Ето, пролетта дойде, АВГУСТинче тук и там се вре :) Тема номер 14

• 26 395
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Цветче - аз невиждам закакво се извиняваш, нали затова сме се събрали да си обсъждаме и споделяме, ако нещо ни притеснява. Мен ме притесни тая ципа и затова го пуснах в общия, а не на лични. Ако може и още някоя мама да каже дали е забелязала такава ципа, че има и нещо като точица съсирена кръв на самата главика мисля, че е  newsm78 Но от тая ципа, понеже не е дръпната немога добре да преценя. Инъче цвета все още е тъмно кафяв на главичката, явно защото още сме в наалото на оправянето.

# 646
  • София
Лидия, Цветче и аз се интересувам от темата за пишлетата.Вие сте готови, а пък ние сме до никъде. Всяка вечер правя някакви опити, обаче хич не се получават нещата. Съвсем малко се е забелило и не знам какво ще правим. Страх ме е да дръпна повече, за да не стане беля. Нашата педиатърка ни каза, че ще забелва по-малко , за да не го разкъса. Надявам се да се разминем без хирургическа намеса. 

# 647
мариелка - аз месец и половина нямах никакъв напредък и стана всичко за еда вечер. Просто беше малко по-пълно коритото с вода и покрваше цялата бубка и тоя път небеше мека както винаги, а твърда. Напоравих цялата процедура почти до долу кожата от веднъж, но ми стана жал да не е прекалено и спрях, а май трябваше да приключа. Сега чаках 2 дена да отшуми зачервеното и снощи пак опитах. Имаше насъбрано беличко и определено немога вече да спра. Тази ципа само се чудя, защо не се отлепя заедно с кожата и стои супер плътно и ме е страх да я дръпна  Whistling но като си помисля за хирург и се мобилизирам веднага. Просто трябва упорство ми се струва.

# 648
Честита месечинка на бебоците днес
Момичета незнам защо се тормозите вие с тези пишлета. Татковците за какво са? те най -добре знаят как стоят нещата, а и мисля, че е нормално главичката да е по синичка ама чак съсирена кръв не вярвам , като я забелите ще видите че всичко е о'к надявам се.Нащта пишка я забелихме още на 6-тия(като започнахме от втория постепенно) месец и вече само таткото почиства на всяка баня.Има ли мама на която бебчо като заспива  да я тормози. Моя ме скубе дере, бърка ми в устата в носа щипеме аз бягам ама той така се успокоява #Cussing out ужас. не искам аз да го преспивам ама човека си иска мен и това си е, но защо така ме млати newsm78 незнам нормално ли е? То любов , любов, но защо така заспива немога да разбера. И продължава ме да се будим по 5-6 пъти на вечер  #CrazyДобре че се кърмим иначе незнам как бих го приспала ако е без цица.
Ние от два дни се изправяме от седнало положение за решетката на леглото Hug

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 13:33 от skypetia

# 649
Е, skypetia  много сте пораснали!! Бравооооо, как хубаво стои - ние сме до никъде  Rolling Eyes
Лиде - аз съм като теб до кривата круша с тая фимоза....ама всяка вечер уж забелваме с таткото, ама няма никакъв резултат. Аз категорично отказвам хирурга по тоя въпрос. Сигурна съм, че ще стане както трябва като му дойде времето  Peace
Попринцип педагогическо е захранването, когато е започнато като такова. Незнам дали ме разбрахте, ама вече децата са захранени и достатъчно големи за да им давате от вашата храна. Това определено не е педагогическо захранване  Peace , а нормалното развитие на децата  Mr. Green
Но сигурно всички са чели по темата и няма нужда да се правя на професор  Crazy
Йоанче, след като вече си захранила разбира се, че може да му даваш каквото ти е кеф от вашето ядене  Peace В това спор няма

# 650
Момичета влизам да се похваля Simple Smile имаме си зъбче Simple Smile

Скайпетя много е сладък Кубрат с този каскет и много готино се е изправил Simple Smile

Лиде и с нашето пишле май сме до никъде, ние пък имаме едно бяло като гной но не се маха и незнам от какво е и не мога да го забеля напълно, тъмно синьо е от вътре, но ципа няма. Давай по смело или наистина таткото да опита.

Момичета за педагогическото захранване мисля че съм принудена. Какво да го направя като не иска да яде повече от 30 гр пюре, а от нашето иска. Да продължавам да го мъча и тъпча при положение, че не иска и после да намрази храната  Thinking Тази бурканчеста работа не ми харесва. Кашата не иска.. с какво да го храня. Янче, Алегория, вашите сладури хапват добре, а ние какво да кажем... трябва да започвам работа, а не мога да го накарам да яде друго освен кърма ... Но наистина всеки си знае за себе си и преценява кое е най-добро за детето му.

Цвети дано не е варицела и бързо да ти мине  Hug  bouquet

# 651
Момичета, довечера пак ще видя дали мога да го дрпна това чудо, но мисля, че се движи и е като ципичка, а тая точица съсирена кръв е много близо до дупчицата където пишат и всъщност е точно толкова голяма колкото и нея  newsm78
 Глупи - това топченце мисля, че се образува като се субере мръсно, ако е такова изобщо де. На една приятелка тук бебчето в 10-я месец така неможеше да забели, защото това топченце и пречеше и кожата неможе да слезе от него и го водиха на хирург, трябваше да го цепят, но тя се заинати и с мъжа и се хванаха и по цял ден го гониха из къщи да го забелват и оттърваха хирурга де. Дано това да е друго. НА мен все тя ми е за пример и затова така ме е страх.
Колкото до таткото аз съм се все сама. Той като се прибере от работа детето е изкъпано, нахранено и спи, а сега дори пак е на 160км от нас и не се прибира и късно дори. Много пъти съм го молила да помогне, но той казва, че колкото аз знам толкова и той. Нямал идея кога го боли и кога не, а когато имам притреснения за нещо казва, че всичко е наред и точка. А ако не е наред??? Така, че татко липсва в случая, има мама за всичко  bowuu

# 652
Skypetia ,много е сладък Кубрат и много пораснал...И ние искаме все да се изправяме, ама на няколко пъти се фрасна в креват4ето/то е дървено/ и аз реших да не го оставям да се катери там...В кошарата също се опитва да се изправи,като се хваща за едни висящи...ама пак няколко пъти тупна като талпа назад, и сега съм му сложила 2 възглавници отзад,поне да пада на меко  Mr. Green
Знам,4е немога да го предпазвам от удранията и паданията ве4но.....ама
Глупи ,4естито ви зъб4е  Hug Марти хи4 ли не ще да яде пюрета?Никакви?Да не е било от зъб4етата или не му харесват от преди?

# 653
Янче, то нали е форум затова.. всеки да си каже какво мисли. Аз казах, че мисля, че Захира едва ли дава всекидневно от проблемните неща и се оказах права.. Странно ми беше възмущението ти и си го казах.. както ти можеш да си казваш всичко така и всеки друг без да се прави на адвокат или на какъвто и да е. Wink  Peace

Глупи, естествено, че няма да си мъчиш или насилваш детето да яде каквото не му се яде. ЗАбелязваш си какво харесва и карате на това.  Hug

Аз за пореден път преди малко накупих пюрета... и все се каня да я за последно... И сега пак ще се заканя  Mr. Green Поне за зеленчуковите де.. ще се захващам пак с готвене от другия път, обещавам  Laughing

# 654
Здравейте и от мен и благодаря за отговорите...въпреки , че никой не е с нашия случай, все пак ме поуспокоихте...не, че се притеснявах, ами ми беше любопитно.. Embarassed

Лиде, пишоната и двата пъти беше все при лекари...Първия - при хирург и той като я дръпна , тя се накъса и тече малко кръв и после слагах компреси. Той каза, че това е достатъчно и първия полов акт ще довърши работата..Главичката не беше излязла цялата, беше синичка и се виждаше ципичка...Втория - Като си дойдохме в Сф и личния му лекар каза, че това не е достатъчно и я дооправи като после се поду повече, нямаше кръв но беше доста отекла..Сега изглежда по различен начин, вижда се цялата главичка, т.е. ръбчето й се показва и май това е достатъчно..Извинявам се на женските майки за обстоятественото обяснение, но тези неща са важни  Naughty

И аз преди малко хвърлих едни 80 лв за слънцезащитни козметики, чаши, шишета с дръжки, че нашия е мързелко и за гел за венците..като нямаше Дентинокс и ми дадоха Калгел...като е 3 пъти по-скъп, да видим дали ще е 3 пъти по-ефикасен..

А, авокадото за десерт или за обяд???

Глупи, честито..а ние кога ли newsm78

# 655
Ивуше, много ясно, че е важно. Моето мъжле още си пати от това, че техните не са си вършили работата, когато е бил бебе... Уж, медицински работници и двамата.. Thinking Някои съветват хич да не се пипат... ама и това не е решение според мен... И на него му казали, че с първия полов акт /всъщност с първото ставане, де, то няма да е чак при първия полов акт  Wink / всичко ще се намести... и после си го рязали, от тогава влачи и други неща покрай това.. и така  Tired 
Авокадо не давам.. ама предполагам, че както си решиш и с каквото го комбинираш тогава го даваш Simple Smile

Аз ида да ви похваля едно пюренце на Литъл бий банан с ябълки и извара... ууу облизахме се пръстите!  Peace

# 656
Абе къде сте вси4ки бе.... newsm78 Айде разписвайте се....да свършва темата, 4е да ви пусна новата Mr. Green
Я кажете, тия дето въведохте месата....Първо пуйката, после заека ли.... и след това кое?

# 657
  • София
Аси ние в момента се захранваме с месо Simple Smile Първо въведох пуйка, сега сме на заешко, но не знам след това какво, заради алергията. Но пуешкото му хареса доста повече от заешкото.

# 658
Аси - заек, пуйка, пиле, теле..

Някой да знае,шунката на Гербер от какво е?

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 16:05 от ivu6a

# 659
Аси отначало хапваше всичко с голям интерес, после се разболяхме и спряхме малко с пюретата и сега като почнахме пак .. никакъв интерес. Само го гледа, и се мъчи, дори и тези които са му харесвали преди не ги иска. дай му хляб и цица и е най доволния на света. Другото което забелязвам е че преди дъвчеше а сега смуче яденето от лъжицата. много странно Thinking

Ох тия пишелата ще ни побъркат. Аз не се тревожа, педиатърката го гледа всеки път и ако има проблем ще ми каже. Ние нямаме белег на рамото и сега незнам какво следва .. ама май не е приятно защото лекарката се опита и за най-малката точица само и само да пише че е положително ама .. тз Sad

Ивушке и при вас ще се появи, имай търпение. Аз Снощи нещо не успях да заспя и точно затова си мислех, как от 3 месец се лигавим ядем всичко сърби ни и толкова време нищо и си мислех ей сега ако още 2 месеца ни мъчи ще е ужас. И одеве бях на гости в сестра ми и тя само го гледа и вика ама да нямате зъбче нещо се белее и то верно имаше ... Майка му не го забеляза, а леля му веднага го видя .. ужас Simple Smile
Ивушке аз още си чакам отговора за кремчето дето праща на Кобрети Hug

Общи условия

Активация на акаунт