Незабравима(Unutulmaz) -тема 23

• 29 215
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Все повече се убеждавам,че Харун трябваше да каже още веднага,че Еда е жената на живота му.Особенно,когато разбра,че тя носи неговото дете.Сценаристите обаче измислиха друго,иначе сериалът щеше да свърши много бързо.Така,че каквото и да си пишем тук,ние не решаваме какъв да е края.Остава да гледаме и да си беснееме,но няма кой да ни чуе.Само съвсем леко #Cussing out  ме е яд,че дават сериала един път седмично  Cry,но не ни остава нищо освен да си чакаме мъчително всяка сряда.

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 19:51 от lillis

# 466
Дали обаче обича истински и ЕДА? С действията си не ми показва нищо такова.Ако не бяха думичките ,които превеждат ФОРБЕС и БИНЗИ........А забравих и погледите които и хвърля.

Според мен да. Нито един мъж не би издържал поведението  на Еда (без да обсъждам дал и права или не)
Какви са ми аргументи те.
-Той от самото начало иска открито да застане зад Еда;
- Когато тя не е до него и него го няма;
- Дори и отдалече винаги я подкрепя;
- Когато е с нея сияе;
-Готов е да загърби всичко и всички, за да бъде с нея;

-
Не загърби обаче заплахите на ТЮРКЯН ,НЕ СЕ ПОЧУВСТВА СИЛЕН ДА Я ЗАЩИТИ ОТ МАЙКА И ,няма да се почувства и достатъчно силен за  да каже НЕЕЕЕ на сватбата.

Действията му защитиха Еда. Постави са на мястото на Харун. За нас е малко трудно да разбере ме, но в Турция е нещо естествено родител да посегне на детето си,ако честта на семейството е потъпкана от детето.
А Тюркян точно с това го заплаши.

# 467
  • Под звездите
Водещето чувство при ХАРУН  според мен не е любовта а ревноста.Единствените по решителни действия,които е предриемал са породени от ревност.Най много ми хареса моментът ,когато я отвлече след концерта.Да не беше я пускал да слиза  от колата.И нещо друго  той започна да проявява претенции към ЕДА след като рабра за ТОЛГА

# 468
Водещето чувство при ХАРУН  според мен не е любовта а ревноста.Единствените по решителни действия,които е предриемал са породени от ревност.Най много ми хареса моментът ,когато я отвлече след концерта.Да не беше я пускал да слиза  от колата.И нещо друго  той започна да проявява претенции към ЕДА след като рабра за ТОЛГА

Няма ревност без любов. Трабва да разграничим неговата ревност. Ревността му бе болезнена до като тя го лъжеше и той самия не беше убеден,че тя го обича истински, и след като му призна за детето, след този период той почти не я ревнува.

# 469
  • Под звездите
Абе той да я беше замъкнал в чужбина пък ТЮРКЯН тогава нека я намери.Сигурно още ще я търси

# 470
Водещето чувство при ХАРУН  според мен не е любовта а ревноста.Единствените по решителни действия,които е предриемал са породени от ревност.Най много ми хареса моментът ,когато я отвлече след концерта.Да не беше я пускал да слиза  от колата.И нещо друго  той започна да проявява претенции към ЕДА след като рабра за ТОЛГА
Съвсем права си за ревността.Едната (Мелда) не я пуска да се махне надалече,а другата(Еда) не я дава,защото смята,че е негова завинаги.

# 471
  • Sofia, Bulgaria
У тре вечер Харун има възможността да се поправи,като се изправи пред всички като истински мъж и каже истината на всички.Така ще има много силна болка за всички,но ще спре тази агония.А когато направиш такова изявление пред толкова много хора и клюките ще са по-малко и упреците.Ще ги коментират известно време и ще ги оставят на мира,хората се уморява бързо от сензациите и искат някоя нова.Освен това Гюлерови не са от елита,така че при тях ще бъде на махленска почва.Вярно,че е хубаво всички да приемат с желание мъжа или жената,която си избрал,но след като не е така,в края на крайщата родителите са до време,сестри,братя -всеки си поема по своя път.Трябва да бъдеш с човека ,когото обичаш и той те обича,всичко друго постепенно ще си дойде на мястото.Аз ,ако съм Харун ,така бих постъпила!

# 472
  • Под звездите
Водещето чувство при ХАРУН  според мен не е любовта а ревноста.Единствените по решителни действия,които е предриемал са породени от ревност.Най много ми хареса моментът ,когато я отвлече след концерта.Да не беше я пускал да слиза  от колата.И нещо друго  той започна да проявява претенции към ЕДА след като рабра за ТОЛГА

Няма ревност без любов.
Очаквах точно по този начин да ми отговорите.Напълно съм съгласна с това. Но не съм съгласна,че ревноста и чувството а собственост трябва да доминират

# 473
  • И тук,и там
Харун истински обича Еда.Той винаги е до нея,дори когато си мислеше,че тя е направила аборт и носи детето на друг!Харун е готов да даде живота си за Еда!Той доказа любовта си не веднъж! Hug Hug Hug

# 474
У тре вечер Харун има възможността да се поправи,като се изправи пред всички като истински мъж и каже истината на всички.Така ще има много силна болка за всички,но ще спре тази агония.А когато направиш такова изявление пред толкова много хора и клюките ще са по-малко и упреците.Ще ги коментират известно време и ще ги оставят на мира,хората се уморява бързо от сензациите и искат някоя нова.Освен това Гюлерови не са от елита,така че при тях ще бъде на махленска почва.Вярно,че е хубаво всички да приемат с желание мъжа или жената,която си избрал,но след като не е така,в края на крайщата родителите са до време,сестри,братя -всеки си поема по своя път.Трябва да бъдеш с човека ,когото обичаш и той те обича,всичко друго постепенно ще си дойде на мястото.Аз ,ако съм Харун ,така бих постъпила!
Ако трябва Харун да решава,сигурно досега да е поставил всичко на мястото си,но сценаристите казват "йок",ще измъчваме зрителската аудитория. Simple Smile

# 475
  • Sofia, Bulgaria
Харун истински обича Еда.Той винаги е до нея,дори когато си мислеше,че тя е направила аборт и носи детето на друг!Харун е готов да даде живота си за Еда!Той доказа любовта си не веднъж! Hug Hug Hug
Не знам какво означава да насочиш пистолета към слепоочието си заради любимата-това ,ако не е голяма любов,значи аз нищо не разбирам !

# 476
  • Под звездите
Той,че е до нея е до нея ,но не знам как така се получава ,че когато са тримата/ЕДА,МЕЛДА ХАРУН/той винаги е до Мелдището

# 477
  • И тук,и там
Той,че е до нея е до нея ,но не знам как така се получава ,че когато са тримата/ЕДА,МЕЛДА ХАРУН/той винаги е до Мелдището
Еда е виновна за това.Нали трябва АБЛАТА да е щастлива.

# 478
Еда е виновна за това.Нали трябва АБЛАТА да е щастлива.

Еда е наясно,че сестра й,няма да е щастлива. Но тя държи Харун да е с Мелда,не заради Мелда, страхува се от баща си.

# 479
  • Под звездите
Аз може би по друг начин разбирам любовта.За мен тя трябва да е като усмивката на СЛЪНЦЕТО,за мен любовта трябва да носи радост,копнеж ,страст,желание.Всяка сутрин събуждайки се, да виждам лицето на любимия човек..Ако сърцето ми е пълно със болка,ако душата ми страда ,ако очите ми са пълни със сълзи ,какво да ги правиш тия пистолети опрени в главата.

Общи условия

Активация на акаунт