Нещо смешно, което вашите деца са казали III

• 66 990
  • 915
  •   1
Отговори
# 870
Седнали сме на масата и украсяваме коледни сладки. Каката, както украсява една сладка, я изпуска и тя се залепва с глазурата на масата. Следва нейна реплика:
- Еее, направих го като пръв идиот.
А малката добавя:
- Не като пръв, като последен ...

Joy Joy Joy

# 871
Скачайки, падна и си удари ръката. Вечерта я събличам за къпане, виждам синината и й казвам: "Лелеее, в детската градина  ще кажат, че те бием и щипем!", а тя ме успокоява: "Няяяма, мамо - аз ще кажа, че вие без да искате!"  Crazy Crazy Crazy

ха ха ха

Синът ми Иво когато беше на 3 год.-Мамо ти си Пенка Тосева а аз съм Пен Тосев

# 872
  • Варна
Малкият ми син , вече порастнало ходещо кърмаче. Тъй като трябваше да чета за изпит и той по цял ден беше при бавачка. Вечер баща му го прибира и след първите приказки и гушки - "Здравей , Дани , какво прави днес?" и т.н. той ме поглежда сериозно, сочи ми прозореца и казва - "Вънка тъмно. Виж , вънка ТЪМНО!Тябва пим. Дай Дани пи - учи" (Дай на Дани да спи и да суче) . Последното казано с възможно най-мазния тон, умилкващ се като коте покрай пържена риба  Joy

# 873
Казваме буквата  и  всеки  казва думичка с нея.Стигаме до буквата  "С".Обажда се едното  ми внуче: "С" като сосе(шосе).А внучката ми казваше до скоро лещица(вещица).

# 874
Днес с Алекс виждаме картинка на пеперудка в една листовка в рейса
Аз:Какво е тoва Алексче
Тя:П.тка - на висок глас  
Рейса избухна в смях аз  Embarassed

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 23:40 от nina.79

# 875
  • София
Съпругът ми е голям противник на изкуствените елхи. Искал да му замирише на бор на Коледа и т.н. Тази година го поставих пред свършен факт и се прибрах у дома с един кашон. Украсихме дръвчето, децата пощуряха от радост, а той гледаше тъжно и мърмореше. Дъщеря ми, уплашена, че татко й може да я лиши от придобивката, възкликва:
 - Ау, колко хубаво мирише на пластмасова елха.

# 876
Госпожицата си е поръчала истински порцеланов сервиз на Дядо Коледа. Сега е в тревога как ще оцелее сервиза в тази натоварена шейна.
- Дали Дядо Коледа ще се сети да напише "Внимание! Счупливо!"

# 877
Нов правопис има има в темата виждам-Сосе Joy
Това с елхата ме хвърли под масата hahaha Душичка златна!
Пешеходке,после да пишеш дали Дядо Коледа е бил внимателен и дали си е сложил счупливия надпис Laughing

# 878
Синът ми разглежда картинки с приказни герои, стига до "Красавицата и звяра" и не може да се сети как точно се казваше приказката. След известно колебание каза: Чудовището и жената  Joy

# 879
Синът ми разглежда картинки с приказни герои, стига до "Красавицата и звяра" и не може да се сети как точно се казваше приказката. След известно колебание каза: Чудовището и жената  Joy
Ние така дълго се чудехме на името Туртуяс, докато разберем, че става дума за Херкулес. Така го е запомнило детето.  Mr. Green Rolling Eyes

# 880
  • София
Малкият ми син , вече порастнало ходещо кърмаче. Тъй като трябваше да чета за изпит и той по цял ден беше при бавачка. Вечер баща му го прибира и след първите приказки и гушки - "Здравей , Дани , какво прави днес?" и т.н. той ме поглежда сериозно, сочи ми прозореца и казва - "Вънка тъмно. Виж , вънка ТЪМНО!Тябва пим. Дай Дани пи - учи" (Дай на Дани да спи и да суче) . Последното казано с възможно най-мазния тон, умилкващ се като коте покрай пържена риба  Joy
Любопиткеее, изчезна като старите пари ти  Laughing
В МОЛ минава едно "ангелче" и раздава късметчета. Теглим си всички по едно. На големия се падна голяма любов или нещо от сорта. При което аз му казвам - Оооо, ще си имаш гадже в градината значи. Той сърдит ми казва - Аз не съм гадже. Аз съм момченце hahaha Започвам да обяснвам какво е гадже, при което той дълбокомислено заявява - не  ми харесва Joy

# 881

Ах, това ме разсмя много, моята Лорка така не беше запомнила точно подредбата на героите от Червената шапчица и го преразпредели във "Въка и бабата".  Crazy

# 882
Вчеряхме пържолки от на баба прасето и дъщеря ми много ги хареса.Помагах и да си измие зъбите. Обясняваме се за вкуса на пастата за зъби.
Тя:
 -Мамо, пастата е с вкус на ягодка!
Аз :
 - Другия път ще купим с малинка.
Тя:
- А няма ли с вкус на прасе??

hahaha

# 883
  • Някъде на път....
Вчеряхме пържолки от на баба прасето и дъщеря ми много ги хареса.Помагах и да си измие зъбите. Обясняваме се за вкуса на пастата за зъби.
Тя:
 -Мамо, пастата е с вкус на ягодка!
Аз :
 - Другия път ще купим с малинка.
Тя:
- А няма ли с вкус на прасе??

hahaha
Хахахахахахахаха! Душичка!
Предполагам, че е искала с вкус на печено прасенцеWink

# 884
  • Бургас
И моята е месарка.Разговор в магазина:
Аз: Какво да ти купя?Искаш ли кроасан?
Тя:Не,купи ми пилешки пържоли!
И така на парка,децата ядат кроасани,солетки,а моята-пилешки пържоли.

Общи условия

Активация на акаунт