Supernatural - Scary Got Sexy - 3

• 27 864
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Галинче, Hug много ме радва програмата, която си спретнала на Джаред. Виж, градинарките не знам дали ще са твърде възрадвани да видт, че си имат пряка конкуренция за къпането на Баш Градинаря, но ако имаш проблеми, винаги можеш да отскочиш при нас на Маракана. Никого не сме върнали засега, а и никой не иска да си тръгва. Wink)

# 691
  • # супернатурална #
Ами то, такова, като ги няма никакви, какво? Самичък ли да се къпе Whistling

# 692
Ако някога сте си мислели как ли биха дублирали гласовете на Сам и Дийн на български, ето как: http://www.tv7.bg/serials/46612.html (промо клипчето е третото подред в клипчета, в случай че не се отваря директния линк).
Сериалът, както се оказа, го давали всеки делничен ден от 20.00 ч. (още са на втори сезон в началото, ако някой държи да навакса) Лично на мен ми е много странно като говорят на български и мисля, че половината очарование от оригиналните реплики (а и дълбоките плътни гласове на двамата главни герои) се губи в превода. Simple Smile

Представянето на любимото сериалче на български е под всякаква критика - личи си, че е писано от някой, който хал-хабер си няма за какво иде реч (да не говорим, че стилистично можеше да се поизбегнат някои и други повторения на "демон", например. А - и последното, за което е сериала, е "свръхестествените способности на Сам да вижда бъдещето". ) :
"Сам и Дийн са двама братя, отгледани от баща им Джон, който от най-ранно детство обучава синовете си да преследват и убиват всички зли създания на нощта, след като майка им Мери е убита от свръхестествено зло, когато момчетата са още малки. 22 години по-късно, Джон мистериозно изчезва и двамата братя поемат на опасно пътешествие за да го открият. Когато го намират, Джон признава, че знае какво е убило майка им – зъл демон, а самият Джон е открил начин да го проследи и убие. Междувременно Сам започва да проявява свръхестествената способност да вижда смъртта на хора, преди това наистина да се случи, а тези видения винаги са свързани с демона, в чийто планове Сам определено присъства, но с незнайна цел. Когато Джон умира в неравна битка с демона, двамата братя трябва сами да продължат делото започнато от баща им. Но предсмъртните слова на Джон разкриват смущаващи факти относно участието на Сам в апокалиптичния план на демона..."

# 693
  • Разпиляна във въображението
Изи, клика не работи Sad

# 694
Изи, клика не работи Sad
Десен бутон и view image върши същата работа Wink

# 695
Галинче, добра програма си му направила на момчето, имам само една забележка - нещо малко ми се струват баните  Mr. Green Поне още две трябва да вмъкнеш!
Виж, градинарките не знам дали ще са твърде възрадвани да видт, че си имат пряка конкуренция за къпането на Баш Градинаря
Не виждам защо да не се възрадват, все пак Галина си е кандидат-мотика.
Дейна, аз това за смотания превод  и дублаж на СПН по българските телевизии го установих тази седмица.  Sick Ужасно е!

# 696
  • # супернатурална #
Злата Joyверно са му малко, аз още исках, ама ме досрамя Laughing
Дали ще са възрадвани шефките или ще възнегодуват - не знам. За протокола ще отбележа, че се отнесох към това младо ( как беше другото)...мускулесто, влажно, потръпващо, стегнато, гладко и ...голо тяло с подобаващото уважение. Няколко пъти.

# 697
Злата Joyверно са му малко, аз още исках, ама ме досрамя Laughing
Дали ще са възрадвани шефките или ще възнегодуват - не знам. За протокола ще отбележа, че се отнесох към това младо ( как беше другото)...мускулесто, влажно, потръпващо, стегнато, гладко и ...голо тяло с подобаващото уважение. Няколко пъти.
Joy hahaha Знаем те тебе! Единственте на тази земя, които са повече на брой от китайците, са ненаситниците и ти не правиш изключение. Grinning Джаред ще гъбяса от къпане... оставяйте го момчето да си почине от време на време и елате да поизкъпем и Дийн Simple Smile)

# 698
  • София
Една слънчева усмивка за лека нощ Hug Hug Hug

# 699
Момичета, радвам се че ви хареса книгата  Twisted Evil. И след като има желаещи да четат ...........
Нека ви представя новата книга за спокойни сънища _________  newsm20 Дийн Уинчестър .
Молитвата  newsm17 докато "четете" книгата е задължителна, иначе няма да има ефект  fiuuuuuu

И за да не се сърдят градинарките и за да видят, че Сами е важна фигура на стадиона ........ .

И да не забравяме и "ценителките на мъжката красота" .

Улях съ , отивам да си гледам серийките и да ви наваксвам. Дано скоро да мога да обсъждам с вас новите серии ...

# 700
bicho malo, Страхотни неща си направила! Simple Smile Книгата на Дийн веднага отива в "Златния архив". Simple Smile

# 701
bicho malo, Страхотни неща си направила! Simple Smile Книгата на Дийн веднага отива в "Златния архив". Simple Smile

bowuu bowuu bowuu За вас винаги !!!
  bouquet
Викат ме, отивам да си лягам  Mr. Green
Сладки съниЩа

# 702
Добро утро,
време е за ставане и за кафенце .
Незнам заЩо, но напоследък само ловувания сънувам, но с фамилията  Mr. Green Mr. Green Mr. Green А от асъл ловците и помен няма Crossing Arms. Но аз няма да се предам, Ще ги търся  Mr. Green.
Пожелавам ви лека и успеШна седмица.
bouquet

# 703
bicho malo , мерси за сутрешното кафенце - ние отдавна сме станали, но се ослушвахме да видим коя първа ще се сети да направи кафе. Simple Smile
Аз отново имах странен сън с единия от нашите любими патрони - изнасяше ми серенада с китарата под прозореца... Simple Smile Blush  Listen  superuu

# 704
  • В средата на времето
Добро утро Grinning

Дийн-книгата и аз си я запазих, за по- нататъшно, задълбочено изучаване Grinning

10х за кафето Grinning

Понеже снощи пак изгледах "Free will is an illusion"  от подписа на Angel_Dust   bouquet окончателно заявявам, че това ми е най-любимото клипче от всички, които съм изгледала на тема SPN и това, което се случва във филма.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт