Нещо смешно, което вашите деца са казали III

• 67 003
  • 915
  •   1
Отговори
# 855
  • Варна/Лондон
Хич не ми беше до смях тогава. Laughing Мислех, че този път добре съм скрила чантичката с гримове, но още на 2-рия ден детето ме ,,изненада'' с детективските си умения, а начина на гримиране беше....РАЗмазващ.  Crazy
,,Раз- два'' го знае от баща си, който от време на време ,,влиза във форма'' с някоя и друга коремна преса или лицева опора,  той казва -раз, тя -два и така ,,тренират''. Сигурно съм и изглеждала готова за тренировка  box. Размина и се и този път... Mr. Green

# 856
  • На един клон
Радвам и се:"На мама хубавицата!....",а тя:
-Не съм хубавица!!!
А какво си тогава?!? - попитах.
-Сервитьорка!!!

Вече и се радвам с "На мама сервитьорката!"  ooooh!

# 857
Според 6-годишната ми дъщеря пиано бар е бар, в който ходят пияници  Laughing

# 858
- Дядо Коледа има ли си майка?
- Вероятно има.
- А тя как се казва?
- Незнам.
- Сигурно се казва баба Елхана Grinning

Joy  Joy Joy
Това беше супер...

# 859
- Мамо, какво ще правиш, ако имаш фабрика за вафли?
- Ами вафли. А ти?
- Аз ще я продам, ще си купя по-голяма фабрика за вафли и чак тогава ще правя вафли!
 Crazy

# 860
- Мамо, какво ще правиш, ако имаш фабрика за вафли?
- Ами вафли. А ти?
- Аз ще я продам, ще си купя по-голяма фабрика за вафли и чак тогава ще правя вафли!
 Crazy
Много сладко.  Simple Smile
Поне да не те мислим. Crazy Ще има кой да ти осигури спокойни старини.  Wink Хем детето има бизнес нюх, хем ще ядеш вафли на корем.  Laughing

# 861
Дъщеря ми се отби когато беше на годинка и малко. Тогава, докато се отбиваше, зърната ми й ставаха нещо като нова играчка и обичаше да си играе с тях.  Laughing Тогава обяснявах, че това са на мама цицките и т.н. 4 месеца по-късно изобщо не сме говорили на тази 'тема', докато един ден когато ме видя да се събличам ми вика 'тси-тсиии, мама, тси-тсии'.  hahaha Казвам ви щях да паднаааа.  #Crazy  Joy Откъде го е чула, от преди ли още го е запомнила, идея си нямам.  Shocked Продължава да го казва дори когато някой само си събува чорапите.  Joy Баба й, макар да й е смешно, се и притеснява, защото малката сочи нейните и казва думичката пред мъжа ми или баща ми (който посмъртно не дава да я 'учим' на такива глупости  Grinning) .  Joy

# 862
Скачайки, падна и си удари ръката. Вечерта я събличам за къпане, виждам синината и й казвам: "Лелеее, в детската градина  ще кажат, че те бием и щипем!", а тя ме успокоява: "Няяяма, мамо - аз ще кажа, че вие без да искате!"  Crazy Crazy Crazy

# 863
  • Бургас
По въпроса за циците.Това лято на плажа до нас се е опнала една леля и е пуснала цици до кръста.Тръгва жената да влиза във водата,циците се мандахерцат,грозна гледка...А моята отива при нея и :" Ау,че хубави цици ,от къде си ги купи?".Всичко живо около нас избухна в смях,а лелята на бързо си прибра багажа и изчезна.

# 864
Калина ме пита: "Кога ще си изпилиш космите?" - има предвид с епилатора  Mr. Green

# 865
  • софия
Калина ме пита: "Кога ще си изпилиш космите?" - има предвид с епилатора  Mr. Green
Joy. Това сладурче винаги ме разсмива!

# 866
  • София
Седнали сме на масата и украсяваме коледни сладки. Каката, както украсява една сладка, я изпуска и тя се залепва с глазурата на масата. Следва нейна реплика:
- Еее, направих го като пръв идиот.
А малката добавя:
- Не като пръв, като последен ...

# 867
  • Някъде на път....
Скачайки, падна и си удари ръката. Вечерта я събличам за къпане, виждам синината и й казвам: "Лелеее, в детската градина  ще кажат, че те бием и щипем!", а тя ме успокоява: "Няяяма, мамо - аз ще кажа, че вие без да искате!"  Crazy Crazy Crazy

Ми така де, не е нарочно... оправдани сте!  Wink

# 868
Гледаме филм, на една сцена актрисата започва да целува любимия в колата, а аз понеже не трябва да ги виждат заедно ги  Crazy подканям:
- Айде бе тръгвайте!
Синът (на 2 г и половина) :
- Няма тъгват.
- Защо мамо да не тръгват?- питам аз любопитна  Thinking
- Щото сега праят секс...  Joy

ПП Веднага помислих, че аз съм изтървала някоя дума и питам баща му:
- Аз ли казах нещо???
- Нищо не си казала  Rolling Eyes

# 869
Снощи превключвайки каналите попаднахме на "без дрехи" по бтв. Синът вече готов за лягане казва възмутен.
- А тази леля защо се съблича гола? Ще се разболее.  #Crazy Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт