За първи смели крачки февруарска мама меси погачки

• 23 819
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Ееех, Ками, напълни ми душата! Мерси!  Hug
Бори, майка ми го изкара този вирус, а Ралица го пипна от нея, но се размина само с хрема.

# 526
Аз да се поправя,че снощи май не съм мислила преди да пиша  Rolling Eyes.Валето е 78,а не 87 см.

Имахме и гости и късно си легнахме,но поне наваксахме със съня.Към 11.30 се излюпихме окончателно и си направихме разходка,времето е супер .Дано се задържи така и следобяд да се раздвижим малко(някои имаме нужда да свалим 2,3 кг.до лятото  Whistling)

Бързо оздравчване на Зари нка и всички болнички  Hug

# 527
И от нас с Михеле стиснати палци за Заринка!!! Диде  Hug
тутубуту - и аз се надявам скоро да си сменя ник-а, но първо трябва да си регулирам хормоните и тогава може да ме огрее, при всички случаи от вас няма да скрия, но нека се случи първо.
Специален поздрав за бременните мами тук - цунки по коремчетата от мен!!! Галете ги и им говорете мило, те ви чуват.
Искам и аз среща пред Народния, ама нъц - ще работя ... Sad
Мойто гардже май е от "нисичките"  Joy 82-84, носи дрехи 86 /като за 2 год/, за кила - айде молА ви се да не говорим  hahaha

# 528
zitka и 1 Гост преглежда(т) тази тема-къде сте?????  Laughing  Laughing  Laughing
Майчета, да ви питам-моята маймунка ходи още на пръсти, не постоянно, но доста често, дали това  е проблем, др.седмица мисля да я водя на ортопед, но проблема е, че тя реве страшно много от чужди хора, и едва ли ще може да прегледа  newsm78
Лека нощ.

# 529
  • Sofia
Zitka, не мисля, че е проблем. Много деца ходят така в началото. Ако само за това ще я водиш, не знам, по-добре не го травмирай детето щом плаче и се плаши Peace

Майчета, да ви попитам дали някой смята да поръчва нещо от Майтойс? Искам да си поръчам един дъждобран за лятната количка, но нито знам как точно става, нито си струва за един дъждобран само  newsm78
Ако някой поръчва, моля, имайте ме предвид   Hug Мерси!

Как е Заринка... Rolling Eyes

# 530
Диде, имаш стиснати палци и от нас!
За височината -ние преди месец и половина бяхме 80 см, и определено се е метнала на баща си, а не на мен (1,62 съм).
Аз да ви се оплача -  нали споменах,че си купих лятна количка, но на Ралица и е тясна. Обадих се онзи ден в Чиполино и ми отказа да я сменят. Питаха ме дали е карана и аз казах - "да, за малко" и това им беше довода за отказа. Е да ги лъжа ли? Незнам дали щеше да се забележи като измия гумите, но все пак не бих излъгала. Казаха ми,че е за деца до 15 кг и 97 см...а при положение,че Ралица няма и 10 кг newsm78
Тя продължава да не яде (Саностола помогна за кратко) и за да храня се правя на маймуна - много е изнервящо. Но за сметка на това през нощта пие по 3-4 пъти мляко - наваксва си Sick за мой ужас.

# 531
  • София
Добър вечер!
Да ви почерпя, защото вече съм леля  Mr. Green

Инче, а пита ли ги в Бебемаркет дали имат и могат да ти доставят.Удобна ли е количката и лекичка ли?Много съм я харесала.
Днес си направихме хубава разходка и пазар с Петя  Mr. Green
Надявам се утре да се видим пред Народния.

# 532
  • Sofia
Ееее Дани, честито! Да ти е живо и здраво племенничето и много да ви радва!   bouquet   bouquet   bouquet Дай подробности, мома ли е, мъж ли е Wink

А количката ми върши идеална работа засега Simple Smile Даже чувалчето от Гракото направо "заспа" и на нея  Mr. Green И е същия цвят  hahaha А утре пред Народния ще врътнеш няколко кръгчета с Алекс и ще видиш от първа ръка как е Wink
От Бебемаркет ми казаха, че не могат да ми доставят дъждобран  Tired А в Майтойс е 10 евро и е точно за тази количка.

Маринче, каква ви е количката?  Пускай я в Продавалника, ще се продаде, няма какво да ти седи вкъщи и нищо да не се случва с нея  Peace

# 533
Ох,че лоши новини  Sad Дано Зари оздравее бързо  Praynig Praynig Praynig И всички останали болни дечица.

Ларакрофт,честито лелю!Да ти е живо и здраво племенничето!

За височината - Белослава беше 77 см преди 3 месеца.

Десика,май ти беше питала дали даваме цяло яйце преработено,т.е. в кексове,палачинки и т.н.(дано съм разбрала правилно).Аз давам.

# 534
Ларакрофт.честито! Прекрасна новина!   bouquet

Марина,пусни я наистина в продавалника,ако не смяташ все пак да я използваш.Даже се сещам една майка,която и утре ще видя в парка,която мисли да си купува лятна количка.Я кажи модел и цена и може да се спазарите направо!  Wink Сега масово се търсят лятни колички.

# 535
Добър вечер!
Сияна е 78 см, 1060кг Flutter
Лара, честито! Да е живо и здраво бебчето Laughing
dorabella , пробвай ако искаш един др сироп, който го изписаха на малката. Казва се Апетон с витамини и пчелно млечице е Grinning
Лека и мека на всички!  sleepuu Sleeping

# 536
Благодаря на всички за успокоението, спирам да занимавам всички със себе си и ще си чакам търпеливо ФМ другата седмица. Последно изречение по темата - плацентата ми е задна този път, вече съм 2о-та г.с. и затова съм се замислила... А по принцип не драматизирам, ама пуст бременелскимозък  Embarassed

Лека нощ, дано Заринка се подобрява и всички болести да се махат от темата ни вече а-ма-ха и безобразие  #2gunfire

Весело изкарване утре наа Народния и да се уговорите за Южния (аз да си кажа  Embarassed)

# 537
Ааааа, Мечолана, не спирай да ни занимаваш  Hug Ние тук се вълнуваме с вас, бременните и на мен лично ми е интересно да си споделяте всичко, което ви вълнува!
Иначе и аз късно усетих бебето и двата пъти- някак все не бях сигурна газове ли са, червата ли ми къркорят или бебе мърда Simple Smile

Дими взе да се оправя, вече ака по 3-4 пъти на ден, не се буди постоянно нощем, по-весел е Simple Smile Даже взе да хапва по нещо различно от кърма (от 20-тина дена само суче, изяжда по няколко трохи само на хранене).

И да споделя нещо смешно- мъжа ми има много топли крака, все му се потят и като си свали обувките понамирисват преди да ги измие. Вчера Алекс се прибира от разходка, събува си обувката и чорапа. Помирисва си крака и ме вика: "Мамо, ела да помиришеш как ми мирише крачето" Аз "Пфуууу, като на тати!" А той ме поглежда с поглед, пълен с гордост и радост "Да, на мъж!!!"  hahaha

# 538
  • пак там
Мечи, при мен беше така, някъде 24-та седмица усетих истинско ритниче, така че споко!   Hug

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 01:37 от Рися

# 539
Добро утро! Кафе?

Ками виждам че доста ти се е спяло снощи докато си писала. Не ми се вярва толкова да е наддала Сиянка  Whistling
Лек ден на работещите и приятни разходки на останалите!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт