Туба и Мурат...и техните роли: Аси и Демир...Хасрет...Саваш - Единствени-тема 33

• 79 318
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
И читатели не липсват.....

Кино и телевизия
Тема: Туба и Мурат...и техните роли: Аси и Демир...Хасрет...Саваш - Единствени-тема 33    samo_maria, didoka45, lily55, muratuba, rumipetkova, muki47, ziko1970 (+ 4 Скрит/и) и 30 Гости преглежда(т) тази тема.

# 496

Какво ли видя Нериман- някой призрак? Или прическата на Бурчи?

АСЛАААААААААААН,  бързо идвай тука!
Тая врана на вратата ни що чука -
туй да не е патица-Бурчинка,
преоблякла се във черно, кат' за снимка!?

Оле-мале, де е майка ти - Фатма,
да и спретне рокличка една,
ако може на Аси да заприлича
и в косите гребен да закичи....

Че от Франция ще дойде оня мустакатия,
и недай си боже, да го хванат братята,
като види кока й -  пародия,
той мустака ще обръсне, гордия!

Ама нека, тъй му се и пада,
щото иска не Аси, а награда -
на ти сега, комшийско момче,
във живота всеки има туй що избере!......

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 14:06 от muratuba

# 497
И читатели не липсват.....

Кино и телевизия
Тема: Туба и Мурат...и техните роли: Аси и Демир...Хасрет...Саваш - Единствени-тема 33    samo_maria, didoka45, lily55, muratuba, rumipetkova, muki47, ziko1970 (+ 4 Скрит/и) и 30 Гости преглежда(т) тази тема.

Аз не разбрах дали подаваш топки, но понеже ми е скучно, се заигравам. Ако кажете - ще спра веднага.
НО  НЕ СЪМ читател - после ще се върна да видя какво сте писали, особено новостити.
И от мен - благодарности за новите неща и за преводите, макар преди да съм ги изчела

# 498
# 499

ТАЗИ СНИМКА  Е    Н  Е В  Е Р  О  Я  Т Н  А  !!!!

Тук даже ме е страх да не я опороча!

ОЧИ В ОЧИ ИЗГАРЯТ - НЕЖНОСТТА ИСКРИ,
И СЛЪНЦЕТО ЗАЛЯЗВА  -  БЕЗ ЗВЕЗДИ,
ОСТАНАЛО СИРОТНО В НЕБЕСАТА -
ЗВЕЗДИТЕ ПАДНАЛИ СА НА ЗЕМЯТА !

И ЛЮБОВТА Е ТУК - БЕЗМЪЛВНА, БЕЗРЕЗЕРВНА,
ДУШИТЕ ИМ ПРЕПЛИТА И СЯКАШ Е НЕЗЕМНА -
АСИ С ДЕМИР - ТОВА Е ТУК, СЕГА,
МУРАТ С ТУБА - ЗАВИНАГИ В СВЕТА !

ПРИНЦЕСАТА ОТ ПЪТИЩАТА ПРАШНИ
ПРЕМАХНА БОЛКАТА И ОБЕЩАВА МНОГО СТРАСТИ,
А ТЪЖНИЯТ ДЕМИР-МУРАТ  ЗАБРАВИ МИНАЛО И СРАМ
И ПОДАРИ СЪРЦЕТО СИ - ТУБА ЗА НЕГО СТАНА ХРАМ!

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 14:04 от muratuba

# 500

Къде си, обич моя! Защо остави ме сама!?
И не намирам аз покоя - до утрото, до края на нощта!
И кой каквото ще да мисли, аз вярвам в теб сега,
и кой каквото ще да казва, не "Буря", не и "Болки в есента"

Единствено си истински в "АСИ",
където моето сърце те покори!
В живота труден и към нас суров,
ще можеш ли да ме дариш с любов!?

# 501
Муратуба продължавай все така да ни радваш.

# 502
Поздравления за момичетата, които творят в рими. Виждам, че броя  на поетесите расте. И много хубави снимки сте постнали. Благодаря ви!  bouquet

# 503
Същото важи и за Евич и Маги.

# 504

В отговор на МАГИ, (без да ми се сърди) от МУРАТЕЛАТА:

Препасала съм се с коланче
против урок от вас.
Знам, за вас съм аз глиганче,
във което няма страст!
Че плесница ще ударя -
тази МАГИ, как позна!?
Малко късно ми просветна,
но съм длъжна да ви светна -
Че Мурат и неговата мъка
в клана ще обсъдим тази вечер -
дето мисли за разлъка
и с Туба да бъдат вече!!!?
"Болка есенна" ще му изпратя
с ЯСката във главна роля -
смешката ще е в кревата -
вий се смейте там на воля...
А за феновете на Кудрет -
ха недейте да ги мислите -
в нас ги водим на отчет -
преброени са им листите...
Колкото за ЛиН и мойто щастие -
аз не се страхувам засега.
Че Мурат пък бил нещастен -
що ми дреме, сам си ме избра ........

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 02:28 от muratuba

# 505
Разрових се в един руски сайт за Аси- и там въпросите много ги вълнуват. Ще ви предоставя някои неща от там:

Добавлено: Позавчера 21:32      наверх

Новые фотки нашла ...(спасибо болгарским поклонникам )

прикольная GIF - анимация ...

Добавлено: Позавчера 13:34      наверх

Ник81 писал(а):
Честно сказать совсем и не видно ,что между Муратом и Бурчин что - то происходит!Ведь по идее у них сейчас должен развиваться "роман" !Да , смотрит он на неё совсем не так как на Тубу ..... !!!
Да совсем ни так смотрит это точно.Этот его взгляд на Тубу-нечто большее чем просто актёрский талант иначе почему он на Бурчин не смотрит так же? А эта сцена из 46 серии Аси такой страстный поцелуй я ещё не видела.

Добавлено: 19 Марта 2010 г. 22:14      наверх

Ещё очень рада тому что на момент съёмок Аси Бюлент был в ссоре с Томрис Гиритлиоглу и ему не дали роль Демира.Я его и в Под сенью лип не могла видеть рядом с Тубой а второго раза я бы не вынесла.Она красавица а он по сравнению с ней похож на простого человека с улицы.Когда я смотрела этот сериал мне всегда казалось что трудно представить рядом с Тубой человека который подходил бы ей но после Аси я поняла кто ей подходит Мурат конечно и никто другой.

Добавлено: 18 Марта 2010 г. 18:59      наверх

Элина писал(а):
ludovika1957 писал(а):
Дениз Озжан сказал, что надеется, что самый лучший проект у Тубы ещё впереди (По слухам, он активно подбирает сам материал для съёмок и вроде бы даже написал несколько композиций)

И ЕЩЁ :

Мурат на свою свадьбу приглашает практически всю съёмочную группу. На свадьбе были только Сельма Ергеч и несколько человек из технического персонала. Остальные, сославшись на неотложные дела, отказались от приглашения. После свадьбы отношения Мурата с большей частью актерской команды стали дистанцированными.
Я уже не в первый раз читаю о возхещении Д.Озджана Тубой, слышала что он очень хочет сняться с ней и чуть ли не ходит за ней по пятам, не знаю на сколько достоверная информация. Как-то сказал что рядом с ней ее партнеры начинают лучше играть. Интересно, а как может повлиять свадьба на отношения Мурата и актерской команды, неуж то дело в Бурчин?

А кто такой Дениз Озжан?
А со свадьбой Мурата столько неясности, возможно, что все испортила, в смысле отношения Мурата со съемочной группой, Бурчин...но мне кажется все равно без Бурчин вся группа поздравила Мурата и отметили свадьбу)))
ludovika1957

Туба пригласила на премьеру Сами Сайдана: На вопрос журналистов, означает ли это что-нибудь для них обоих, Туба вроде бы сказала, что очень нуждается в дружеской поддержке, и Сами-один из её лучших друзей. Спросили мнение другиз звезд о 1серии нового сериала. Мурат заметил, что ему понравилась премьера и он горд своим знакомством с Тубой. Много приятных слов Туба услышала и от других своих друзей по сериалу "Аси". А Джемаль Хюнай сказал, что будет счастлив видеть в своём ресторане всю команду нового сериала. 

Добавлено: 16 Марта 2010 г. 13:12      наверх

Всем привет! Вот что прочитала:

После премьеры таблоиды вновь запестрели историями и домыслами, в каких отношениях находятся Туба и Сами. Большая часть источников уверены, что отношения Тубы и Сами нечто иное, как постановка заинтересованных лиц. Результаты многих опросов, проведенных как в самой Турции, так и в других странах, указывают, что самым смотрибельным проектом будет проект с участием Тубы и Мурата. Но, учитывая, что и Туба и Мурат категорически отказались принимать участие в совместных проектах, необходимо было создать такие условия, при которых эти актёры могли бы чувствовать себя в безопасности относительно каких-либо слухов по их поводу. Идеальными являются условиями, при которых поклонники принимали бы во внимание частную жизнь главных исполнителей и не пытались бы соединить их вне экрана. И если у Мурата есть жена, то также необходимым было бы замужество или, в крайнем случае, обручение Тубы. Поэтому многие светские обозреватели отмечают тот факт, что изначально фото Тубы и Сами были постановочными и были сделаны одним и тем же фотографом, по совместительству другом Сами и к тому же профессиональным оператором. Ну и отношение Тубы к Сами во время премьеры вносят свою лепту в общую картину. Т.е. добавляют обозреватели, вполне возможно, что сейчас планируется новый проект с известными уже исполнителями.

# 506
Леле-мале и в Русия я нещат нашта Бурчинела #Crazy Тоя Мурат да не е кьорав,бе.Цел свет го иска за Туба,той не ,та не.Ша си лега при овцата  newsm78 чудна работа ?

# 507
малко снимки зад кадър:

Тюлай Гюнал е много известна със участията си в театрални постановки и най-вече с Четин / Ихсан/.

# 508
николета 11 , newsm10 newsm10 newsm10  .... браво за хубавия коментар,влязох случайно в темата за ЛиН да проверя има ли превод и се натъкнах на поста ти....поздравявам те тук,защото изобщо нямам намерение да пиша в тема,в която няма никаква толерантност и свобода на мнения....там и най-невинния пост от член на тази тема се  се атакува безпричинно.Много добре го каза:приемам вашия избор,но не го споделям....и аз приемам техния избор и също като теб не го споделям...

# 509

Разрових се в един руски сайт за Аси- и там въпросите много ги вълнуват.

Пак от там:

Цитат
И ДАЙ АЛЛАХ ЧТОБЫ ОН РАЗВЁЛСЯ С БУРЧИН И ЖЕНИЛСЯ НА ТУБЕ.

Общи условия

Активация на акаунт