За първи смели крачки февруарска мама меси погачки

• 23 745
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Деси, а как е Йони? Какво показаха изследванията?
А за баща ми- той няма да се съгласи на операция,много е против това лечение и ако само това остане незнам как ще го склоним ooooh!

# 706
  • Пловдив

Значи след като  няма да мога почна веднага, защото първият месец ще е по няколко часа, а и ако почне да се разболява не дай боже няма да мога да почна,че няма кой да ги гледа с баткото, значи трябва да подам някаква бележка в НОИ ли,че не съм почнала работа още,а не после да ми ги искат тези 240 да ги връщам с лихвите така ли?

няма вариант да не работиш,а детето да ходи на ясла

за адаптационния период си пусни платен отпуск иначе ще искат да връщаш парите

# 707
Честит празник на всички именици!  bouquet

И нека слънцето изгрее сега! Laughing

# 708
Честит имен ден и от мен на всички Мартин-овци и производни! Да си носят името с гордост   bouquet

Елфи, честит празник и от мен  Hug Бъди здрава, спокойна и все така добра и отзивчива към нас непросветените и от името на всички ти благодаря, че ни отваряш очите и ни даваш съвети как да се борим със системата и "коректните ни работодатели"  Hug Hug Hug Hug

Миме, ха честито, сега ще си и свекърва освен тъща и си опичай акъла как ще се държиш със снахата най-вече  Joy Joy Hug Hug

Силве, то като е писано и случайността помага - ние също сме в този хотел, в точно този 7-дневем период  baby_neutral smile3508  grinning039 Били сме там лятото на 2008 и сме много доволни. Всички желаещи да заповядат докато има места  Party

Нямам търпение да изгрее слънце и да изсъхне земята, че вече ми писнааааааа  #Cussing out

Да не забравя - вчера бях на премиерата на "мисия Лондон" - доволна съм и се радвам, че българското кино не е умряло тотално и че има спонсори, които да го подпомагат. Димитър Митовски очевидно е талантливо момче, дано така и да продължава (аз съм доволна и от първата серия на Стъклен дома, не знам за вас). Актьорите са добри, сценарият също (подариха ни и книгата на Алек Попов). Освен, че е смешно, е и малко трагично, но това е действителността, за съжаление. Има и пресилени мооменти, но това е допустимо, когато става въпрос за комедия.
Спирам, че взех да звуча като Люба Кулезич, просто исках да се похваля и да похваля филма  Whistling

И последно - в петък сам на ФМ и нямам търпение да видя бебока и да потвърдят пола  Rolling Eyes

# 709
Небивала активност днес. Браво!!!! Laughing
И понеже всички се кумите, а никой не казва, аз предлагам средата на юни, по-точно 19-20 юни. Ще кажа и защо- за да е достатъчно топло, но не горещо и защото пресметнах, че тогава Мимето, Дидерончо и Мечи няма да са влезли още в последния месец, а бебето на Патето евентуално ще е минало четирдесет дни (ако се решат да го доведат). Това е точно след девет седмици и половина.  SunglassesКоя от вас ще ми завърже очите и ще ми прати Мики Рурк с купа ягоди и сметана.  Mr. Green
И аз се точа на "Мисия Лондон", веднъж да преведат парите, Money Party

# 710
  • в сърцето на един мъж...

Заповядай Mr. Green

# 711
Приятел в нужда се познава.  Wink Mr. Green

# 712
Здравейте!
На мен също много ми допада идеята за национална среща и ако е в района на В.Търново мисля, че ще се класираме този път.  Hug

Фокси, много са сладки бебоците и не мисля, че Наско има някакъв проблем, но ортопедът най-добре ще те успокои. Много ми се иска нещата да се наредят така, че и вие да се класирате за срещата и да видя тези бонбони на живо. До тогава съвсем ще са във вихъра си  Laughing

Моята маймунка вече 3 часа спи. Голям мързел в унисон с днешното мрачно време. Изглежда дългото обикаляне из къщи доста я изморява. Цял ден се предвижва, подпирайки се по стените и мебелите. Пуска се най-много за 2-3 крачки, а аз ходя подире и. Вече свят ми се вие от ходене от стая в стая  ooooh!

Лек ден от мен!   bouquet

# 713
с ДВЕ ръце за 19-20 юни.Ако някой може да пусне една анкетка да гласуваме,и за хотелчето може анкета,но май на Цвети предложението най ми допада.
Леле как се развълнувах Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesнямам търпение.
Сега и Мартето ако се включи да каже ,че ще се пазари с Хотела за отстъпки Whistling аз от сега си резервирам апартамент,със сватята ще си го делим,че тя ще е сама с Венцо.
Маринче, дано се оправи по-бързо баща ти Hug
Бисерче, и аз съм в чуденка и то не за друга,обичам името Васил,но ме е страх,че някои хора ще делят децата заради имената( Twisted Evil)има време,пък и последната дума си е моя Mr. Green
Днес наистина голямо движение е тук.
Някой писла ли си е по скайпа или във фейса с Еми???
Снощи гледам голям купон сте си спретнали. Party
Мамо Зари,ми да мислим среща за другата седмица?

Софета,ходи ли ви се на кръчма(без оркестър)? Mr. Greenвторник,сряда...

Вержи, и Мая ходи много разкрачено,но аз май не се безпокоя,или по-скоро не слушам не поискани съвети Wink

# 714
Мими, понеже съм лоша, черногледа, паникьосваща се и каква ли не, не пуснах адашчето ти на зелено у-ще,  което ще е другата седмица. За компенсация, смятам да й спретна едно такова в тесен семеен кръг, и заминаваме във вторник. Така, че мога само понеделник. Rolling Eyes

И аз не съм ходила никога в Търново. Embarassed Ще се радвам да успея!

Мечи
, да започнем ли залаганията? Laughing

# 715
  • в сърцето на един мъж...
Миме, аз говорих вчера с Еми. Добре са, но каза, че няма време да се обърне. Каката си е в къщи и я правят луда.
Оооо, като гледам тая среща ще има доста по-сериозно присъствие Mr. Green Дано само не се окаже празен ентусиазъм Sunglasses

# 716
Мерси за идеята на Елфи и Деси за платения отпуск  bouquet

Нещо Тони83 ми не губи,няколко пъти я виждах на балкона,но не пише,не че аз пиша редовно де.

Днес активността е голяма, защото времето е кофти за разходки.

Честито на всички именници днес newsm51

http://www.moreto.net/novini.php?n=82025

# 717
Мацки,в момента нямам време да пиша,но отвреме-навреме хвърлям по едно очо на писанията ви,та ми се върти нещо в главата..Не е ли добър вариант да направим /направите/ срещата например през юни или началото на юли,защото след това ще започнат да се появяват малките бебоци и незнам дали на бременните мами ще им е комфортно като са така,в напреднала бременност..
От друга страна пък ми става кофти за Теди,защото виждам какво желание има да е с мъжа си Confused Тя нали писа,че за нея август ще е най-удачния месец,защото мъжо й се прибира...

Ама това просто ми мина през акъла,не че трябва да се съгласявате непременно с мене Blush .Аз и без това незнам дали ще успея да дойда Sad.

Айде,после ще пиша...има какво...

# 718
  • София
Я колко много сте изписали Simple Smile Кеф - пия си кафенце и ви чета, а Мишето спи след дълга разходка.
Надявам се да се класираме и ние за голяма среща където и когато кажете. За кръчма без оркестър също съм "за".
Е това за "Мисия Лондон" ме успокои - книгата толкова ме зарадва, че се притеснявах за филма. Значи ще се гледа Simple Smile
Как са болничките днес? Много се надявам да са много по-добре. Тази снимка на Зари и мен ме сдуха Sad.
Фокси, големи са сладури! В нашата градинка има мама с тризначки, които точно проходиха. Едвам ги събираме като си затръгват. Много е забавно отстрани, но почти си представям какво им е на мамите с повече дечица.

# 719
Божкеее, вярно, че имам имен ден днес  ooooh! Тъй, тъй хората с по един, без един, аз с два  Mr. Green Ми да почерпя тогава... и като се заговорихме за морета:

Мацки, аз ще се поровя още утре за изгодни оферти покрай ВТ и ще докладвам.  Peace

Как са болничките ни звездички днес?

Общи условия

Активация на акаунт