Топли слънчеви лъчи огряват нашите канадски ширини - 41

• 34 848
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
Обещаните снимчичи:

# 211
Почерпете се за здравето на моята вече 3-годишна Флоранс Heart Eyes

# 212
Разкошна торта!
Да ти е жива и здрава порастналата госпожица!

# 213
Честит Рожден Ден на Флоранс! Да е здрава, щастлива и все така чаровна!

Момичета, имам един въпрос. Някой пренасял ли е до БГ бебешки кар сит? С общият багаж ли трябва да го пусна или мога да си го взема на борда на самолета?

# 214
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден на малката Фло!
Да е усмихнато, щастливо, здраво и умно детенце за радост на мама и татко.

Каролина не съм пренасяла само съм чела че седалките вървят с общия багаж, но може да има и изключения.

# 215
  • Pierrefonds, CA
Честит 3ти Рожден Ден на Флоранс ! Да расте здрава и щастлива !

# 216
  • Лавал-Пловдив
Честит рожден ден на Флоранс - щастливо детство, а тортата е страхотна, макар че аз пак съм на диета, че прекалих покрай празниците  Sick
Мерси за снимките на моста, задължително ще се посети при първа възможност.

# 217
Христос Воскресе, момичета!

Честит Рожден Ден на Флоранс! Да е здраво, весело и щастливо дете!

Вторият ми козунак стана супер, на конци, просто чудесен. Благодаря за рецептата!

# 218
Честит рожден ден на Флоранс! Здраво, слънчево и безгрижно детство.

# 219
  • Монреал
Честит Рожден Ден на Флори! Да е здрава, усмихната и мама да й подари най-сладкото бебче за подарък!   bigdance2

От мен поздрави за Великден с малко закъснение. Нашия козунак беше от марше София и беше ок - нищо специално, но все пак козунак  Wink А яйцата ги намацахме в събота, боите пак бяха от същия магазин - някакви гръцки - супер силни, чак и целият белтък вътре беше боядисан  Sick

Лека вечер на всички!

# 220
  • Vaudreuil Canada
някакви гръцки - супер силни, чак и целият белтък вътре беше боядисан  Sick

Хи хи и аз ползвам от тях но само червената щото става много наситено червено ама след това и ръцете ти са супер шарени като си белиш яйцето...  Mr. Green

Ние продължаваме с козунаците - руло с мармалад, кифлички с локум и още един козунак ... после ще ходя да си търся диета ... че вече се търкалям.

# 221
Христос Возкресе! Честит Великден, момичета!

Такъв прекрасен топъл уикенд имахме в Торонто, че връщането на работа е малко трудно, но се заредих много за идните седмици Simple Smile

Малката Паулинка прояде най-накрая малко шоколад покрай тези шоколадови зайци навсякъде (тя сама го отказваше, но на принципа да опитва нови неща, й се радвам, тъй като е много подозрителна към повечето храни)...Simple Smile

Честит рожден ден, Флоранс! Много вкусна торта! Как се чувстваш, Пчеличка? Лека бременност!

Лек и радостен месец април на всички!

# 222
  • Торонто
Исках да добавя по въпроса за Куба, че имах кооп-студентка от Хавана и ми е записала за всеки месец от годината времето.
Тефтерът ми е на работа, така че вторник вечер ще се включа с информацията.

Копирам буквално каквото ми е писало момичето. Аз не съм ходила в Куба, ако някой не е съгласен с написаното, не споря:

Dec - not very warm
Jan - cold
Feb - cold
Mar - OK but not a beach season,
(стои се само в резорта, плажовете на океана са затворени)
Apr - нищо не е писала
May - raining season
Jun - mid Oct - най-хубаво е тогава с изключение на юли, когато е много горещо

още инфо:
Aug - Nov - hot water
Aug - вали следобяд, но не е проблем - съхне много бързо
Sep - Oct - huricane season

# 223
Софи, благодаря ти за инфото  bouquet

# 224
Здравейте мами, извинете ме,че така нахлувам в темата ви, но имам спешен въпрос за бебешките ваксини. Пристигаме в Торонто с бебе на 5 месеца, което според имунизационния план трябва да получи ваксина 1 месец след пристигането. При положение, че още няма да имаме здравна застраховка и педиатър със сигурност, към кого да се обърнем за ваксина? Има ли някой, който е правил ваксина по частен път и каква е процедурата? Много благодаря предварително за отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт