КУХНИТЕ - 30-та тема

• 72 423
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • София
geryger и според мен е скъпо.

За
- кухня 5 линейни метра - вградени хладилник и съдомиялна, двойна колона до горе, 9 чекмеджета и 3 нормални шкафа, 2 големи горни шкафа със сгъващо рамо и 4 нормални, 1 шкаф с кофа за боклук и 2 кошници плюс
- барплот 80 на 60 с чекмедже и механизъм за бутилки плюс
- допълнителна бутилиера за вино

за 3 300лв
Всички механизми са блум, плоскостите са ПДЧ Keinld и Еггер, плота е на Салекс.

За тази конфигурация имах оферти от 6 200 до 2 900 лв - а за подобна конфигурация (дори не толкова сложна) имах 5 оферти от 8 500 до 5 500 лв.

Вземи оферти от още места, ама като вземеш оферта казвай колко ти е досегашната най-добра и че тя ти е скъпа - с две думи ориентирай ги, повечето фирми сега са зле и искат на всяка цена да вземат клиент, ще се постараят да дадат добра цена.

С един загубен един час може да си спестиш доста пари, а освен това поне по моя опит - от всичките 8 места където съм ходила съм получавала по някоя добра идея за разположение или някоя хитрина за кухнята, които после си сглобих във финалния проект - така че времето за обикаляне ми беше много полезно.

Вие ме отчаяхте Sad
Това ми е най-ниската оферта.
Препоръчайте ми фирма моля Ви.

# 301
Може ли малко да сменя темата и да попитам някой дали е виждал плочки като тези: http://www.keranova.org/product.php?R=3&SR=18&p=457& , но по-евтини?  Confused
(черните имам предвид)

# 302
  • София
Може ли малко да сменя темата и да попитам някой дали е виждал плочки като тези: http://www.keranova.org/product.php?R=3&SR=18&p=457& , но по-евтини?  Confused

Не казваш кой десен търсиш. поправка!
Според мен в Керанова е най-скъпарско.
http://www.mangustaceramics.com/poliran600_01.html
Аз си взех от тук. Калиброван китайски 1-во качество  Mr. Green за около 30.00 лв. след ТО от стройкото.
Между другото, не видях разлика между него и този по 70-80лв. в Топ груп и т.н.
Според познати всичкия идвал от Китай. Незнам колко е вярно  newsm78 Важното е да ти хареса.
Успех!

# 303
  • Варна
Аз се сетих за Досев Импекс, на първо четене Thinking

# 304
baibibi ето това мога да ти предложа за дръжки -комшийката скоро си прави кухня -имат такива и стои хем стилно, хем широко, хем има различни размери http://www.kentimpex.bg/catalog/cat.92/item.1554 поне са подобни. Успех, аз все още само ви гледам Grinning

# 305
  • Варна
Вие ме отчаяхте Sad
Това ми е най-ниската оферта.
Препоръчайте ми фирма моля Ви.
[/quote]

Нашата я правиха едни момчета, които се занимават сами. Правили са кухня и спалня на колежка на мъжо ми. Ако си наблизо или във Варна, веднага давам контакта. Иначе останах възхитена от Метрон. От съветите им, от отношение и бих платила на тях, разликата беше 3400лв с техни плоскости, със сигурност по-добри от ПДЧ-то, но щеше да се наложи да чакам да останалите компоненти на кухнята ...

# 306
На мен не ми пречи да е китайски. Важна е шарката. Ей такова тъмно с такива светли неравномерни петна като зацапано.

# 307
  • Варна
Аз май съм с подобен на това,което искаш, но е кафеви и керемидени нюанси. От Досев е, гранитогрес 60/60см. Як е, всички боклуци се виждат, не остава нищо скрито  newsm79 newsm57

# 308
Як е, всички боклуци се виждат, не остава нищо скрито  newsm79 newsm57

Laughing и ние го имаме в квартирата, знам Simple Smile нашия е почти едноцветен със светли такива мацанки... но ако ги нямаше тях още повече щеше всичко да се вижда

# 309
  • Варна
Ама ме кефи  Party и чистя, какво да правя  smile3508

# 310
Мира Иванова,много ти е хубава кухнята ,честито .Искам да попитам за кухненския смесител,виждам че си писала,че ти е удобен,но невидях какъв е и цена.Моля,ако е удобно и кант дръжката от кент ли е?Ако не етайна на лични да ми драснеш кох от шарна ти прави кухнята и подробности.Мерси Simple Smile

# 311
  • Варна
Барбароска, здравей. Смесителят е от Фабер, ето линк: http://leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=14&c=23&pid=632, цената му беше 195лв... Кантдръжката е от Кентимпекс. Ще ти пиша на лични за доставчика на кухнята, след мъничко  clean

# 312
Мира Иванова, аз чак сега ти видях кухнята.. Много е хубава Simple Smile, но не са такива плочките, които искам. На тези другите по-малко им личат боклуците, защото и шарките изглеждат като такива  Laughing

# 313
Да скоча с пореден глупав въпрос, но дали кант дръжките трябва да се предвидят при изработката на вратичките или могат да се монтират на вече монтирани вратички?
Аз продължавам да търся дръжки или по-скоро да се подмотавам, а вече ми монтираха новите врати  Mr. Green

Мира Иванова, и на мен ми хареса кухнята ти  Peace

# 314
  • Варна
От това, което аз гледах при монтажа, кантдръжките дойдоха монтирани на вратичките. Ако не са сложени,мисля, че вратичките се свалят и се режат защото гърба на дръжката е към три сантиметра и би добавил височина на вратичката, а така няма да се затваря... Радвам се, че кухнята обира овациите и съм се ухилила до уши  newsm47

Общи условия

Активация на акаунт