за разширени пори?

• 11 244
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте.
Нужно ми е нещо за много грозни разширени пори...Фон дьо тенът върши временна работа, моята мечта е изобщо да се избавя от тях най - после, а съм опитвала какво ли не.
Парите не са важни, единствената ми претенция е да върши работа.
Благодаря предварително!

# 1
  • Пловдив
И на мен ми е интересно имат ли оправия, но аз лично не знам лечение, ще следя темата

# 2
При мен след като сложа ФДТ става работата но временно както е написала авторката. Rolling Eyes
Ще следя темата.

# 3
  • София
За разширени пори ползвам специален продукт на Шисейдо, Pore Minimising Cooling Essence от серията Pureness. Свива, изглажда, има приятно охлаждащо усещане и не е агресивен да ми омазнява Т-зоната. Много е икономичен. Ползвам цялата серия и съм много доволна- най-накрая продукти, които да ми балансират омазняването и порите ми да се позатворят.

# 4
  • София
ами за затваряне на порите действат много неща,но в комбинация.1во трябва редовно да се почистват в дълбочина тия пори от мърсотия и мазнина,2ро трябва хубав лосион за почистване на лицето,3то хубав крем който да стяга порите,4то редовно пилинг на лицето,5то фон дю тена да не е тежък и да не запушва порите.Всичко правено редовно и мазане редовно с кремчета специално за тоя проблем оправя нещата.Само че аз крем не съм си намерила още който хубаво да затваря порите и съм в търсене.
myranovel откъде купуваш козметиката на Щисейдо?Виждала съм ги или в мола в Дъглас или Бюти зона или не знам и аз къде?Не съм ползвала на Шисейдо нищо досега и затова питам,да не се мотая да се чудя къде съм виждала техните продукти Simple Smile

# 5
  • Варна
аз съм доволна от тази маска на гарние -

при мен определено действа, свива порите и чувствам кожата по-стегната.

# 6
  • София
Има Шисейдо в Дъглас, "Леро", не съм убедена за Сефора и в някои БЗ. Но в Дъглас съм сигурна , че са заредили всички линии и декоративната козметиката.

# 7
  • Варна
Нищо от гореспоменатото не помага, освен химичния пилинг. Аз също имам този проблем и от тази зима започнах процедури. Лошото е, че ще трябва да минат няколко години за да изчезнат. Доста дълбоки са моите Cry

# 8
запис защото и аз си търся крем и фдт за затваряне на порите

# 9
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile и аз ще следя,чувала съм добри отзиви за продукта 3в1 -маска,ексфолиант и тоник на Гарниер

# 10
О, той почиства прекрасно и наистина в дълбочина, но не смятам, че точно ги свива.  Thinking

# 11
  • Провинция
Най-добре е с след парна баня на лицето или вземане на душлицето да се облее със студена вода.Принципно това важи за цялото тяло-с по-хладка вода за стягане.Чувала съм че замръзени използвани пакетчета от чай също помагат,както и маски с хума и белтък

# 12
  • София
Според козметичката ми много добре действа сок от грейпфрут. Не съм пробвала.

Използвала съм серумите на Шейседо и Биотерм, но не виждам особен ефект  Confused

# 13
Точно в една друга тема писах, че за крем за мазна кожа с разширени пори съм доволна от крема на La Roche posay - Effaclar Duo. Доста стяга порите и кожата става много гладка. Позлвам го от две седмици заедно с измиващия гел от същата серия, така че може би добрия ефект се дължи и на двата продукта и това, че се ползват в комбинация. Друг крем, който също много добре стяга порите е на Avene крема Diacneal. Но той е доста силен, защото е предназначен за тежки форми на акне и ако няма такъв проблем не е добре да се ползва всекидневно, защото наистина е доста силен. Може като поддържаща грижа да се използва няколко пъти в седмицата и дава доста добър ефект по отношение на стягане и отпушване на порите.

Както вече и в другата тема писах разширените пори са един от свойствата на мазната кожа и не съм сигурна, че има продукт, който трайно може да ги свие и да станат като порите на нормалните и сухи кожи, които са с малки фини порички. Това си е просто тип кожа и колкото повече и с по-агресивни средства човек се опитва да се отърве от разширените пори най-много да си докара белене и дехидратация на кожата, каквото си бях докарала аз миналата седмица след слагане на една силна маска през ден, надявайки се, че порите ще се свият драстично.

Иначе да - сока от грейпфрукт вероятно ще дава добър резултат за свиване, тъй като е цитрусов сок, а те действат добре в това отношение. Сока от лимон добре действа, свива порите и избистря тена, но щипе. Маките с хума са ми най-любими и най-много виждам резултат от тях, разбърквам малко хума с розова вода. Маската с аспирин също свива порите и почиства. Казват, че и доматената маска също била много добра, но аз не съм я пробвала още.

Общи условия

Активация на акаунт