За първи смели крачки февруарска мама меси погачки

• 23 812
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
Ауууу, никой няма  Rolling Eyes

Хайде да ви примамя с една закуска

Ще има ли среща днес?

# 541
  • София
Идваааам, но много е мазничка искаш май да не сме във форма за лятото  Mr. Green, ще взема само сокчето.

# 542
Привет,
и за мен само сокчето ...
Дани честито племенниче!!! Да е здравичко, да спинка и да расте!!!
И Михеле "ходи" още на пръсти, но пед-ката ми каза, че е нормално и 2 месеца ще е така докато проходи хубаво. После е добре да се заведе на ортопед, за да каже как е положението.
Приятни разходки, а на нас - праз  hahaha Ще работим  Sad

# 543
Привет и от нас.
Минавам на бързо да кажа ,че аз съм  на линия за срещата,но ще съм там между 13.30 и 14.00.Не мога да дам точно време,че има независещи от мен обстоятелства.Чакам хлебаркоубийци да ми дойдат в къщи да пръскат и като си отидат мятам детето на колата и пристигаме.

Яна, честито мъзвъжаване на Алекс. rotfImao

Маринче, ама голяма си шматка,защо им каза ,че си я ползвала.Сега отиди и кажи ,че само си врътнала едно кръгче.поразвикай се малко,че не са те осведомили че е до 15 килограма.И ,че ще звънеш на защита на потребитела.Ама гонете си птравата,това само в Бг го има да отказват да ти сменят стоката,няма да се научим май скоро да сме търговци.

Хубав ден на всички и до скоро Hug

# 544
Добро утро! Кафе?

Ками виждам че доста ти се е спяло снощи докато си писала. Не ми се вярва толкова да е наддала Сиянка  Whistling
Лек ден на работещите и приятни разходки на останалите!  Hug
Добро утроо! Мерси за кафето и закуската. Аз снощи си харесах една лятна количка от Габрово и май ще ходим днес да си я вземем Flutter
Е, аз сравнително рано съм писала, като си легнах в 3 без 20 чак, ама сте разбрали колко тежи Joy
Приятни разходки и срещи днес на всички! Hug

# 545
  • София
О, и аз съм на мнението на Мимето за количката, ако не са ми казали до колко кг. вдигам скандал и искам си парите.А колко дни са минали от покупката?Маринче, ти пита ли до колко кг. и до каква възраст е количката или си казал искам тази и това е.

# 546
Привет от нас с Крисенцето!
В последно време нямам желание за писане. Покарай грижите със свеки съвсем ми бяха потънали гемиите. Оперираха я много бързо, оказа се карцином и се наложи да махнат гърдата. Голям шок за нея беше, а и все още е. За щастие няма метастази. Изписаха я преди Великден и поне прекарахме празниците заедно.
Иначе ние сме добре, растем и хубавеем.  Flutter
Не съм ви чела доста назад, разгледах само снимките, виждам, че сте си спретнали чудесна среща и изглеждате много усмихнати и щастливи.
До скоро!

# 547
  • София
Добро утро Simple Smile

Дони, аз съм още в Стара Загора, вчера видях мъжа ти по улицата, ама не се обадих, то няма и за какво де, ние всъщност не се познаваме...много хубаво, че са го хванали навреме карцинома на майка му, щом няма метастази, всичко ще е наред...то я ясно, че е шок за нея да остане с 1 гърда, но пък със сигурност ще се радва, че ще живее още дълго и ще се радва на Криско как расте и хубавее Simple Smile , ще го преодолее малко по малко, сигурна съм  Hug

Аз май се оказах много несериозна, имам предвид срещите тук, ама тук времето е ужасно, вчера в цяла България слънце - тук слънце и ужасен вятър, при това северен, е, излязохме, ама само, за да отидем до Кауфланд, че в него има магазин на Барт, за да купя маратонки на дребсън...днес пък навсякъде слънце, само тук облаци и все едно ще завали всеки момент, е, поизясни се малко от сутринта, дребният спи, дано като се събуди да не вали и да поизлезем поне за малко в района...абе в Стара Загора винаги времето е било тихо, спокойно и слънчево, какво му става на това време точно когато сме тук...

Маринче, за количката са прави момичетата, не оставяй така нещата, бутала си я малко около блока, какво от това, не я ползваш от седмици, ще измият колелата и готово, между другото продавачките в Чиполино доста ми лазят по нервите, така че надали ще мине мирно и тихо, ама все пак си търси правата...

Хайде приятно изкарване на срещата и после ще разказвате Simple Smile

Калинче, благодаря за кафенцето, Инче - на теб за закуската, аз пак съм на диета и таак виртуално много ми се услажда, мерси Simple Smile)))

А нашият ортопед каза да го водя на преглед чак като навърши 3 години, не било нужно веднага след като проходи и каза да прохожда бос или по чорапи, това беше.

Айде аз съм до тук, ако има нещо после пак ще се вкл. Simple Smile

Лек и слънчев ден ви желая Simple Smile

# 548
Маринче, защо не драснеш един мейл на Комисията за защита на потребителите? Те дано ти разяснят какви са възможностите в този случай. Не оставяй нещата така, може пък да се окаже, че има смисъл.

# 549
Здравейте, мами!
Много ви благодаря, че ни мислите! БЛАГОДАРЯ ВИ за подкрепата, разбирането и стиснатите палци!   bouquet
Заринка не знам дали е по-добре, но лечение го прилагаме с пълна пара! Вече няма температура и разстройство, хапва по няколко лъжички, но кашлицата се засилва (така се изчисвала) и от нея повръща. Георги прави инхалации с Вентолин (бремените не трябва да дишат от него, аз направо излизам от стаята), те трябва да се правят точно през 6 часа и не по-малко от 10 мин и мъжа ми става през нощта, идва от работа, прави инхалациите и пак се връща. След тях чистим сополки с помпичка, слагаме капки за нос, Кларитин, вит.С и мажем с едно кремче  ooooh! . След всички тези процедури (най-вече 10-минутната борба, рев и мятане), Зари ляга на земята, гледа в една точна и не мърда, толкова безжизнена и неадекватна не съм я виждала. Направо ми се къса сърцето  Cry ! Ходим при една докторка почти всеки ден, за да види дали има подобрение или усложнение. Това е засега! В неделя сме на контролен преглед и дано тогава да е по-добре и да разредим инхалациите и лекарствата!
Яна, отбих Зари малко след годинката, вече почти 2 месеца не съм кърмила! Напоследък отказва АМ, но снощи изяде половин кофичка кис.мляко! Също така пие по 5-6 шишето сок (компот и преварена вода 1:1) от 330 мл на денонощие!  Hug
Силве, мерси за идията за лечебната хумана, ще се възползвам!  Heart Eyes
Илиянче, аз усетих и двете бебета към 21 г.с. Сега доста рита, но нямам време да му се насладя и порадвам. И Зари доста го подритна, подбутва и спи върху него  Rolling Eyes , ама какво да направя като така диша по-спокойно през нощта!
Миме, благодаря и на теб!   bouquet

Връщам се да чета, че много съм изпуснала!

Много ви обичам! Изпращам целувки на всички дечица и им желая много здраве!  Hug

# 550
  • София
Привет от мен! Най-сетне се наканих да пиша след  почивка. На Мони така хубаво и се отрази разнообразието и дългото стоене на слънчице, игрите на воля. Направихме и голямо пазаруване за малката ни кукла, че дрешките започнаха да ни омаляват. Изобщо беше много хубаво и зареждащо.
dideroncho бързо оздравяване на малката сладурана Hug

# 551
Привет от нас!

Първо, да пожелая на Заринка да се оправя и да скача да тичка! Hug Hug Hug Дидерончо, на теб много сили и воля ти пожелавам! Hug Hug Hug Hug Hug

Фокси! Дръж се душа, ти се мъжко момиче. Ще се справите, после ще се смеете! Трудно е, но знаете защо го правите!

Сгъсти ми се програмата тия дни, първо по празниците бяхме в Исфахан.

Страхотно място, голяма красота, топли хора, услужливи! Абе думи нямам. Изкарахме си страхотно, бяхме за 2 дни, не ни стигнаха! Качила съм снимки в албумчето, към някой има и бележки.
Избрахме Великден за екскурзията, защото тогава там е най-красиво, а нашия празник съвпада с техния, който забравих как се казва. Тогава си пускат рибките, купени за Норуза,  и прокълналите семена в течаща вода, и цялата фамилия излизат на пикник от сутринта, до вечерта (по възможност на зеленко). И си оставят къщите отключени, за да си тръгне лошото и да дойде доброто. Снимали сме стълпотворението около реката! Ще видите истинските ирански хора. Има много снимки на деца, облечени пъстро и гримирани силно, много момчета и момичета Simple Smile, голяма веселба беше. Всички много ни се радваха, идваха да искат да ги снимаме, носеха си и бебетата даже.
Бяхме в хотел Абаси, препоръчвам го на всички, истински царствен хотел. Но 5те звезди са му множко. Много пищен, но леко овехтял.
Не видяхме басейна на шаха. Има "илюминатори",който са под водата, те са към пищно обзаведена стая, в която едно време Шахът и неговите гости са гледали голите жени плуващи басейна, и по изрисуван върху тях номер, са ги поръчвали за стаите си.
Бяхме на исфаханския базар, страхотия, мога да изкарам там 1 седмица. Продавачите - услужливи, дават отстъпки "тАкфиф", черпят с чай, дават столче да поседнеш. Какви ли не красотийки има (панорамните снимки са от площада към базара и комплекса с джамиите)

Видяхме как ръчно рисуват техните прочути порцеланови чинии.
http://ioli13.multiply.com/photos/album/22#photo=120, http://ioli13.multiply.com/photos/album/22#photo=265

Освен това правихме и прощъпалник на дребна, ето я питката,мое производство  chef.
И яйцата :
И сега стягаме багажите за пътуването до БГ Simple Smile.
Когато ми остане време, тия дни, пак ще пиша.
Дени пред магазин с типично ирански красоти:

И на мамите в ПЛОВДИВ, ако организирате среща след 14 април, пишете ме и мен.

До скоро!  bouquet
Сега да почета "малко" Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 18:22 от ioli

# 552
Дидерончо,радвам се,че носиш новини за Заринка.Пък ние ще продължаваме да се молим да оздравее напълно съвсем скоро  Praynig Praynig Praynig Praynig

Червеношийка,и на теб си се събраха грижи,ама да се нядаме,че всичко със свекърва ти от тук нататък ще тръгне само в положителна насока.

Маринче,ми то май по закон имаш право на рекламация на стока до 2 години от закупуването и.Щом на количката и няма нищо не виждам проблем да бъде върната.А само от любопитство искам да питам - не е ли нормално лятната количка да е до 15 кг на детето като се има напредвид,че момиченцата са толкова към 4-тата годинка,а за момченцата сигурно към 3-тата?Ние взехме най-леката на Бертони,която успяхме да намерим от среден клас и съм доволна.

# 553
Дидерончо, много стиснати палци имате от нас и пожелания да преборите болестите колкото се може по-бързо.  Hug Аз като малка много боледувах от астматичен бронхит, който после премина в астма, но сега съм добре, рядко имам затруднено дишане. Дано да се подобри състоянието на Зари, че е голямо мъчение да не можеш да дишаш.

Иве, ти до кога си тук? Ако искаш ще се радвам да се видим.

# 554
Дидерончо, хич не ти е леко! Дано бързо се оправи заринка че и ти малко да си отдъхнеш! И добре че пие течности, лошо би било ако и тености отказва!

Аз днес ходих пак да карам, много е хубаво, в горната част на пистите дори не става мек снега, ако не спираха лифта би могло да се кара още поне седмица...

Общи условия

Активация на акаунт