За първи смели крачки февруарска мама меси погачки

• 24 165
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,

на Йоан обривът видимо позатихва и ако до довечера не ме изненада с нещо ново и аз идвам. Имам огроооомна нужда от малко излзиане и сладки приказки, защото иначе ще трябва да се отбия за звестно време на 4-ти км.

Дани, срещата ще е в О'Шипка на Будапеща 13. Това е една от преките на Дондуков по посока на Мин. съвет.
Час и аз не знам, но Надето беше казвала, че ще иде след работа. А тя приключвала в 6.

Миме, Мечи май също ще идва.

Миа пробвай да редуваш нурофен с панадол. Така ни посъветва една лекарка от спешния дето водихме Йоан и беше по-добре така.

# 271
Мими, аз незнам дали ще дойда довечера, Зари наистина е болна  Cry . Има гнойна ангина и в резултат на това не яде, не спи, кашля зверски, сополи, вече и не пие нищо, даваме сумати капки, сиропи и мажем сливиците с грануфолин, за да махнем налепите  Sick , вкъщи е един малък ад!

Като гледам доста дечица са болни  Confused , направо ужас! Дано всички бързо бързо да оздравяват!  Praynig

Прити Мими, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива, здрава и много щастлива!

Силве,  wavey

# 272
 За срещата се разбрахме в 19.30.Марина май също ще идва.И аз, като Десика, имам нужда от глътка въздух след тези болести...

# 273
  • София
Много набързо съм Simple Smile
Радвам се че ще има среща  Hug

Аз по принцип чакам да ми се обадят за още една среща преди нашата, така че може и да не съм първа.. Но така както е тръгнало, мисля че няма да ми се обадят.
Нека ако има наистина някой желаещ да отидем преди 7:30 да ми драсне смс или лично съобщение. Мисля, че към 7 ще съм там, ако не и по-рано

# 274
  • Sofia
И аз засега съм ОК за срещата. Не вярвам да има промяна, уговорката с татето е твърда  Mr. Green От 17.30 ч съм на превръзка и освен ако не ми махнат главата, няма причина да не дойда Simple Smile
Среща! Среща!  newsm44

Стискам палци за всички болнички! Дано скоро се повлияят от лечението и да са здравички за нула време!!! Hug Hug Praynig

# 275
Само набързо да кажа - и аз ще дойда довечера!

# 276
И аз ще се постарая да съм там!

# 277
# 278
  • София
О'шипка на Букурещ - маса за поне 10 човека май ще ни трябва  newsm78
СУПЕР Simple Smile

# 279
Здравейте, мацки  Simple Smile

Толо, много се радвам, че се завърна  Hug

При нас болестите продължават. Сега пък Дарко буха здраво  ooooh!

За Руси и температурата - според педката, това е шестата бебешка шарка, изкарвала се тъкмо на тази възраст, възможно е да е постваксинална реакцията. Протича с висока Т 3-4 денонощия, много ситен обрив по зялото тяло и подуване на лимфните възелчета отзад на тила. ТАка беше и при Руси, температурата беше на 2-3 пъти и до 39.7 и сърсем се ошашках.

Иначе започвам да чистя тези дни някак, и аз не знам как още, и ще следя с голям интерес как боядисвате яйцата, че не знам как ще се справям нещо ...

# 280
Наде, пицарията е наул.  Будапеща  Wink

Галче, ама от къде тия вируси плъзват и все ви закачат? Хайде, дано до Великден да с еизлекуват дечицата и после само празненства и приятни емоции.

# 281
  • София
И аз ще дойда (ако не ме прецака Евгени, но ужким сме се разбрали).
Като чета за болни дечица и лошо ми става. Стискам палци за бързо оздрвяване!

# 282
  • София
Момичета, аз тръгвам Simple Smile

Деси, аз имам 4 по География... Явно и то ми е било много Grinning

# 283
  • София
Аз мога малко да позакъснея, че трябва да изчакам таткото да се прибере и да поеме нещата, но ще дойда.Пазете ми място  Mr. Green

# 284
Леле,като четя чак и на мен ми се идва  Mr. GreenВесело изкарване,чакаме снимки  smile3521

Мацки,имам супер новина.
Една мама преживя същото като мен с дъщеричката си,но вече малката си е в къщи и всичко е ОК.А се роди и дребничка,под 3 кг.Да знаете колко съм щастлива .

Общи условия

Активация на акаунт