Туба и Мурат...и техните роли: Аси и Демир...Хасрет...Саваш - Единствени-тема 33

• 79 176
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • София
момичета,
изпуснах ви аз края. Много хубави снимчици   bouquet

# 61
muratuba, благодаря. Тази жена и на мен ми е странна. Понякога й харесвам коментарите, но понякога злобата и омразата, която влага в казаното ми идват в повече. Спирам и аз коментарите за нея.

# 62
А и на двете снимки "състава" е един и същ - само дрехите са различни и липсва на едната снимка един с дълга коса, който е по-назад на другата (стои почти като фон в единия ъгъл). Това да не е екип на нов филм, що ли ! newsm78

# 63
Снимките на Джемал Хюнал са след Аси- нови са....
Я ми разяснете за Любчето Кулезич и за тия съкращения ББ, ФБ....

# 64
А и на двете снимки "състава" е един и същ - само дрехите са различни и липсва на едната снимка един с дълга коса, който е по-назад на другата (стои почти като фон в единия ъгъл). Това да не е екип на нов филм, що ли ! newsm78

Екипа на "Романтична комедия" е...

# 65
Мишенце, май и теб те е нямало в темите тези дни! Ринка, ББФ е биг Брадър фемели, ВБ -вип...

# 66

Ама то е хубаво дете! А после "от любов" ли погрозня така!  Или от ревност!

# 67
Снимките на Джемал Хюнал са след Аси- нови са....Я ми разяснете за Любчето Кулезич и за тия съкращения ББ, ФБ....
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тук много ме разсмя.... Ама  много  с това "Я ми разяснете ......"
Толкова ох  ох  , че  не мога да пиша  (добре, че няма камера)  -  ооооооооооох, припомни ми за Любчето МЕНТАТА  - за синоптичката..... ((Кумчева).........

# 68

Ама то е хубаво дете! А после "от любов" ли погрозня така!  Или от ревност!

А на мен ли ми се струва или щото много по-често се нерви в ЛиН , М.Й. ми се струва погрознял? #Crazy Одеве гледах последната серия, такива страшни физиономии правеше! Rolling Eyes

# 69
missence, къде ходи, че се изгуби? Дали не беше в Стамбула на визита при Саваш?  newsm78
Или имахте романтичен уикенд в къщата, показана по-горе? newsm78

# 70
 newsm78

Той или е
..... болен
..... недоволен ...
..... Нервен  (изнервен от ..... незнам какво)

но със сигурност е НЯКАКСИ  ОСТАРЯЛ, за  съжаление, защото аз лично продължавам да изпитвам сипматия и му желая само най-доброто.

А може ли две-три думички за серията от ЛиН - нали още не е разбрал за детенце!!! Че "на него все някой май трябва да му отваря оченцата, за да разбере, че е татко...."

# 71

А на мен ли ми се струва или щото много по-често се нерви в ЛиН , М.Й. ми се струва погрознял? #Crazy Одеве гледах последната серия, такива страшни физиономии правеше! Rolling Eyes
Ами да ти е на главата онова "хубавко" детенце / боже колко е снизходителна  muratuba / , дето на години е пораснало, ама на акъл не е, как мислиш? Както се пееше: Остаряваме бавно, неусетно почти....

# 72
Както казва Джамал Ага, малко злобничка ми е Люба Колезич. ББ и турските сериали??? Дали е гледала поне един ,а по специално два от най-добрите турски сериали. Съмнявам се, иначе и аз я харесвам понякога. Много интересни неща научавам, когато сутрин има коментар в Здравей България. Само съм учудена ,че никой от екИпа на Милен Цветков не се възпротиви ,когато го освободиха, Нали е много принципна Колезич, да ама не. Така, че да остави на мира турските сериали. Тази вечер гледах малко от ББ, е като видях избора на семействата в къщата, направо съм ужасена.

# 73
newsm78

А може ли две-три думички за серията от ЛиН - нали още не е разбрал за детенце!!! Че "на него все някой май трябва да му отваря оченцата, за да разбере, че е татко...."

В края на епизода мисля, че се досети коя е майката на Йомер, но ще видим другия вторник. Дали Ясемин пак ще го прилъже или....
Много лъжи, много нещо. Ясемин лъже, че чак не знае спиране от страх  да не би да предяви претенции към синчето, Саваш лъже, да не би Ясемин да разбере , че е женен.... Мале мила....

# 74
Първо: Не се гъбаркайте с детето - то си е дете. А че на акъл не се расте, то се знае. Както казва един известен човек (да не го споменавам) :Бил съм глупав като малък - ами то като голям какъв ще станеш освен по-глупав или най-глупав!.... Друго развитие няма.

ВТОРО: Доколкото зная Милен Цветков сам си е тръгнал. И то категорично. Затова и има малка промяна в самото предаване (иначе е било по негов проект, или в основата е негов проект - нещо такова).

Общи условия

Активация на акаунт