Нещо смешно, което вашите деца са казали III

• 67 107
  • 915
  •   1
Отговори
# 60
Моят син е от две седмици на градина. На 2г 8м е. Всеки път, когато стане дума за градината той казва:
"Аз няма да ходя. Ама нали вече бях"

Смешни думи не казва, защото много говори и от малък и е един старателен.
Но казва "самобъркачка" вместо "самобръсначка" и също така "Аклодисменти за таланта"
Нарочно не го поправям

# 61
Одеве  на колежката детето  , което не е много от  ящните в градинката казва: "Храната  в градината знам , че няма изобщо  витамини и никак не мога да  напълнея ....! Wink

# 62
Баща му излиза с пяна за бръснене по лицето...
Нашият възкликва:
- Тати Коледа!  Joy

# 63
  • София
В тоя ред на мисли:
Установяваме, че съм бременна. Свикваме семейния съвет (голям син - 13 год., малък - 6год) за да обявим новината.
Бащата:
- Момчета, какво ще кажете да си родим още едно бебе?
Малък син:
- Супер! Няма все аз да изхвърлям боклука!
Голям син:
- Тате, вие вече сте стари (бяхме на 35г.) за такива работи, на вашата възраст хората не правят секс!

Joy ... страшни са

Ще ми пуснеш ли вица? Simple Smile

Понеже стана дума за сватби и бебета:

1.
След като сме минали през няколко девойки, за които ще се ожени (Наложи се да обясним и за моногамията и за това, че браковете са разнополови) та един ден ми заявява: Аз естествено го питам защо я харесва и получих следния отговор: "Защото може е много добра в играта Winks, тя може  стигне ... ниво " hahaha ... та явно моя син геймърките са му на сърце в този период

2.
"Мамо, мамо, не ме целувай, аз не съм ти гадже" не помогна обяснението, че аз си има "гадже" и не го искам за такова.

# 64
Преди 2 години вместо Христос Воскресе Кали казваше Косю Кесе  Mr. Green (Извинете ме, но не мога да намеря ер малък  Embarassed)

# 65
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Вчера 14- годишния син на съпруга ми от първия му брак на закачката от баща му, че скоро ще вземе да се ожени и ще го направи дядо преждевременно,  хлапето категорично  отсече:
- Да, бе, да... аз никога няма да се оженя.
- Защо?
-Защото  после  трябва да се развеждам и като се  разведа, жена  ми да ми вземе   половината от всичко, дето имам. ДА не съм луд!!!
На масата , около която  седяха роднини на татко му, избухна всеобщ смях- очевидно  момчето много отрано е прозряло действията на майка  си / с която живее/  спрямо баща си  и  когато  ги е съотнесло  към себе си, е установило, че   не му се ще да попада в тази ситуация Grinning

# 66
На поздрава Христос Возкресе, мойта дъщеря отговаря - НИЩО не ВозкРРРесе! Понеже по нашия край се казва Наистина Возкресе, ама който си седи на ушите....  Laughing

# 67
  • sofia
Синът ми, който се казва Стефан, както си седеше и мълчеше изведнъж изтърси "Мамо, чувствам се като Димитър" Laughing

В интерес на истината ме полазиха тръпки от тази реплика, тъй като когато още не се беше родил имахме две имена фаворити за него - Стефан и Димитър, но това никога не сме му го казвали и не сме го обсъждали пред него...

# 68
Вчера големият ми син ме пита какво било експлоатира и експлодира. Обясняавам аз за експлоатира, че означава да караш някого на сила да прави нещо което не иска. Малко непълно обяснение, ама това ми дойде на ум. Сина ми, който е доста злояд отговаря. "Да, разбрах, значи когато караш някого да яде, а той не иска"   Thinking

# 69
  • София
Синът ми, който се казва Стефан, както си седеше и мълчеше изведнъж изтърси "Мамо, чувствам се като Димитър" Laughing

В интерес на истината ме полазиха тръпки от тази реплика, тъй като когато още не се беше родил имахме две имена фаворити за него - Стефан и Димитър, но това никога не сме му го казвали и не сме го обсъждали пред него...

От това и мен ме полазиха...

Моят също е Стефан Simple Smile
Онзи ден влизаме във Велинград и отдясно на склона се виждат пчелини...
Той възкликва: "Я, хралупи на пчели!"  Joy

# 70
  • София
Щерката си пее някаква песничка с текст нещо като 'тари-тута-шиши-наро-куши-....' и с напълно измислена от нея мелодия. Питам я:
 - Какво правиш?
 - Пея
 - Как се казва тази песен?
 - Чупка в кръста ...

# 71
  • София
А, и още едно попадение от почивката във Велинград (явно от въздуха):

Обядваме, той се е нахранил вече и започва да се лигави на масата.
Аз го питам: "Защо се лигавиш?"
А той ме поглежда с детска прямота: "Защото мога..."

# 72
Дъщерята на мъжът ми от първия брак е на 3и половина годинки и развълнувано казва : " А пък в гЛадината имаме една бускужа дето е лоша и една бускужа дето е добра " ...разбирайте Госпожа , съответно използва и бускудин за Господин Simple Smile
а на леглото и има залепена една Бугадародичка да  я пази  Peace  ....

# 73
 Joy и при нас бяха "бускужи", преди това бяха само "ба" - ба Екица (госпожа Лекова), ба ея Мими (госпожа леля Мими)...

# 74
Дъщеря ми, вече уморена иска да си ляга: " Шоута-моута, айде спирай телевизора, писнаха ми вече!"  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт