Добре дошли в темата на "Японските чудеса" - 20 част

• 43 942
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Ами дано моят организъм се справи. А проблем с водата нямам - 2-3 литра на ден ми е обичайно. Simple Smile

# 541
Добре де,а като пиете по толкова много вода не ходите ли често до тоалетна  newsm78 Това е доста досадно да си призная  Laughing

# 542
Добре де,а като пиете по толкова много вода не ходите ли често до тоалетна  newsm78 Това е доста досадно да си призная  Laughing

Зависи, при мен е открай време така, и не ми прави впечатление

# 543
Еми ходим,как да не ходим,така се изхвърлят токсините Laughing
Аз засега не пия по много вода,до около литър,литър и половина го докарвам,но постепенно ще увеличавам,лятото повечко Peace
Аз днес пих кафенцето,хапнах 2 ягодки и малко киви,правих и гимнастика,та съм разкарала калориите от плодовете.
След малко ще обядвам пиле със зелена салата.
Да се оправя вече времето,да ходим на дълги разходки,да не мислим в къщи за храна Laughing

# 544
Здравейте момичета!
чудя се защо не прибавите, на първата страничка, линкове за предишните темички.. Simple Smile
Успех в борбата с килцата!

# 545
  • София
Здравейте! След дълго избиране на диети и неуспешни опити, отново се връщам тук. Тази диета е единствената, която ми действа доста добре. Стискайте палци. Присъединявам се към вас. Embarassed

# 546
Добро утро и успешно начало на 4ти японски ден при мен. Пийвам си кафенцето, и се чувствам някак си спихнала. Joy Това е супер! Успех на всички с поредния ден диетстване!

# 547
Хайде здравейте и от мен. Днес ми е 6-ти ден, ще се тегля в събота сутринта. Вчера бях на риба и сега, въпреки че изпих кафето ми е леко гладно. За обяд мисля да си изпека едно пилешко бутче, нали пише в диетата 2 големи парчета месо. 

Колко мислиш е реално да се смъкнат с тази диета, аз гоня -10-12 кг поне........и почти всичко е в областта на корема и паласки  Sad
И аз много се надявам на толкова кг, защото все пак почнах от доста голяма цифра 80, но силно се съмнявам в това. Мисля, че това е нереално, освен ако човек не поне 110 кг и прави диета за пръв път.
Хайде пожелавам ВОЛЯ на всички и без прегерешения.

# 548
В този контекст, някой информиран ли е може ли да се повтори диетата и след колко време? Идеята ми е че ако за 2 седмици се смъкват реално 5-7 кг, ако се повтори почти веднага дали ще е двоен ефекта, или няма смисъл? newsm78

# 549
Мисля, че можеш да си починеш една седмица и после пак да я повториш, но лично аз се съмнявам да даде резултатите от пълвия тур. Аз така ще направя, като я свърша ще си пова и после пак. Ако не дава добри резултати,у ще пробвам с друго Hug

# 550
Хайде здравейте и от мен. Днес ми е 6-ти ден, ще се тегля в събота сутринта. Вчера бях на риба и сега, въпреки че изпих кафето ми е леко гладно. За обяд мисля да си изпека едно пилешко бутче, нали пише в диетата 2 големи парчета месо]

А въпреки че не си се теглила, не усещаш ли положителен ефект по дрехите например..........за 6 дена би трябвало да има някакъв newsm78

# 551
Привет и от мен Hug
Вчера беше изключително успешен трети ден,цял ден се разхождахме,от кафе на кафе,по гостита,прибрах се в 9 вечерта,не ми се вечеряше,хапнах една тънка филия кашкавал и това беше(през деня пиле със салата).
Днес си продължавам четвърти ден,ще си карам с яйчица,добре,че не се изкушавам лесно,на скъпия едни наденички ще пържа и картофки...но ми е леко и хубаво на коремчето,няма да се давам Laughing
Успешен ден момичета Hug Аз след малко изчезвам навън,хубаво е времето,ще пообиколя магазините, Някоя боя да си взема,че ще сменям цвета Wink

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 14:49 от mery_79

# 552
Момичета, на някой става ли му лошо от диетата? Sick

# 553
Момичета, на някой става ли му лошо от диетата? Sick
;
Не, само сме гладни.
Ехо, няма ли никой, да не се отказахте, а? Така като гледам само mery_79 пише, а другите, устисквате ли на глада или се отдадохте на изкушения.
На мен днес ми свършва първата седмица, та утре ще отчета резултати, но със сигурност ще я направя и още 7 дни, че иначе килата няма как сами да си отидат. Мислех днас да карам малко велоаргометъра, но не се чувствам много добре, та просто щеи наблегна на разходката с бебето.
Успех на диетуващите newsm64

# 554
Привет и от мен Laughing
Pродължавам смело напред,вчера бях много гладна вечерта(само шунка малко вечерях),хапнах ябълка и круши,но през деня бях на дългаааа разходка,та добре е.
Днес ще е трудно,пети ден и е без вечеря.Дано устискам.Поне озаптява апетита тази диета.
И аз ще я изкарам докрай.
РИДИК приятна разходка,то и ние след малко изчезваме Wink
dream78m става ти лошо сигурно от кръвното,пий вода,ако много ти е гладно хапвай по някой плод или зеленчук,няма страшно.Пиши как си днес.
На мен взе да ми минава мускулната треска,малко ще почина тези дни,и от понеделник пак почвам newsm39

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 21:05 от mery_79

Общи условия

Активация на акаунт