Туба и Мурат...и техните роли: Аси и Демир...Хасрет...Саваш - Единствени-тема 33

• 79 395
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета и от мен. Редовно посещавам темата, това е единствената тема, която не секва. Вечер след работа докато ви изчета, не смогвам. Често се смея на глас на хрумките ви и шегите ви с Бурчин. За мен филма Аси ще си остане първата ми любов от сериалите. Започнах да го гледам заради свекърва ми и се зарибих. Отдавна свърши, а аз продължавам да гледам любимите си моменти редовно. За съжаление в живота Мурат и Туба /колкото и да не ни се иска/ ще останат като Ромео и Жулиета един за друг. Може би и затова ще ги помним дълго време - заради неизживяното помежду им. Все пак Туба е в по-благоприятната позиция за разлика от Мурат, който ще трябва да си носи кръста за избора, който е направил.
Гледам новите им проекти, засега ПС ме запленява повече  Simple Smile
Специални благодарности на всички които превеждат, поддържат темата с актуални новини, снимки и стихове.   bouquet  bouquet  bouquet
Страхотни сте момичета.

# 616
nbanditka, добре дошла!  newsm10 newsm10 newsm10

Радвам се, че слезе от балкона и се присъедини към актьорския състав на сцената / и зад нея/!!!
 smile3525 smile3525 smile3525 newsm44 newsm44 newsm44

# 617

Явно на феновете им е достатъчен само Мурат и са резнали половинката му!  newsm78

# 618
За мен филма Аси ще си остане първата ми любов от сериалите. Започнах да го гледам заради свекърва ми и се зарибих. Отдавна свърши, а аз продължавам да гледам любимите си моменти редовно.
Добре дошла и от мен, макар че и аз съм от гостите в темата.
И аз като теб се зарибих чак след 73 серия. Дотогава не го бях гледала, защото отдавна се отказах да гледам сериали. И започнах от първа серия, та до края. Ама това, че ни заплени този филм е, защото сме романтички. Защото ни вълнува душата и любовта на Аси и Демир, битието на Нериман и Ихсан, очарованието на Дафне и Керим и т.н. Материалните момичета не могат да го възприемат този филм. Разбирам ги. Как ще гледаш половината време главната героиня в гумени ботуши, с едни селски дрехи, завряна при крави, овце, в сламата и в пръстта. Или на рожденния й ден, любимият вместо да я заведе в ресторант, я покани извън града и ще и подарява огледалце! #Crazy Друго си е луксезен ресторант с букет рози, ама в букета огромно бижу с брилянт например.  Rolling Eyes
Та тъй, ние с романтиката ще си го гледаме филма, докато се появи друг подобен. Аз лично очаквам подобно развитие и в З.С.
Извинявайте за отклонението.

# 619
nbanditka, добре дошла!  newsm10 newsm10 newsm10

Радвам се, че слезе от балкона и се присъедини към актьорския състав на сцената / и зад нея/!!!
 smile3525 smile3525 smile3525 newsm44 newsm44 newsm44

Подай топка - Аси и Демир от сцената на "признанията" -
НИКОГА НЕ СПРЯХ ДА ТЕ ОБИЧАМ, въпреки целия си гняв!

Нещо ми "бръмчи" в главата?! Побързай,ще го забравя....
 newsm78

Rinа, нали разбра, че това беше към теб!

# 620

Явно на феновете им е достатъчен само Мурат и са резнали половинката му!  newsm78

А тук - не можете ли да направите едно  КОЛАЖЧЕ -
таз ръчичка дет' държи, тя не е ли на АСИ!?

# 621

Ами нормално е да си играят феновете на КРЪЦНИ-СРЕЖИ Simple Smile
Тези вечни хващания за ръцете идват в повече и на най-търпеливите фенове.
Пък и Бурчи си е самата прелест на това парти с прическата и тоалета си.
"Златната малинка" трябва да и се присъди почетно и пожизнено Simple Smile
-----------------------------------------------------------------
Радвам се на новите момичета и ги поздравявам от сърце.
Колкото сме повече и купона е по-весел.

# 622
Цитат на: melisa в Четвъртък, 25 Март 2010, 22:01
Здравейте ! Малко в страни от темата , но пак свързана с главните герои. Наблюдавайки играта на Мурат си мисля ,че само Кудрет Сабанджъ може така талантливо да разгръща амплоа-то на актьорите. И в "Аси" Мурат имаше роля на влюбен мъж , но там просто беше много вял и неуверен в образа ,в който трябваше да се превъплащава. Сега в Ask очичките му грейнаха , езика на тялото е друг , по-раздвижен е , действащ. А за Нюргюл - доста добра актриса.Тя  знае как да владее партньора си и си личи класата на изиграните филми. Много ми е интересно как ще се развият образите на Бора и Назан . Те са истинското предизвикателство във филма , както и Ахмет Моран- Халил Кумова  е невероятен артист. Като хиена е във филма.Има невероятен дрезгав глас и говори като типичен представител на Ван. Много хубав филм. Предстои да изгорим в него.
Цитат на: gospodinova54 в Четвъртък, 25 Март 2010, 22:39
Алооооо  melisa  вярваш ли си на това което пишеш?

Господинова 54 1извинявай ,че и аз ще се включа ,но никой не казва да не пишеш и присъстваш тук,просто тона ти е малко грубичък , а и мнението ти тук не засяга филма и актьорите ,а ,по скоро звучи като обида към съфорумка .Уверена съм ,че момичето е изказало искренно мнениие и говори точно за този филм ,а не е объркало филмите както предполага фен1001 

ТОВА  намерих в темата за ЛиН  - еееееееееее, девойки, къде е дедо ви Джамал ага, да раздаде своето остроумно правосъдие!!!!
Четете и се образовайте - вие нищо не разбирате - за език на тялото, за уменията на режисьорите, за начина ви да "откривате" ИСТИНСКОТО и "въздействащата игра"...... Е, какво ще кажете сега!!!
Къде е Хасрет да го рече както трябва!!!

newsm78 Rolling Eyes #Crazy

# 623

Ами нормално е да си играят феновете на КРЪЦНИ-СРЕЖИ Simple Smile
Тези вечни хващания за ръцете идват в повече и на най-търпеливите фенове.
Пък и Бурчи си е самата прелест на това парти с прическата и тоалета си.
"Златната малинка" трябва да и се присъди почетно и пожизнено Simple Smile
-----------------------------------------------------------------
Радвам се на новите момичета и ги поздравявам от сърце.
Колкото сме повече и купона е по-весел.

Дам,така си!!!!А и Мурат все по-хубав става,с годините се разхубавява....да е жив и здрав.....скоро и той ни е рожденик,да можеше да му ипратим подарък......

# 624
Цитат на: melisa в Четвъртък, 25 Март 2010, 22:01
Здравейте ! Малко в страни от темата , но пак свързана с главните герои. Наблюдавайки играта на Мурат си мисля ,че само Кудрет Сабанджъ може така талантливо да разгръща амплоа-то на актьорите. И в "Аси" Мурат имаше роля на влюбен мъж , но там просто беше много вял и неуверен в образа ,в който трябваше да се превъплащава. Сега в Ask очичките му грейнаха , езика на тялото е друг , по-раздвижен е , действащ. А за Нюргюл - доста добра актриса.Тя  знае как да владее партньора си и си личи класата на изиграните филми. Много ми е интересно как ще се развият образите на Бора и Назан . Те са истинското предизвикателство във филма , както и Ахмет Моран- Халил Кумова  е невероятен артист. Като хиена е във филма.Има невероятен дрезгав глас и говори като типичен представител на Ван. Много хубав филм. Предстои да изгорим в него.
Цитат на: gospodinova54 в Четвъртък, 25 Март 2010, 22:39
Алооооо  melisa  вярваш ли си на това което пишеш?

Господинова 54 1извинявай ,че и аз ще се включа ,но никой не казва да не пишеш и присъстваш тук,просто тона ти е малко грубичък , а и мнението ти тук не засяга филма и актьорите ,а ,по скоро звучи като обида към съфорумка .Уверена съм ,че момичето е изказало искренно мнениие и говори точно за този филм ,а не е объркало филмите както предполага фен1001 

ТОВА  намерих в темата за ЛиН  - еееееееееее, девойки, къде е дедо ви Джамал ага, да раздаде своето остроумно правосъдие!!!!
Четете и се образовайте - вие нищо не разбирате - за език на тялото, за уменията на режисьорите, за начина ви да "откривате" ИСТИНСКОТО и "въздействащата игра"...... Е, какво ще кажете сега!!!
Къде е Хасрет да го рече както трябва!!!

newsm78 Rolling Eyes #Crazy
НЯКОИ СЪФОРУМКИ ОТ ТЕМАТА НА ЛИН ДОРИ НЕ СА МИ РАЗБРАЛИ БЪЗИКА С УЖ НЕВОЛНАТА РАЗМЯНА НА ИМЕНАТА НА СЕРИАЛИТЕ Joy

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 14:28 от 1001fan

# 625
Момичета,
дали няма някое ново инфо от централата на КГБ - руските форуми ?
Копнете нещо, ако има готини коментари.

# 626
НЯКОИ СЪФОРУМКИ ОТ ТЕМАТА ДОРИ НЕ СА МИ РАЗБРАЛИ БЪЗИКА С УЖ НЕВОЛНАТА РАЗМЯНА НА ИМЕНАТА НА СЕРИАЛИТЕ Joy
[/quote]

И аз нещо не те разбрах!? Може би говориш за другата тема! И за нещо писано там от теб!?
Не вярвам, че си съгласна с мнението, болдвано с червено !!!!!  newsm78

# 627
НЯКОИ СЪФОРУМКИ ОТ ТЕМАТА НА ЛИН ДОРИ НЕ СА МИ РАЗБРАЛИ БЪЗИКА С УЖ НЕВОЛНАТА РАЗМЯНА НА ИМЕНАТА НА СЕРИАЛИТЕ Joy

И аз нещо не те разбрах!? Може би говориш за другата тема! И за нещо писано там от теб!?
Не вярвам, че си съгласна с мнението, болдвано с червено !!!!!  newsm78
[/quote]
------------------------------------------------------------------------
Ееее, как ще съм съгласна, да не съм сляпа.
Коментирах в темата на ЛиН, че тази melisa е разменила имената на сериалите т.е. всичко е обратно.

# 628

Г-жо Сухейля,тази Бурчинела,няк'ва луда дружка си довела!
Важно казва,че Нургюла се нарича,с рими да рапира тъпо обича.
На всяка дума само "Ъ-Ъ" повтаря,от нейните бъртвежи,Аслан магарето затваря!
Тръгнали из градината като кокошки,от вида им изкапа цвета на всички овошки!
Заради роклите на Нурги и Бурчела,изгуби свойто зрение петела!
И тая ще ми се прави на шивачка,с тоалетите си е бетер ти квачка!
Вчера я гледам,съвсем полудела,в мойта кухня,ръкави запрела:
"Къде си тръгнала да се изживяваш кат' готвачка,тук не ставаш даже за миячка!"
Вкусни манджи щяла да направи,с тях и котките не ще примами!
Натокмила се Бурчи със свойта кака,сякаш идват на Сармашък от бардака!
Едната с къса рокля червена и бутуши,на шията с дантелена папионка ще се удуши!
Другата пък изглежда така,сякаш само камшика и липсва в ръка!

# 629
Моят тон и базика на 1001fan в темата на ЛИН не се харесват.

Общи условия

Активация на акаунт