Ето, пролетта дойде, АВГУСТинче тук и там се вре :) Тема номер 14

• 26 890
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Мамчета и бебчета весело прекарване на всички по празниците

# 481
Весело изкарване на празниците и да ви се паднат най-здравите яйца  Party
Ние сме си даже и дамички вкъщи. Нашия тати замина пак да работи на далеко. Обеща да се реваншира с подарък, ама... Crossing Arms както и да е. Ще си садим доматки и чушки във фермата, ще боядисваме яйца и ще чистим, че гости ще идват за празниците.

# 482
Здравейте момичета!  Hug

Калина честито християнче! Да ти е жива и здрава малката бонбонка!   bouquet

На всички желая весели празници, приятно изкарване и хубави емоции!

# 483
  • На плажа
Лиде,хахаха и аз това правя,вися във фермата  Mr. Green
Мъжа ми ей така ме поглежда  #Crazy  ooooh! като му кажа,,чакай да си видя фермичката,,   Mr. Green
Весело изкарване на празника и от мен и по бързичко да се връщате,че скукааааа

# 484
  • Варна
Видяхме се със Трейси, верно много бърбори Mr. Green, много е сладка, запознах се и една нейна приятелка, също много сладка, а Дани такъв кротушко е, не му се чу гласа. На мен не ми донесе сладки Crossing Arms, следващия път ще идвам на софийската среща да мога да хапна и аз Joy.

Ние сме си даже и дамички вкъщи.

Joy Joy Joy, много се смях, викам тази Лидка на Макси дамичка ли вика, докато разбера че си се объркала Joy Joy.

Весело изкарване на празниците и от мен   bouquet. Ние заминаваме на вила по всяка вероятност.

# 485
Ганушка - така става като пиша и негледам и бебта реват и манджи врат... Joy  Joy  Joy
Айде весело изкарване, аз отивам да боядисвам яйца пък какво ли ще стане....   chef

# 486
Весело изкарване на празниците и от мен!
Мен днес ме хвана предпразнична скука и хванах малката с количката и хайде в мола. Общо взето убихме някой и друг час. Имам да стягам багаж и аз ама с малката нищо не мога да свърша. Толкова активна е станала, че не мога да я оставя и за секунда сама. Трябва вече да слагам тапи на контактите, че преди малко се изправила на лакти и аха вече да пипне контакта. Взела е да пълзи на заден ход - има ли друг такъв куриоз? Много ме скубе, а как щипе - направо сълзи ми потичат от болка. Аз й се карам, а тя ми се хили.

# 487
 То наистина никой не остана Laughing Laughing
Влизам само да се похваля,че от днес се обръщаме от гръб по корем.И (това не е за хвалене) отново го оставих на таткото и малчо както се  обръщал от единият край на спалнята пада от нея.Баща му уж го хванал,но сега има ужулване на същото място дето като падна от люлката се беше ударил пак по вина на баща си. #Crazy

Да не си помислите,че е първоаприлска шега  Laughing Laughing smile3532 newsm62

# 488
Весело изкарване на празниците и от мен Simple Smile

Ние днес боядисвахме яйца и спахме многоооо навън Simple Smile

Лиде, Амбишъс, Поли, и аз съм от шубетата Simple Smile Добре че рядко оставам сама в къщи, понякога след 12 ме е страх да излезна сама навън и ми става смешно, колко съм стара а пак ме е страх. Преди 3-4 години нашите често си ходеха на село и уикендите оставах сама и няколко пъти се опитваха да влезнат у дома, че нали сме на първия етаж а и прозореца ми е от към улицата.. от тогава съм още по голямо шубе  Confused

Захирка, хубаво сте убили времето, поне купи ли си нещо Simple Smile Иначе и ние първо пълзяхме напред, после хванахме правилната посока Simple Smile Но се подготви, скоро няма да може да я оставиш и до тоалетна да ходиш Simple Smile Иначе и ние щипем даже с нокти, особено като ядем... незнам как да го отуча

Яна Вд браво за обръщането Simple Smile)
Това е от мен Simple Smile лека и много сладка нощ Simple Smile

# 489
Весели празници и от мен! Много усмивки и весели емоции!  Hug

# 490
  • Бургас
Весели празници и от мен момичета Simple Smile и аз утре сутрин стягам багажите и ще пътуваме с децата за Канзас Simple Smile Ще липсвам 4-5 дена, но пък ще се видим с Янчето, jijin, Алегория и бебоците Simple Smile
До скоро   Hug

# 491
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!

Набързо да ви се похваля, че днес севтосахме гърнето.

Честито кръщене на Ния!
Ние кръстихме Венцислава още на 19.09.2009

Захира, и аз като прекарам с нашите повече от половин ден започвамда оценявам колко миличък мъж имам  Wink

reni_vm, magare, Глупи и 1 Гост преглежда(т) тази тема. Е това досга не е било.

# 492
Ааааа и 1 скрит - аз Wink

Весели празници и от нас, момичета!!!

Аз правя козунак, но не се ли получи ще отричам докрай, че въобще съм го почвала, да знаете  Mr. Green

# 493
Здравейте!Днес Митето става на 8 месеца!Чувствайте се почерпени,кой с каквото иска.
ЧЕстито и на Савана и Никола  bouquet
Вицте това-уникално е (поне за мен)http://www.youtube.com/watch?v=518XP8prwZo
чао

# 494
Честита месечинка на Митето! Да расте голям, щастлив и все така усмихнат! Това е поздрав от нас:

пък ние вчера боядисахме яйцата:

Весели празници на всички!

Общи условия

Активация на акаунт