Нещо смешно, което вашите деца са казали III

• 66 991
  • 915
  •   1
Отговори
# 30
Снощи се къпем и му мия косата с шампоан и понеже ми се ядосва, защото вече му се спеше и вика:
" Ужасно лошо се държиш с менееее, остави ме не ме мий .... лоша сиии, като някой  от дивата природа!"[/b]

# 31
  • Бургас
Малкият ми син е на 6год.и всяка вечер обича да си похапва ябълки с корите.Предната вечер решихме да му ги обелиме и явно много му е харесало.Снощи поръчва на баща си -искам от ябълките като ония-голи ябълки.Паднахме от смях.

# 32
Малкият ми син е на 6год.и всяка вечер обича да си похапва ябълки с корите.Предната вечер решихме да му ги обелиме и явно много му е харесало.Снощи поръчва на баща си -искам от ябълките като ония-голи ябълки.Паднахме от смях.
hahaha hahaha hahaha hahaha  Това ми прозвуча като един лаф  на моето дете когато беше на 4г ... "Мамо яде ми се пиле " - отговарям :_ няма проблем , ей сега отиваме на магазина .... " а той: "Какъв магазин - аз искам човешко пиле ! "
Докато разбера , че става  въпрос за домашно гледано пиле ..... Shocked Joy

# 33
Моята дъщеря много обича сурови тиквени семки, но какво е чула и разбрала - казва им "диви семки". Laughing

# 34
Тригодишна към онзи момент, дъщеря ми вижда татко си "в анфас" по слипове и с възмутена физиономия се развиква: "Мамо, мамо, татко се е наакал!"  Joy

# 35
Вчера седим на площадката и аз подвиквам на Макс да ми напомни,като минем през магазина,да купим сирене.Той помисли,помисли и каза:"Забрави го,аз ще ти напомня!"
Оплаквам му се,че колежките ми ми казват,че малко съм напълняла,пък той,възмутен:"Е,тези твои колежки нямат никакво уважение към тебе  Shocked!"Мисли,че е обидно да си дебел hahaha!
На 7 и половина е.

# 36
Моят по същия начин каза онзи ден докато белих картофи за мусака, че били голи  Mr. Green

# 37
Дъщеря ми като беше на около 2 год.и половина от пуканки й се пада подарък диадема.И тя въодушевена си я слага и казва:
"Мамо, мамо, виж как ми отива на тоалетната!" (т.е. на тоалета Grinning)

# 38
Дъщеря ми разглежда мои снимки като дете. На една от тях се вижа и майка ми, която ме държи. Дъщеря ми:
- Това до мама, кой е?
Майка ми й казва:
- Това съм аз, защо? -  на което дъщеря ми:
- Яяя, бабо ама ти някога си била жена!

Дъщеря ми води преговори с майка ми за нещо. Бабата решава да й угоди и да й изпълни желанието. На което дъщеря ми в стремежа си да изрази радостта си:
- Благодаря ти, бабо! Ти си ..../следва замисляне/...максимална баба!

Свекърва ми току-що се е завърнала от екскурзия до Метеора и показва брошурки от манастирите. Дъщеря ми гледа иконите с Разпятието и пита:
- Мамо, тук ли е опънат Христос?

# 39
Тригодишна към онзи момент, дъщеря ми вижда татко си "в анфас" по слипове и с възмутена физиономия се развиква: "Мамо, мамо, татко се е наакал!"  Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 40
# 41
Едно от най-смешните неща, които сме казвали е "годност на срока" - който задължително ми се дава да погледна преди да яде каквото и да е. От една стрна добре, ама от друга    #Crazy
Други смешни думички за които са сещам са качкана - краставица и до ден днешен каратор за таратор, макар че много добре знае как е правилно да се казва.

# 42
Когато не е доволен нещо как е станало, казва "Нищо прави се" или "Нищо правиш."

# 43
  • Ловеч
Той казва: - Мамо, мамо, дай да видя какво пише на вафлата...
Аз му я давам с обяснението, че вече е изял една и не може да яде повече за деня.
Той гледа, гледа и задълбочено казва: Тук пише: - Дайте на детето да изяде и тази вафла.....  Rolling Eyes

Това много ме развесели, истински сладури са децата. Моята така и не иска да научи думичката сладолед........ всеки път казва цуцулет Joy

# 44
Малката,на 4,5 - разглежда снимки,реди ги на леглото и след дълго пуфтене изтърсва:
Афтографа много добре се е справил!

Общи условия

Активация на акаунт