?

Е, Терпсихора винаги си с един ден напред Laughing, Силвето и Ради са утре Joy Hug И аз мисля, че ще ти е по-удобно с количката.

Чакаме снимки от мамите, които ще пробиват ушичките Party.

# 186
  • София
Ганушкаааа, наистина пак обърках датите! Благодаря ти,че обърна внимание и се редактирах.  HugАу, ама няма друг такъв заплес, вече ще си трайкам smile3505

Трейси
, ама ти наистина ли ще правиш сладки? Направо ме изумяваш, наистина! При целия зор с пътуване, бебе и т.н., ще намериш време и за сладки!  ooooh!Уникална си наистина!  Hug

Благодаря ви на двете за мнението за количката, така и ще направя!

# 187
Калинче: хахаха, дали обаче това е етикет точно от това място или се бъзикаш?  Joy hahaha

Шайн, Бубичка: ние пък както и писх сме там от 10 до 16 юли, та май поне с Бубичка няма да се засечем. Шайн ти когис ще хдиш? Simple Smile

Цвети: хммм, ще го израстете и вие. Аз не смея да кажа, но тук от 10тина дни Анди най-накрая спря да иска да суче нощем и като се събуди някой път се задоволява с водичка или чайче. Хем съм щастлива, хем обаче сега пък си мисля, че като не ще да суче през деня, то поне нощем да си пийва, ама каквото такова. Насила няма пък сега да я вдигам да я разсънвам само и само да суче. Откога ми се искаше да поспре с буденето и нощното кърмене поне по 2 пъти... От кашата към 20.00ч според мен определено има ефект, за да не се буди толкова!  Peace Браво за пролазванетоооооооооо  Laughing

Иначе ми е адски мъчно, защото да ви кажа вече е повече от видимо, че детенцето ми лека полека само се отбива  Cry Снощи не беше яла 3 часа и преди кашата исках да й дам да се насуче колкото има - еми сухна точно 7 пъти от едната гърда, започна да се върти, дадох другата и въобще не я искаше  ooooh!  Sad Cry А после си изяде 100тината грама каша, че и ощемалко й направих - та определено си беше гладна Sad

Глупи: съжалявам за вашите проблеми с температурката и ушите Sad Да не е отит?  newsm78 Дано до утре се пооправи човечето, че да успееш със сигурност да дойдеш, пък и него да вземеш  Hug А дали вярно можеш да промениш резервацията за отвън? Хем ще има място за количките, хем ще се припичаме на слънчице, че за утре го дават много хубаво временцето  Heart Eyes ???

Ганушке: еми да, то предполагам при вас лятото морето изначава бач и кофти, че зимата баш остава време за почивка, но пък ако сте скиори добре дошло Wink

Магаре: да и от други морски съм чувала, че за вас морето е общо взето даденост, докато ние тук само мечтаем и точим лиги  Joy

Терпсихора: на теб ще пиша нещо на лични за утренка.

Трейси: е ти ме уби с тези сладки! На цялата лудница покрай пътуването, че и с бебе??? Малеееее, уникална жена!  Hug  bouquet

И накрая да ви се похваля, че откакто съм родила съм на най-ниските си кг  Party Имам да свалям още доста, но важното е, че фитенсът и ограниченията си дават ефект - за 2 седмици съм свалила 2 кг, да не кажа, че и маааалко съм се постегнала вече  Party  bowuu

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 10:07 от Yana-barborana

# 188
Добро утро   bouquet

е Трейси не се сдържах да ти пиша, че бързам да правя мляко, но ме разби имаш да гласиш багаж, дете и т.н. и сладки  #Crazy Как успяваш с всичко  Hug Бравп на теб, направо си герой не за медал, ами за паметник  Heart Eyes Лек път и много да слуша Дани и да му хареса разходката   bouquet
Успешен ден на всички  Peace

# 189
Честита месечинка и на Деси!   bouquet

Гледахте ли "На кафе" - разказваха една покъртителна история - жената забременява докато пие противозачатъчни, правят й аборт - получава перфорация, операция да я зашият - ново абразио, след всичко това бебето оцелява и се ражда живо и здраво!  Shocked
За пореден път се убеждавам, че ако Господ реши нещо - каквото и да направи човек - нищо не може да промени!

# 190
Честита месечинка и на Деси!   bouquet

Гледахте ли "На кафе" - разказваха една покъртителна история - жената забременява докато пие противозачатъчни, правят й аборт - получава перфорация, операция да я зашият - ново абразио, след всичко това бебето оцелява и се ражда живо и здраво!  Shocked
За пореден път се убеждавам, че ако Господ реши нещо - каквото и да направи човек - нищо не може да промени!

Това не съм гледала, но гледах по Тази Сутрин за 24-годишна моделка, която е бременна с 4то дете, първото е родила на 15  newsm78 #Crazy Баааааси смелите жени, честно! И сред нас има една много смела мама - Ангел 1. Винаги се възхищавам на такива млади, смели и амбициозни жени.  Simple Smile

# 191
Гледах го и аз.. и потръпвах на всяка втора дума...
И ми се прииска пак да съм бременна!  Heart Eyes

Аз вчера се засилих да ви питам къде е срещата, че мъж ми щеше да е почивка в петък и щеше да ни докара... и точно тогава ми звънна да каже, че днес тръгва за Пловдив и се връща в петък вечерта  Confused Мразя така да си намисля нещо и да пропадне! Пак само ще гледам и завиждам благородно значиии :<

# 192
здравейте мамчета
терпсихора,аз мисля да взема количката че това мойто шиле не може да седи мирно на едно място и в кошчето ще циври
бубичка,ако все още бях в овча купел щях да мина да ви взема,но за съжаление съм вече на другия край на София
глупи,дано Марти е добре за да се видим утре
честити месечинки на днешните бебоци да са живи и здрави и много послушни
янче,браво за кг.и стягането,аз няма да коментирам в кво съм се превърнала утре като се видим ще разбереш Crazy
трейси,браво бе мацко,как намираш и време сладки да правиш покрай цялата суматоха незнам,но ти казвам едно голямо ЕВАЛА

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 11:06 от rumik

# 193
  • София
Честито Блоговещение! Стискам палци на момите, дето ще имат обици днес да не плачат много, леко да заздравее раната и да са много хубави! Чакаме снимки за по-по-най  Simple Smile

# 194
  • Кърджали
Подарявам един брой ужасно мрънкащо бебе.  ooooh!
Снощи Кати заспа рано, има - няма осем часа. Е, събуждаше се един - два пъти, как да е, спа и малко неспокойно по едно време. Обаче ококори очи в 5:30!!!! И няма оправия с нея. Мрнъ та мрън. Очите и се затварят за сън, ама на инат ги държи отворени.Не ще да заспива, и продължава да мърмори. Така ми опъна нервите, че не знам вече как ще я издържам ако цял ден е такава.Отказах се да и помагам да заспива, тоя път като реши, за стотен път че и се спи, да си заспива сама. Сега уж стои и си играе, обикаляйки стаята.
Ние уши нямада дупчим днес.Ще стане, когато тя сама си пожелае май.
Завиждам ви за срещата ех.....

Общи условия

Активация на акаунт