За първи смели крачки февруарска мама меси погачки

• 23 822
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Диде,всичко ви се е насъбрало накуп... ooooh! Дано бързо се възстанови тази душичка.Лечебната хумана не иска ли да я пие?Нас това ни спаси-буквално!Като се сетя колко зле беше Ралица и то без ангина и възпалени уши,направо не ми се мисли как се чувства Заринка!  Hug

ИнчеLaughing благодаря за поканата! Ще се възползвам...

# 511
Диде, стиснати палци и прегръдки и от нас, дано бързичко да се оправя миличката Зари Praynig Hug

# 512
  • София
Мерси за кафето и закуската Simple Smile
Утре съм за среща.
Силве, много съм се смяла на нощите ти размествания.

# 513
Диде, дано оздравява бързо горкото детенце, имате много прегръдки  Hug и стиснати палци  fingerscrossedот нас. Отвратително е отношението на лекарите, как може да претупат преглед на малко дете, независимо дали е празник?!?

За среща утре аз принципно съм за, дано и времето да е прилично.

# 514
  • София
Добро утро!
Стисакме силно палчета за Зари и Дидето.Дано се оправи и не се налага да ги взимат в болница.

# 515
Добро утро!!!
Аз  ходих вчера на имунизация с/ у тетанус. Ужасно ме боли рамото  Crazy Горките дечица, сега знам какво им е  Sad
В петък си пътуваме за Сливен. Мерси за закуската, Коте! Диде, мале мн болничка малката. Дано да се оправи бързо в Сф и се разминете с болницата. Praynig Hug

Ламтурник, специално за теб няколко снимки Flutter
- Трапезица

Още няколко има  в албума снимки от ВТ

Лек ден на всички! Hug

# 516
Диде, Hug Hug HugЦелувки на малката кукличка и дано бързо се оправи от тези гадни болести Hug
Момичета мерих Ивко и даже при мен е 78 см.....ама калкото толкова важното е да сме здрави Peace
Инче,мерси за закуската Laughing

# 517
Диде, пиши как сте днес? Дано малката буба вече се подобрява и се опитва да хапва.

Деси и ние май ще сме от дребните. Преди два месеца при педката го измериха 78,5 или 79,5 см. А той не расте много бързо на височина, така , че сега трябва да е около 80-81 см.
Само се надявам да е висок като баща си, а не дребен като мен, че дребно момче  Confused

Йоан пак започна да не спи през нощта. Явно стресът и емоциите си оказват влияние. Освен , че се буди по хиляди пъти , по някое време се разбужда окончателно, започва да се мята, да става, да сяда и така около час- час и половина всяка нощ.

# 518
Здравейте и от нас.
Диде, миличка, имате стиснати палци и от нас, дано сладката Зари бързо да се оправи и да ви се размине болницата, кураж и на теб, всичко ще мине  Hug  Hug  Hug
Ние сме 77 см, но мисля, че е нормално при мама и тати-1,70  Laughing
Малката тази нощ реши, че ще дивее от 2-4-ужас и сега така ми се спи.
отиваме на разходка
Хубав ден. Hug

# 519
Диде, голяма прегръдка от нас! Ще се молим да се оправи бързо сладкишчето! Опитай се да не се тревожиш. Реагирали сте бързо, има лечение вече, всичко ще бъде наред!

# 520
А така, Миме, сега се притесних още повече, щом и твоето вече шава, и то от толкова време вече  Rolling Eyes

За среща няма да се класирам, нямам адекватен начин на придвижване до Народния, ама ще ви чакам в Южния като се наканите.

Приятни разходки на всички и много целувки и подкрепа на дидето и Зари  Hug Диде, ако четеш, пробвай лечебната Хумана, както е предложила Силвето, тя може и като каша да се приготви (май Зари не ползваше шише), има вкус на банан, би трябвало да я хапва.

# 521
Днес или утре ми пристига така мечтаната количка на Бертони Partyне знам защо го пиша,ама съм много хепи.
Специални благодарности на ТЕДИ,че отиде да я види и ми докладва,печелиш каса бира и оркестър ще ти свири.Чакам те на 14 май да си изпълня дълга.

Диде пиши за Зари как е.

Мечи, не се коси,то аз със Мая чак в 21 я усетих,а сега по рано,но има мами дето късно усещат,а има бебета които не са чак толкова енергични вътре,после добре ще го усещаш от вън Mr. Green. Hug

# 522
Мечи, недей да си мислиш лоши неща, аз Симона я усетих късно, бях с предна плацента Hug

Симона беше до обяд на ясла, не е плакала много, сутринта даже чао ми каза, явно иска да се отърве от мен newsm78
Всичко си е изяла, но искала да я гушкат, сестрата каза, че като я пуснела на земята почвала да мрънка. Явно още не може да се отпусне да тършува и бели да прави.

# 523
Мечи,и аз бях с предна плацента втория път и я усетих доста късно Ралица,а и по принцип шаваше доста по-рядко от батко си.Има време.

Днес за първи път взех храна от детска кухня и за моя огромна изненада Ралица изяде цялата супа с пиле и ориз.... newsm78  Много съм доволна!  Laughing

# 524
Диде и от нас с Краси много стиснати палци, дано се размине болницата на малката Заринка  ! Hug

Вече 3 пъти пиша и като го пращам ми се разпада интернета,дано тоя път стане!

http://www.moreto.net/novini.php?n=81383

Общи условия

Активация на акаунт