Туба и Мурат...и техните роли: Аси и Демир...Хасрет...Саваш - Единствени-тема 33

• 79 204
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Днес минах по  Околовръстното  и видях няколко „труженички„ облечени със същите дрехи , като тези на кака  Нургюл,къси .лъскави панталинки. Явно ,че пазаруват от един и същ магазин в Истанбул.  Само някой да се опита да направи сравнети м/у Туба и Нургюл, все едно да сравнява нежна кристална фигурка на Сваровски и един пън. Защо ли обиждам пъна ?

# 256
Аз каквото и да кажа, в нещо ще сгреша -
знам, че ме харесвате, не заради Туба.
Но Туба е тази, дето ме разкри -
тя видя от раз истинските ми черти.
Затова ви каза мойта лична тайна
(в турски епизод петнайсет) -
в себе си съм влюбен, и съм много важен -
даже че се влюбих пак бе маловажно.
Да, в Туба се влюбих, още начаса -
то се вижда ясно, няма да мълча.
Но избрах в живота клана и жена си -
кариера да градя и да съм наясно -
че жената вкъщи  мирна ще седи,
а Туба е друга - обична и бясна.
Тя върви и всички подир нея тичат -
кой - че я харесва, кой - че я обича,
а пък аз не мога все да се обричам -
и в тъга, самотен, ревностно да тичам
ту на този, ту на онзи филм,
кадри да преглеждам и да свалям грим...
Казах ви, Бурчи в къщи си седи
и претенции няма да е като мен -  "голяма".
Та за туй с Терзиоглу днеска съм сватосан,
(ама май че повече .... "анатемосан" ) -
да не мога вече аз Туба да зърна,
камо ли с ръце пак да я прегърна!!!
Сам си го заслужих, че в онази "Буря"
не с акъл аз мислех, що да сторя?
Днес дори и светкавица да блесне,
на сърцето мое няма да е лесно....
То изгаря по Туба, ала няма как -
сам се вкарях във обречен брак
и  религията моя, ако съгреша,
няма да прости на моята душа.../b]

muratuba, не зная дали нарочно си включила думата светкавица във стиха си или така ти е дошла музата, но се сетих нещо от историята: прозвището на един от султаните е бил Баязид Светкавицата

обяснение на думата:Светкавица (на османски турски: ییلدیرم, на турски:  Yıldırım )

# 257
Рекох да споделя - може и да се заблуждавам, но всички сцени, в които Мурат и Туба са заедно има двойка очи, които се сливат в едно, които се наслаждават един на друг.  А ... в "ЛИН" в най-интимните сцени Мурат не гледа партньорката си, повече си говорят...

# 258
Рекох да споделя - може и да се заблуждавам, но всички сцени, в които Мурат и Туба са заедно има двойка очи, които се сливат в едно, които се наслаждават един на друг.  А ... в "ЛИН" в най-интимните сцени Мурат не гледа партньорката си, повече си говорят...

Е, той ако реши да гледа, трябва да повърне, с извинение! Още повече като в очите му още "по турски" (има такъв израз) е седнала Туба! Кой каквото и да говори, то си се вижда истината...

# 259
(в турски епизод петнайсет) -в себе си съм влюбен, и съм много важен -

Но избрах в живота клана и жена си
 -Сам си го заслужих, че в онази "Буря"
Днес дори и светкавица да блесне,

и  религията моя, ако съгреша,
няма да прости на моята душа.../b] [/i]

Това са изразите, които исках да ги има задължително, другото е както ми дойде!!!  МЕРСИ !!!!

# 260
 newsm78

Нали знаете, че има превод и на Демир Доган, и на Мурат Йълдъръм - някъде в първите интервюта за филма "АСИ", които съм чела. Ама тук железният орел не говори, говори светкавицата (поне за мен).

# 261
# 262
Забелязвате ли,че Мурат изглежда много по-доре в ролята на Демир -дори и чисто физически,беше по-свеж,по-пълен,по-добре сложен,а в ЛиН ми е малко отегчен,по-слаб,на камерите не стои толкова добре....сега започвам да усещам и липсата на операторските умения на Сами..... newsm78 newsm78 newsm78

# 263
ОГРОМно БЛАГОДАРЯ на Rina за двете снимки - на Туба и на Мурат с подходящите изражения, които извадиха това "стихоплетство".

bouquet  bouquet  bouquet

И на всички други, които ме радвате през екрана!!!

bowuu bowuu bowuu   bouquet  bouquet  bouquet

# 264
Ето нещо интересно и от мен. В новини,клюки и фоторепортажи прочетох нещо интересно. Дано да  Ви заинтригува,ако не сте го чели там. Поместено е от Boriqna, а сигурно е и преведено от нея.Отнася се за популярният и водещ интернет сайт Фейсбоок. Та там има класация на феновете на знаменитостите и телевизионите сериали.На първо място Туба със сериала Gonulcelen-163 хиляди 804 души. След нея e Берен Саат-за Ask i Memny-29 хиляди 459 души. Трета в анкетата е Нургюл за  Аsk ve Geza-14 хиляди 498 души.  коментарите са излишни,при това  само 4 серии са давани от ПС. Дано не съм Ви досадила.ама ми се искаше и аз нещо да допринеса в тази тема. Може ли някоя от Вас по- можещите да помести тези резултати и в другата  тема ПС.

# 265
Забелязвате ли,че Мурат изглежда много по-доре в ролята на Демир -дори и чисто физически,беше по-свеж,по-пълен,по-добре сложен,а в ЛиН ми е малко отегчен,по-слаб,на камерите не стои толкова добре....сега започвам да усещам и липсата на операторските умения на Сами..... newsm78 newsm78 newsm78

А пък аз не му завиждам!!!

# 266
# 267
Ето нещо интересно и от мен. В новини,клюки и фоторепортажи прочетох нещо интересно. Дано да  Ви заинтригува,ако не сте го чели там. Поместено е от Boriqna, а сигурно е и преведено от нея.Отнася се за популярният и водещ интернет сайт Фейсбоок. Та там има класация на феновете на знаменитостите и телевизионите сериали.На първо място Туба със сериала Gonulcelen-163 хиляди 804 души. След нея e Берен Саат-за Ask i Memny-29 хиляди 459 души. Трета в анкетата е Нургюл за  Аsk ve Geza-14 хиляди 498 души.  коментарите са излишни,при това  само 4 серии са давани от ПС. Дано не съм Ви досадила.ама ми се искаше и аз нещо да допринеса в тази тема. Може ли някоя от Вас по- можещите да помести тези резултати и в другата  тема ПС.

ТИ СИ НИ ЕДнО СТРАШНО БЮРО СПрАВКИ  или БАЗА ДАННИ!!! МЕРСИ !!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 268
# 269

Наистина сега Мурат изглежда меко казано "уморен" и когато следя жестовете и мимиките му усещам напрежение.

Общи условия

Активация на акаунт