За първи смели крачки февруарска мама меси погачки

• 23 821
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Мечи, дишай спокойно. Статията, която е пуснала Котето е достатъчно изчерпателна, няма да я повтарям. Много малка е вероятността да се разболеете.  Hug
Коте, на мен пък Венцо повече ми харесва така.  Sunglasses
Зари, страхотен е бузанкото! И колко си приличат с Мими.
Аз ще пусна снимки утре, че са на другия компютър.
Лека и спокойна от мен!
О, Хельга, видях ви на балкона. Големо мъртвило е тия дни тука...

# 586
Миленка гледам , че сме само двете  newsm78
Айде да пием по едно кафе  Wink

# 587
Миленка гледам , че сме само двете  newsm78
Айде да пием по едно кафе  Wink

Благодаря,Теди!С удоволствие ще пийна едно кафенце в твоята компания  Hug

# 588
Е момичета и на мене ми се пие кафенце Sad

# 589
Благодаря на всички за отговорите  Hug Коте,  И аз я намерих тази статтия, ама вътре пише и много страшни неща.... Това, че 2 дни преди пъпките е  най-опасно все пак е обнадеждаващо, но пък докато изтече инкубационният период ще съм на тръни.

Добрата новина е, че най-после усетих движенията на бебока и това ме зарадва много  newsm44

ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ  newsm51

# 590
  • в сърцето на един мъж...
Ние малко се загубихме, но мама беше тук и нямах много време да пиша. Направихме прощъпулник на Мила и ще си имаме или акушерка или акушер-гинеколог. Беше много хубав празник, много емоционален Grinning Ходихме и до Виена с майка ми, уцелихме страхотно време и изкарахме невероятно, с едно малко изключение - Алекс се опита да ни избяга Confused Надявам се сега да съм малко по-редовна вече Grinning не че на някой липсвах Joy

# 591
Аууу,Гея,как да избяга? Я разкажи за този малък патиланчо!  Laughing

Боян пък днес на молбата ми да намали звука на телевизора ни заяви :"Ами не чувам,бе мамо! И аз като вас започвам да остарявам!".... Thinking

Инче,разкошен е Венцо така! Открило му се е личицето и е адски сладък!

Мечи,честити ритничета! А що се отнася до варицелата-явно не се прихваща лесно.В групата на Боян има карантина от 2 месеца.Изредиха се вече 4-5 дечица,но той не прихваща.

# 592
Ами Толо, бяхме във Виена, аз го държа за ръката, майка ми кара количката. Решаваме да влезем в един единствен магазин, той обаче казва, че не иска да влиза. Въпреки всичко аз го вкарвам с мен, майка върви зад мен, в момента, в който сме вътре, той се изскубва от ръката ми, хуква да се крие между стоките, аз тичам след него, а той се хили и излезе през вратата. Докато го настигна, вече беше минал доста прилично разстояние, хилейки се, че не мога да го стигна. И въобще и не помисли да спре ooooh! Добре, че майка беше с количката, че успяхме да се справим, иначе не знам какво щях да правя Confused

# 593
  • Sofia
Привет привет Simple Smile

Диде, как сте? Виждам те на балкончето  Rolling Eyes

Мечи, честити ритничета! Всичко ще е наред, не се притеснявай за шарката, пък и ти си минала 20 седмица Wink

Леле,Гея, какво ли ни чака още Simple Smile)) Важното е, че сте го хванали навреме...

Силве, ама този Боянчо е БИСЕР!  hahaha Леко застаряващ при това  Mr. Green

# 594
Лелееееееее днес поставихме рекорд по неписане  ooooh!

Гане вие имате ли дата вече за пътуването насам  newsm78 че нямам търпение вече за биропиенето  Mr. Green

Коте наистина много се е променил сладура с новата прическа  Heart Eyes

Зари много готини снимки  Heart Eyes Ще трябва и другите така да "досадим " малко със снимки , че да живне пак темичката.

Като заговорих за снимки и се сещам , че тези дни съм в голямо търсене на възможно най-добрата оферта на фотоапарат , че сме решили отдавна да купуваме и сега един приятел е в Щатите и може да вземе от там на двойно по-ниска цена , само трябва да реша какъв да е  newsm78 Ама това никак не е лесна задача - триумя се между марките Canon, Olympus и Nikon (от тези , които се водят полупрофесионални) освен това изобщо незнам това , което харесвам дали е добро или не , щото нищичко не разбирам  Confused Ако някой има някакви отзиви за даден модел може да сподели ако има желание  Flutter

# 595
  • Sofia
Теди, аз съм ползвала Sony, Fuji, Panasonic. От изброените от теб - според мен, Олимпус отпада. И Canon, и Nikon са сериозни марки, няма да сбъркаш. Моя съвет е да гледаш хубав оптичен зум,, пикселите не са от чак такова значение. Какъв ти е бюджета?

# 596
Привет Simple Smile
Викам малко да повдигна една спорна тема Simple Smile
Прави ми леко неприятно впечатление че всеки, като отсъства известно време казва "мен ме нямаше, сега пиша, ама гледам че на никой не съм липсвала..."
Всеки път ми става леко криво, аз никога не следя кой пише и кой не, доста хора сме тук, не следя кой кога пише... Но всяка една от вас чувствам близка, нищо че не питам като липсвате. Гея, без лоши чувства към теб, и други казват така.
Добре че си хванала беглеца навреме!
Приятна вечер  Hug

# 597
  • Sofia
Ааааа, не всеки, не всеки... Wink Sunglasses

# 598
Коте, прекрасни моменти ви чакат Wink И екшън Mr. Green
Теди, имаме билети за 31 май, кацаме във Варна. Аз съм с никон, но моя е от типа професионални, огледално-рефлексен. Зависи за какво ще го ползваш и колко пари искаш да инвестираш в такава техника и най-вече дали ти се чете, защото тези апарати са си ангажиращи, да не говорим за допълнителните екстри, които си купуваш към тях.
Аааа, Яна, аз просто в хор с останалите. Peace

# 599
Ами Коте тук гледахме един Канон , който според момъка във фотото е доста добър и струва към 1200 (днес беше толкова , а когато го гледахме преди няколко месеца май беше под 1000  newsm78) Но на този няма опция да му се сменя обектива , а на мен ми се иска да може. Пък от там може да се вземе по- добър за доста по-малко пари , така  че не мога да кажа точно , но е добре да е под 1000 . Тъкмо сега гледах ето този и май е много добра оферта http://www.amazon.com/Canon-Digital-Camera-18-55mm-3-5-5-6/dp/B0 … eAboutThisProduct

И аз съм съгласна с Яна дори преди няколко дни писах по този повод - това  че не всеки пише кой му липсва не значи , че сме го забравили , просто то си е ясно и няма нужда постоянно да се пише  Peace

Ихааааааааа Гея ми то не останало бе  Mr. Green чак усещам вкуса на биричката в морската  Laughing  А какъв е модела да го цъкна в нета да видя за какво става въпрос  Grinning

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 00:38 от wondertedy7

Общи условия

Активация на акаунт