Ето, пролетта дойде, АВГУСТинче тук и там се вре :) Тема номер 14

• 26 890
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Цветче, млечната каша има АМ (може и допъкнително сухо мляко, но зависи от кашата)
Аз давам такава отдавна  Peace Не трябва точно това да те притеснява, а по-скоро как ще реагира към млякото. Попринцип използвам Милумил и млечни каши купувам на същата марка (с изключение на една на ХИП - да не говорим, че беше първата му  Mr. Green)
Иначе знам, за море след 6 месец  Peace
Янче дай линк вярно, да видим къде ще си печеш д-то  Mr. Green

# 166
Амбишъс, точно де, то и аз давам докато яде.. или по-точно до 190, че понякога отваря уста и за още, но второ пюре не отварям  Naughty
Имахме период, в който и Преслава ядеше по около 50-100гр., ама свърши рахата  Mr. Green
Янчееее, Янчееее, кой ти каза, че Синеморец е най-якото място?! А?! аааа?!?!?! Да го поздравиш от мен!!! И ние сме там, ама нещо като "на гости на баба" - не ползваме хотели и лукс по никакъв начин, обожавам дивотията. След Синеморец отиваме на вилата /ако мъж ми вземе някой свободен ден, де  Tired / Там пък смея да кажа, че е най-красивото за мен място в цяла България. Не става за всеки, щото няма никакви удобства /тоалетната е навън и няма топла вода bowuu /, ама за мен това е мястото в планината! Heart Eyes

# 167
Glupi, да оздавявате бързо! Разбира се, че за непушачи, нали сме с бебоците!
Янче, Синеморец е единственото място, на което почиваме в Бг! Браво за избора, хотелът изглежда супер! Колко е нощувката? А да ти кажа да отидете до Резово - ресторант Панорама, там предлагат най-невероятно вкусната рибена чорба! Мммм, как ми се дояде сега...
Захирка, подкрепям Амбишъс - нехранителна кърма НЯМА! А от АМ е спала, е как иначе, млякото е по-тежко, по дълго време се обработва от стомахчето и засища съответно за по-дълго време... Разбира се, няма нищо лошо да си й даваш на бебка вечер, то не се трае да ставаш по толкова пъти през нощта, напълно те разбирам. Дано така да спинка и за напред!
Айде, лека и непробудна!

# 168
  • В друго измерение
Амбишъс, точно де, то и аз давам докато яде.. или по-точно до 190, че понякога отваря уста и за още, но второ пюре не отварям  Naughty
Имахме период, в който и Преслава ядеше по около 50-100гр., ама свърши рахата  Mr. Green

Хахаха, Бубе, да ти е живо и здраво детенцето, по-хубаво от ящно дете няма!  Hug Hug Аз така съм била.  Другата крайност е много неприятна, големи притеснения са - мъжът ми е бил така, от майка му знам, че е супер стресиращо!

Цветче - не съм давала от тези каши, не мога да ти помогна!  Hug За морето, ако питаш за тази година, не мисля, че ще е проблем, бебетата ще са на около годинка. По-малко ако е обаче, бих го водила на плаж, но не бих го потопила в морето - мое лично мнение.

Глупи - стискам палци да оздравява детенце!  Hug

Италианче  - Резово е страхотно, останаха ми очите! Бяхме там 2007 август, това може би беше единственото останало непокътнато място на Бг черноморието. Много ми хареса. И във въпросния ресторант съм ходила, но не съм яла рибена чорба.

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 19:39 от -‘•̬●’- Ambitious -‘•̬●’-

# 169
Янче не си ме разбрала - не приемам като мъчение кърменето, а нощните ни одисеи - и аз не спя и тя не спи, а явно не е и нахранена.  Аз така или иначе мисля да си я кърмя докато мога, но съм наясно, че като не суче през нощта толкова много рано или късно кърмата ще намалее.

Амбишъс причини много за намаляване на млякото - най-вече преумората и недоспиването, да не говорим, че покрай Анди не ми остава време много често и да се храня, все сгъвам нещо набързо,а нещо като салата например направо е лукс да си приготвя.

Италианче
и аз така мислех за нехранителната кърма ама явно или е това или е недостатъчно като количество.

ЗА Синеморец и на мен ми е любимо от бг черноморието, въпреки, че сме се зарекли кракът ни да не стъпи на нашето море. Имам един любим надпис на плажа: "Цици има по целия плаж, пици има само при нас". Който е ходил знае за какво иде реч Grinning.

# 170
Ето тук ще сме http://www.rezervaciq.com/hotel_apolonia_palace_gallery_0.html  hahaha Joy
10-17 юли за огормен тристаен апартамент (2 спални, 3ма въздрастни), с изцяло обзаведен кухненски бокс, голяма тераса с най-невероятната гледка, охраняем закрит апаркинг, безплатна тенис маса  Mr. Green един от най-хубавите плажове до г**а ни - само за 80лв ОБЩО на вечер.  hahaha Joy Храна не е включена, което първоначално ме стресна, тъй като искахме ол инкл., но сори, за тази цена и този невероятен хотел на това невероятно място - нямаше как да не се съглася. Само хубави отзиви има за него в нета. Пък удобства за печене на паржолки и салатки от село (дето ще вземем) колкото искаш  Mr. Green

Бубичка: е как кой бе мила, да не мислиш, че само ти го знаеш това божествено кътче в БГ? Wink Иначе и аз обожавам дивотията, но специално за хотела - с бебе - съм за подходящи условия Wink Иначе специално за природата и аз обожавам дивотията и за това обожавам почивка в този район  Heart Eyes Аааа и да ти кажа и на моето село тоалетната е навън. Има един избушен бойлер, но лятото баба ми е еко и се къпе навън с вода, затоплена в легени на слънцето - много яка външна 'баня' си правят  Joy Както се казва, нека им е зле!  Heart Eyes Обожаам да си ходя на село и да ми мирише на село!!  hahaha Heart Eyes

Италиана: мерси за идеята, ще идем задълже до Резово, че дотам не съм стигала! Е, рибена чорба няма да ям, но ще си запазя правото за друга рибена вкусотийка  Mr. Green  chef

Цветче: да, онзи в Ахтопол ми беше първият фаворит - също в района, но предпочитах, ако мога да намеря нещо в Синеморец и успях  Grinning

Хаха именно! Същата работа и при нас!  Joy И аз в началото си казвах 'за да кърмя по-дълго ще давам само по 60гр пюре', ама в последствие просто си се ръководя по детето.  Naughty Като й се услаждат пюретата какво да направя, да дърпам лъжици от усти?  Naughty До годинка се надявам да изкарам да кърмя поне 2 пъти на ден, но ако пък стане така, че тотално ми спре кърмата преждевременно няма пък да си режа вените  Crossing Arms

За нехранителната кърма разбирам какво иска да каже Захира. Не знам дали точно се казва, че 'не е хранителна' (тя продължава да си е полезна), а просто на детето не му стига вече САМО кърмата, вече има нужда от по-засищаща храна, а може И количеството на кърмата да е проблемът! На Анди определено отдааааааавна не й стига кърмата ми и как не, като тя очеизвадно е намаляла адски много и то според мен този процес започна преди да захраня. Истината е, че откакто захраних детето ми спи значително по-добре откакто беше САМО на кърма и през четвъртия и петия месец се будеше на 20мин и все искаше да суче. Фактите говорят сами  Peace

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 20:41 от Yana-barborana

# 171
А да ти кажа да отидете до Резово - ресторант Панорама, там предлагат най-невероятно вкусната рибена чорба! Мммм, как ми се дояде сега...
Simple Smile ето и какво още предлагат там  Joy

# 172
Амбишъс - добре съм мила. Днес голямо разхождане падна цяяяял ден като невиждали слънце  hahaha И като за финал мъж ми реши да направи вече удобствата в градината - окоси тревата, опъна ми тента, извади ми масичка и столчета и вече ще си пием кафенцето като бели хора с гостите и детето ще има къде да го вадя, дори и да ръми. Страхотно се кефя. Само дето тия дни го дават да вали и няма да го ползвам веднага, но и без друго имам да пиша сумати ти и неща и утре цял ден ще сме по задачи. Детенце ще го меря и малко тоя път може да сме в компанията на Ганушка  Hug Следобед хапна - намачкан банан+2л. каша (хип мле4на с праскова и банан), 1/4 авокадо+100гр. пюре (круша и ябълка) и това цялото чудо подплатено с 150мл АМ, че и плака като свърши   #Crazy Ама който не е качвал като е трябвало, ще качва сега  hahaha
Калина -  Party

# 173
Гаден Синеморец гадееееннн!!! Или лоши момичета, че повдигнахте въпроса  Laughing Приходи ми се звеееерски! А там мога д кажа, че съм поживяла дори, не само на почивки. Работила съм 2 лета, 2-3 лета съм почивала там.. чувствам се като у дома си  Heart Eyes А, иначе ние си ходим при едни мъж и жена с няколко бунгалца - 2-3 легла, хладилник, баня и тоалетна /2бр. за 5 стаи/... абе няма какво повече да се иска. Събираме се с хазяите по някоя вечер в двора... Хапваме рибка, хваната през деня..  Heart Eyes лелелелелеееее, да сменим темата, че кой знае какво ще сънувам!  Crazy
Пък, фръц, фръц, на нашето село не мирише на сеелооо  Mr. Green Жива душица няма наоколо... само реката бучи..
Ооооо, да идва края на юли, чеее  perko perko perko perko

# 174
Aми направо да си спретнем една среща с децата в Синеморец, че като гледам всички почиваме там hahaha hahaha

# 175
След 25ти юли приблизително за сега съм на линия!  Joy Hug

# 176
Честити месечинки на празнуващите днес.Да спинкат и да са послушни и много,много здрави
Поли: Добре,че детето поне му няма нищо.Мале добре,че сте добре и двете.Малко ще ти е гадно тия дни ама ще мине.На старини ще разправяш на внуците Joy  bouquet
Александра: Все едно си писала за мой познати.Едната направо всеки път си ме увиква как така кърмя още.Едва ли не кърменето е отрова за детето.Друга пък нетрябвало вече да яде пюрета,а храна,която е на парчета,че после няма да мога да го накарам да дъвче.Ама и двете нито са чели нито нищо.Аз пък се чудя как може да дават нишесте на 4 месечно бебе Shocked Ужас просто не ми се коментира,защото се изнервям #2gunfire
А да кажа,че на мен вече на няколко пъти ми се случва да го кърмя навън и не намирам нищо лошо в това.Няма начин да откажа на едно бебе любимата му цица Mr. Green Сядам на пейка дето няма хора и си му давам да цока.То даже и не се вижда за сега,че имам яке и си го  гушвам и той е доволен и аз Party
Янчето ме запали по тези обувки на "колев и колев" и май и аз ще взема такива. Laughing
Блазеви за почивките.И ние мислим ама ще го решаваме тогава. Sad
Хайде лка вечер от мен smile3524  Hug

# 177
Еййй, доде ви изчетаааа.
Абе, ама то верно всички на Синеморец ходим  Laughing Ние с мъжо бяхме там 2006г, и се влюбихме в това място. Бяхме при едни баба и дядо, дето в дворчето си бяха построили къщичка да го кажем, но беше само 1/4 готова (т.е. на 2 етажа с по 2 стаи с кухненски бокс и баня), та за 10лв на ден бяхме. Дори още мъжо им има тел и идем ли, пак при тях ще бъдем. А тя май го чистеше този хотел Simple Smile И за насписа знааааам  Mr. Green А за възрастта, аз знам и за бебета на 4м ходили на море, така, че няма проблем. Просто м/у 12 и 16ч е добре да не сте на плажа с детето. И обикновенно се взима едно надуваемо басейнче и се пълни за бебето. Може и в морето да се топне, ама то ще е за 1-2мин, така или иначе Simple Smile
Захирка, нали знаеш, че в кърмата си има всичко нужно, но просто вече количеството е малко, а и децата си растат искат повече папкане. Аз си мислех, че до сега спокойно ще сме заместили 2 хранения и ще кърмя още 3-4 пъти, ама нашия си суче често, особенно като сме си в къщи и все цица иска. А за посред нощ да не говорим. Едва вечер (петък) реших да го мъча без цица, да го оставя да реве, е няма такъв рев. Час и нещо е ревал, взема ли го търси цица, пъне се и реве. Вземе ли го баща му се унася и заспива. Давам вода - не иска, дори сложих захар и затолих, пи малко, но после си иска цица и това е. Предадох се накрая. А давам каша и то доста (не знам мл, защото слагам в купичка, и не слагам с лъжици, а на око) около 19ч, че по някога и по-късно съм давала, в 21ч суче и заспива, и после около 1 пак иска да яде. Денем ми е правил пауза от 5ч, а нощем през 4ч се буди. Ужас.
Днес сипах сок от ябълка с маааалко водичка, затоплих в МВ, беше ял зел пюре преди 2ч, и като си изцока 80мл, заспа и спа 2ч (и то кака му е болна и си е в къщи, а с нея е леко невъзможно). Та си кърти човека, въпреки кака му. Решила съм тая нощ да пробвам да му дам сокче, вместо цица. Той по принцип усети ли леглото си почва да реве, не дам ли биба, няма спирка. Просто искам да го отуча от нощното хранене, а да си яде през деня. Но пък ако не му достига може и аз да мина на АМ. А странното което е, че с кака му имах по-малко кърма, а нямах този проблем. Сега по някога като прави по-дълга пауза след зел пюре и ми се съберат повече часове да не е сукал, имам чувството, че ще се пръснат, почти като в началото. Е, по-рядко ми се случва де, но го има този момент.
А да ви го похваля - вчера пропълзя човека Simple Smile
А за килограмите, кое бебче беше вече 10кг? (забравям и ми се спиии), на една позната така детенцето качваше по кило и нещо до 10м. Чак тогава спря да качва по повече от 500гр. Проходи на 1г и 3м, но сега си е супер, и няма да  кажеш, че е бил дундьо като бебе. Така, че не се притеснявай, и понамали кашите, както са те посъветвали момичетата.
А за кашите - аз давам млечна, че даде и глутенова дадох без да разбера (след като дадох видях, а и вече беше отворена, та и глутен е ял вече). Ама аз не се притеснявам, защото нямаме обремененост с алергии.

# 178
Oхх никакво време нямаааам,никакво,пфуу. ooooh!  
Да кажа от сега,че почти не съм чела,влизам само да кажа,че 100 % в петък идвам (то се знае де,ама аз пак да кажа) то май се оказа,че всички ще сме с деца,така,че няма да се притеснявам,че ще съм само аз  Laughing ,ама аз май ще съм и с двамата  Confused какво да я правя Мери не знам,ако намеря кой да я гледа ще я оставя за 1-2 часа,ама ако не си е с мене,няма какво да направя,притиснявам се да не ви побърка само,понеже е много дива и луда,ама...нямам избор.
Глупи,ти каза ли на хората,че ще сме с бебета?Аз нещо в момента не се сещам кой от салоните беше за непушачи,този откъм цветарският магазин ли беше или другия?Абе ще се видиме се някой отпред,тъй,че няма грижи.
Захирка,не разбрах за теб дали ще дойдеш само.Айде,вземай малката и се втурвай насам нали си и ти с кола,тази среща ми е идеаална просто,предния път обиколих София за да дойда,сега ще съм си до нас баш  Mr. Green Joy

Отивам да попрочета малко назад... Hug

# 179
Здравейте мацки-много ви благодаря за пожеланията към Али  Hug Heart Eyes
Честита месечинка и на Деси-да е жива и здрава,много весела,послушна и засмяна малка мадама ех чак рима сътворих   bouquet
Днес за подарък на Али и купихме чадърче за количката, че това слънце вече е доста силно Simple Smile
Гледам обсъждате моренцето вече-ех и на мен как ми се ходи, но още не сме избрали нищо, сигурно като дойде момента тогава ще е. Никога не съм ходила в Синеморец, все към Варна се отправяме, но мъжо е чувал много хубави отзиви за там и може да поразгледам какви оферти има в нета   Wink
Да си изкарате много весело на срещата в петък Party
Сега една почерпка от нас за лека нощ

Общи условия

Активация на акаунт