Туба и Мурат...и техните роли: Аси и Демир...Хасрет...Саваш - Единствени-тема 33

• 79 196
  • 738
  •   1
Отговори
# 30

Мурат и Томрис

# 31
Туба пее песен от филма "Yuregine sor"

http://www.youtube.com/watch?v=IDE_pZd5pNY

# 32
" Мурат и Томрис" - дали това е вече затворена страница? Какъв ли е бил последния разговор между двамата, че да избере Томрис имената на двамата й герои в новия сериал да са Мурат Йлдъръм? newsm78 Дали дори и след време ще се разбере какво точно се е случило на снимачната площадка в Антакия? Освен очевадната истина, че са създали един многооо хубав сериал.

# 33

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 20:14 от _magi_

# 34

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 20:18 от _magi_

# 35
# 36
# 37
Забелязахте ли че на една от снимките Туба беше в червена кола!!! newsm78

# 38
# 39
Това на снимката Бурченела със свадбената си  рокля ли е/ Ако е така,какъв е този обръч. Как  си е избрала такава рокля,ужас. Толкова беше красива свадбената рокля в Аси,  в  1001 нощи.    Как тази жена няма грам усет и вкус/за мъжете обаче има/. Този Мурат къде гледа? Много сериозно се ядосвам, ако я обича-добре,но ако.... тогава за съжаление е голям кариерист. Тя не е нито хубава,лоша е като артистка,няма вкус да подреди дома си/видяхме какъв кич/. Нямам думи.....

# 40
  • София

Здравейте! Hug
Да се запиша в новата тема Hug
Рина благодаря за темичката   bouquet

# 41

епизода от ЛиН свърши.... и отново в темата...

# 42
" Мурат и Томрис" - дали това е вече затворена страница? Какъв ли е бил последния разговор между двамата, че да избере Томрис имената на двамата й герои в новия сериал да са Мурат Йлдъръм? newsm78

bouquet
  [size=14pt]И аз нееднократно се питах за това "неслучайно" съвпадение (според мен). И имам няколко собствени отговора:
1) Томрис обича, цени, уважава и предвижда чудесно бъдеще за Туба, така че тук няма никаква закачка с нея, а още по-малко се цели с нещо да я засегне;
2) Изборът може да не е лично на Томрис, а на целия екип, работещ по сценария - и Мерджан, и останалите;
З) А спрямо М.Й. -  да е просто леко "камъче в обувката му" или съвсем сериозна, но майтапчийска
загачка;
4) Да е вложен по-дълбок смисъл (никак не ми се иска да е така) - че всъщност М.Й. е човек, притежаващ чертите на двамата герой - природно надарен (не музикат, но актьор), постигнал много, известен и в същото време - "стоящ на върха на боклука" (като Йълдъръм във филма), щом се отнася за пари.
   Това са само размисли. Но знае ли човек, както казваше Джамал Ага.
[/size]  newsm78

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 23:27 от muratuba

# 43
Muratuba :   Казано точно на място.  newsm10

# 44
Muratuba :   Казано точно на място.  newsm10

bouquet   ДОБРЕ ДОШЪЛ в нашата тема, ziko1970! Приятно изкарване!

Общи условия

Активация на акаунт