ОКТОМВРИйската дружина чукна половин година!

• 23 288
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Днес е  Благовещение -имен ден празнуват всички, които носят името Блага, Благовест, Благовеста, Благой.
Честито на всички празнуващи.

Мегс,не знаех че е ден на майките.Ами тогава-да ни е честит и на нас.Весел празник.

# 91
Здравейте  Hug Честит празник на празнуващите   bouquet Днес се дупчат ушенцата на момиченцата  Wink

Днес май пак ще скиторим  Laughing

Вчера с тая проходилка си докарахме дълбок сън до сутринта  newsm44 Малката калпазанка с такъв кеф се джитка из апартамента, че едва успя да изтърпи къпането и заспа като талпа  в 21:00 и се събуди в 6 сутринта, хапна и до 8 пак поспа. Сега пак се поджитка на проходилката и заспа докато цицка  Crazy Ей такъв кеф е, открива света по различен начин и питанките са й на очите  Heart Eyes
Сега ще я изчакам да дремне и изчезваме на разходка а и искам да й взема чепици които да са й удобни за стъпването и ще съм ви благодарна за съвети какви да са  Peace

Еди да нацелуваш бузанчо  Heart Eyes

# 92
Честит празник на всички мами!Отчитам се след консултацията-8100 66см Grinning.Харесва му и кашата и зеленчуковото пюре.Сърбят го зверски венците и се хвърля и хапе като зло куче.От 3 дни последното му хранене е към 20.30 и сутрин става в 6.30.ger40,подкрепям напълно мнението ти,моя беше страшно ревлив,но нито за секунда не съм си помисляла да го оставям да се дере,не мисля,че толкова малко бебе капризничи,по-скоро има нужда от сигурност-да бъде гушкано.Ами и на мен ще ми е криво,ако ми се спи и не мога да заспя.Нека всички ми говорят,че го разглезвам,че така съм го научила,аз си го гушкам и това е.

# 93
Добро утро!
Леле, и аз гледам Нова ТВ -направо не е истина каква история!

Честит празник на всички ви!!!

При нас нищо ново...

пожелавам ви хубав ден!

# 94
Това дете е истински БОЖИ ДАР   bouquet Истинско ЧУДО!!!

# 95
Жени, мила, ще мине след години ще се смееш. Има по-емоционални деца, и преди съм казвала Никол много ревеше и трудно спеше вечер. Чак сега около 3 годинки взе да се оправя, ама пак се буди през ноща. Никога не съм я оставяла да реве, веднъж за 5 минути и аз с нея. НЕ можах да издържа. Предпочитам да не спя, отколкото да се тормозим и двете. Четох статии много , сега и тази книга мислех да си поръчам за която говорят Ани и Гинчето, обаче се отказах. Според мен си е до човек, аз като се познавам няма да издържа да оставя детето си да реве. Мисля че и ти няма да издържиш. Не съм се интересувала за ползи и вреди, но ето Герчо е дала, което ме навява на мисълта че явно моят си инстинкт си е най-добър за мен и детето ми. Майката на племеникът ми го оставяше да реве цяла седмица, наистина след това спря и започна да спи, но затова пък сега като се появи бебето им, само дето не го е нападнал с нож, имат сериозни проблеми. НЕ знам дали има общо с тази седмица рев, но като ми разказваше как плакал с часове, ми идеше и аз да заплача с него:(
Моят съвет е да послушаш сърцето си, след това се информирай и решавай  Peace

И аз гледах Нова, е тези лекари са за линчуване .... Детенцето е голям сладур.

# 96
Я бързо си признавайте коя ще пробива уши днес.Аз съм го замислила отдавна това и продължавам да се чудя дали днес... newsm78

# 97
  • София
Еди, какво ви е на оченцата?
Запушен слъзен канал. След месец сме на контролен пак и ако не се е оправило - сондаж.

Еди,и ние бяхме с "диагноза-запушен слъзен канал".Борих се 4 мес,минахме през сумати доктори,масажи,капки и всеки казваше-сондиране.Ходихме при педи,очен в 2 поликниники,консултация с д-р от клиника "Ден","Вита".Един ден ми писна,купих  "сребърна вода",реших да пробвам поредната глупост.Моя приятелка ми даде акъл,да ми е жива и здрава.След поредните  промивки,след 1 седмица,нямаше следа от секрети,запушени канали.Незнам съвпадна ли какво,но ето 2 месеца проблема изчезна.

[/quote]

да ви кажа и аз: Леа и тя май е със стеснен канал, четири пъти откакто се е родила съм и слагала капки, а утре прави 5 месеца.чакам и резултата днес от очния секрет. но да ви кажа така беше и каката, но вече на една година всичко отшумя, аз разтривах , слагах капки и изследвахме секрета. та сега пак ми се иска да е така , защото не ми се иска сондиране, ще изчакам!!!
ще съм упорита, ще разтривам!

# 98
Жени, спокойно и Бубата през деня ми заспива само на сешоар, а от време на време, когато е по-нервна се налага и да я люлея малко, за да заспи. Всичко си е до дете, баткото си заспиваше сам, както си играе с играчките, без люлеене, без ритуали, сега понякога си мисля, че ми се връща  Laughing
За храненето часовете са ни 7:30, 11, 14:30, 18, 21:30, само на АМ е, щях да почвам със захранването миналата седмицо, но дребната се подриска нещо и го отложихме малко.

# 99
Я бързо си признавайте коя ще пробива уши днес.Аз съм го замислила отдавна това и продължавам да се чудя дали днес... newsm78

Аз бях се засилила ама ме спряха  Laughing На голямата ги дупчихме на година и 7 месеца точно на благовец  Wink  май ще почакаме и с малкта до догодина, че баща й още не е готов  Crazy

# 100
  • София
оффф, нещо не се справих добре с поста си и с цитатите , но

да ви кажа и аз: Леа и тя май е със стеснен канал, четири пъти откакто се е родила съм и слагала капки, а утре прави 5 месеца.чакам и резултата днес от очния секрет. но да ви кажа така беше и каката, но веше на една година всичко отшумя, аз разтривах , слагах капки и изследвахме секрета. та сега пак ми се иска да е така , защото не ми се иска сондиране, ще изчакам!!!
ще съм упорита, ще разтривам!

честито ви благовещение , че забравих!!!

# 101
Не знаех, че днес се дупчат ушетата, но май ще изчакам следващата година. Иначе съм много навита за обички. Peace
За храненето Мия яде така -  между 6-7ч. 150мл. АМ, в 10ч. 170мл. АМ, 12ч. 30мл плодово пюре, 14ч. 130мл. зеленчуково пюре и може малко мляко, но не винаги, в16ч. - 30 мл.плодово пюре, 18ч- 170мл. АМ, 22ч. 180мл. АМ.
ЗА спането ние се приспиваме всеки път гушнати, но не ми пречи, това са ми едни то най-милите мигове с беба. След време ще ми се иска да я гушкам, а тя няма дава. Така че сега я гушкам, винаги когато е неспокойна. За шези десетина минути, през котио я приспивам едва ли ще ми спестят много време, за да върша нещо друго. Не мисля, че така се разглезва, а напротив според мен така  расте по-спокоина, защитна и уверена. Статията на ГЕрчо, напълно съвпада и с  моето виждане за нещата.
Честит празник на всички празнуващи днес. Hug

# 102
Жени, защо не пробваш да запишеш шума от сешоара на телефона си или на компютъра и от там да го пускаш. Мисля че ще ти е по лесно отколкото да включваш уреда. Освен това ако не си вкъщи винаги ще ти е под ръка.Така ще можеш да намаляваш и увеличаваш звука. Всеки ден ще го пускаш все по тихо и в един момент може да свиква да заспива без него. Дано има ефект. Все пак помисли, че е по добре да заспива със сешоара отколкото на ръце. Peace

# 103
Да и преди сме коментирали противоречивите мнения относно съня и оставянето на бебето да пла4е. Както съм писала, давам този съвет, САМО ако е сигурна, че бебето не го мъчат зъбки или други неразполужения... ОСвен това съм и препоръчала да я гушка и преспива поне 20мин. Не съм и казала като стане 09:00 да я остави в леглото да реве докато заспи  Rolling Eyes Аз лично съм свидетел на много бебета, които просто не могат да се отпуснат и да заспят в следствие на което се изнервят много, но няма да коментирам повече. Съгласна съм с мненията ви и ако начините които прилагате вие правят вас и бебетата ви щастливи, това е най-важното! В случая от постовете на Жени се вижда че е на ръба на отчаянието, предполагам че е опитала всички методи на гушкане, люшкане и тн. Аз вярвам в съвета който съм и дала, та оставям я тя сама да реши. При всички случаи, всички бихме я подкрепили  Peace
Гер4о Как беше в Щатите? Айде разказвай, качи ли снимки?

Не успях да гледам по Нова репортажа  Tired

Аз излизам към Морската, ако има желаещи да звънкат   bouquet Правя едни декорации великденски за градината на Алекз, утре ще ги окачам и ще ви покажа  Hug

# 104
  • Cambridge, UK
Здравейте момичета,
честито на празнуващите.  Hug  bouquet

Ние се храним в 10, 13, 16, 19, 22 и последно към 01 часа. Даже се замислям дали да не премахна последното хранене, защото той яде не повече от минута и заспива.
Цяла сутрин е буден, спи чак след храненето в 16 часа, след това се буди само за папи и баня. Заспива веднага след като го нахраня с малко гушкане и много целувки. Да чукна на дърво не ми се буди през нощта, само снощи ни изненада с писъци в 4 сутринта, май ни мъчат зъбки.

Щях да пиша още нещо, но забравих какво  Thinking ooooh!

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт