Туба и Мурат...и техните роли: Аси и Демир...Хасрет...Саваш - Единствени-тема 33

• 79 293
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Нали Али имаше бойна задача: да задява Туба и Б. да е спокойна....

# 121
Много тортички са се изяли по време на снимките....

.... но Мурат е предпочитал дюнерите... Че сладкото.... Joy Joy Joy

Има, има и той проблем - на онази, любимата ни снимчица. Сещаш ли се!? Аз отдавна се чудех да ви "пошепна" - когато заговорихте за "херпесчетата"!  В "АСИ" там, когато пуска птичката - на дясната буза на Демир има две издайнически образувания - брома ли е бил по-малко или от водата на "обратно течащата АСИ", незнам, ама на друго място ги няма! Ааааааааааа...   newsm78

# 122
Нали Али имаше бойна задача: да задява Туба и Б. да е спокойна....

Да, за "тукашния" сценарии.  А аз сериозно си помислих за това, ако Бурчин бе играла Мелек, ама не зная дали и това би могла....

# 123
На първата снимка с колата незнам дали отиват на "разходка" но ясно се вижда ,че Туба е хванала ръката  на Мурат .Пиша имената на артистите защото и аз мисля ,че снимката не е от филма.
  Що се отнася за изказването на Люба Кулезич  съм много ядосана и съм се зарекла от тази вечер по НОВА  ще гледам само турски сериали и нищо дрего за да не им дигам рейтинга на другите предавания.

# 124
Има, има и той проблем - на онази, любимата ни снимчица. Сещаш ли се!? Аз отдавна се чудех да ви "пошепна" - когато заговорихте за "херпесчетата"!  В "АСИ" там, когато пуска птичката - на дясната буза на Демир има две издайнически образувания - брома ли е бил по-малко или от водата на "обратно течащата АСИ", незнам, ама на друго място ги няма! Ааааааааааа...   newsm78

Много забелязваш muratuba, аз им казвах на Туба и Мурат, че все някой ще забележи....

# 125
На първата снимка с колата незнам дали отиват на "разходка" но ясно се вижда ,че Туба е хванала ръката  на Мурат .Пиша имената на артистите защото и аз мисля ,че снимката не е от филма.
  Що се отнася за изказването на Люба Кулезич  съм много ядосана и съм се зарекла от тази вечер по НОВА  ще гледам само турски сериали и нищо дрего за да не им дигам рейтинга на другите предавания.

love001

СЛАДУРАНА, не се ядосвай за грешките на другите!

# 126

Е, то и аз им казвах да са по-предпазливи, но кой ме слуша в тая къща....

..... сега Бурчинката ще има да врещи, да крещи....

# 127

Е, то и аз им казвах да са по-предпазливи, но кой ме слуша в тая къща....

..... сега Бурчинката ще има да врещи, да крещи....

Е, ненннеееееееее, толкова не съм се смяла отдавна. Като преди с  Любчето  Кулезич дето ме разсмя.

Откъде извади тази снимка......

Помниш ли - за кокошките  и петлите - само ги оскубят, а после..........

# 128

като дойде Бурчин да търси Мурат ще казваме, че е отишъл да играе шах с Четин....

# 129

Не вярвам Бурчин да ни повярва.... ще отиде да провери.....

# 130
 newsm78
Пусни Аслан на помощ, че иначе  ако вземе да мисли - "ще го заболи главата".............

# 131

Фатма тъй и не научи разликата между шах и табла....
- Джемал, ако Бурчин дойде да търси Мурат ще казваме, че е отишъл спешно до града....
- Онур, и ти ще казваш същото! До града отишъл. Тоз Мурат! В какви комбинации ни вкарва....

# 132
newsm78
Пусни Аслан на помощ, че иначе  ако вземе да мисли - "ще го заболи главата".............

- Да бе, да! Като стане напечено все Аслан!
Бурчин вече ме срещна! Не си ли личи като ме погледнете?

# 133
Ти май искаш да ми докараш инфаркт от смяххххххххххххххх
 newsm62 smile3532

Онази приказка - внимавай какво си пожелаваш!! Та и аз си пожелах,  ама и ти  го НАПРАВИ!!!

# 134

На мен обаче ще повярва да знаете....

- Бурчин, батко отиде до града да ми купи лекарства. Да знаеш, че ще закъснее.
Преди малко видях че са ми свършили лекарствата, пък се притеснява да не скоча от някой мост ако ме прихванат дяволите.. затова....

Общи условия

Активация на акаунт