Туба и Мурат...и техните роли: Аси и Демир...Хасрет...Саваш - Единствени-тема 33

• 79 180
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Muratuba :   Казано точно на място.  newsm10

bouquet   ДОБРЕ ДОШЪЛ в нашата тема, ziko1970! Приятно изкарване!

И от мен : Привет!  smile3525 smile3525 smile3525

# 46

къщата на Демир в "Аси" - на тия диванчета семейство Доган си хапваше черешки....

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 00:19 от rina-rina

# 47
# 48
Благодаря,Muratuba  newsm03

# 49

къщата на Демир в "Аси" - на тия диванчета семейство Доган си хапваше черешки....
И или аз съм разногледа, или ако и ти се загледаш - ще видиш как Демирчо непрекъснато гледаше "дясното му краче"  и/или цялата му дясна страна да се "докосне" до Аси - същият "елемент на стремеж към докосване" го "играе" и на сватбата на Керим и Дафне - когато са свидетели...

Страхотна игра, невероятни моменти, уникален филм (с всички други герой и детайли)  и незабравима любов! Или може би "промит мозък" както тази вечер се изрази Люба Кулезич!
За всеки влак си има пътници!!!

# 50
 Muratuba, аз въобще не допускам,  че Томрис иска или ще злепостави Туба/ имам чувството че я обича като нейна дъщеря/. По скоро закачката е към М.Й. Прочетох информацията, която сте публикували миналата седмица, за това, че никой от екипа на "АСИ" не е ходил на сватбата на Мурат и Бурчин. Ако това е вярно, за мен означава че или не са канени от него или те са бойкотирали тази сватба. Което и да е от двете, говори много зле за М.Й. А си мисля, че закачката е от екипа на З.С. - продуцент, режисъор, сценаристи.

# 51

малката Бурчин...

# 52

Или може би "промит мозък" както тази вечер се изрази Люба Кулезич!
За всеки влак си има пътници!!!
Извинявай за питането, но Люба Кулезич не я дочаках в предаването. Какво точно каза и по какъв повод - ББФ?

# 53

Гледайки тези две снимки - Всеки вижда това, което иска и си мисли така, както му харесва от неговата камбанария!

Но аз имам едно въпросче - някой знае ли  в момента Керим (от АСИ) дали снима някъде и дали се е оженил за музикантката, с която го свързваха!?
Неговите многобройни "комични мимики" и невероятни хрумвания така освежава филма за мен, дори повече от Нериман.

# 54

Гледайки тези две снимки - Всеки вижда това, което иска и си мисли така, както му харесва от неговата камбанария!

Но аз имам едно въпросче - някой знае ли  в момента Керим (от АСИ) дали снима някъде и дали се е оженил за музикантката, с която го свързваха!?
Неговите многобройни "комични мимики" и невероятни хрумвания така освежава филма за мен, дори повече от Нериман.

Керим снимаше филма "Зимна приказка" "Kis masali". Не се е оженил, но музикантката му е гадже. Появяват се заедно. Скоро излезе и друг филм с него "Романтична комедия"

# 55
# 56
# 57
Или може би "промит мозък" както тази вечер се изрази Люба Кулезич!За всеки влак си има пътници!!!
Извинявай за питането, но Люба Кулезич не я дочаках в предаването. Какво точно каза и по какъв повод - ББФ?
Точно това - че открай време не гледа ББ и ВБ, защото за нея този формат е израз на простотия и пошлост (предавам го в съкратен вариант, без многословието), но сега  за първи път ще го гледа  - с надеждата  ББф да успее да надмогне (с други думи - измести, победи) турските сериали, които промиха мозъците на българските зрители (жените специално).Аз специално следя всичките й изяви, често намирам ценни неща, но с тона й, чя тя винаги е права, непризнаването на чуждото мнение когато спори с някого по дадена тематика,  и  най-вече злобата към всичко, което е от СОЦА - лично аз не приемам. Както и изказването й тази вечер - както много други критици, които дори не са вникнали в турските филми или ако щете в нуждата на българския зрител да търси нещо стойностно вечер от екрана на телевизора вкъщи (поради липсата на пари да отиде където и да е другаде - кино, театър, дискотека, почивка..)  Но да не подхващаме подобна тема.

Тук си говорим за хубави неща, нали!

# 58
На този въпрос комай Рина или Севи могат да ти отговорят. Ама аз и за тях имам въпрос - нали той си е купил къща в Антакия и там живеел, ако се ожени за музикантката, тя милата къде ще свири? Не вярвам в Антакия да има симфоничен оркестър!

# 59
ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ  за снимките и бързината! Но след АСИ ли са или преди това?

Общи условия

Активация на акаунт