За първи смели крачки февруарска мама меси погачки

• 23 812
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Мечи, честити ритничета! Страхотно усещане, нали?  Party
Мамо Зари, прекрасни са ти дечицата! Невероятни снимки!   Heart Eyes
Коте, и с новата прическа Венци е страхотен! Толкова е красив! Истински малък мъж!   Peace
Теди,  Hug
Гея, голямо приключение сте имали във Виена! Сладкия ми Алекс!  Grinning

Заринка ми се вижда по-добре, играе си, весела е, хапва по 2-3 лъжички, няма Т, но днес докторката така ме "попари с вряла вода"  Confused , каза, че била по-зле- трябвало да кашля повече, за да изхвърли секретите, имала налепи по сливиците и възпалени уши! Към всичките лекарства прибавихме още 3 и инхалациите ще ги правим през 4 часа ( дори и през нощта)  Cry . Ако до вторник няма подобрение, ще влезем в болница и ще й надупчат отслабналото дупе!  Cry
Зари вече сама си прави инхалациите  Wink :

Извинявайте за мрачния пост! Ще компенсирам с няколко снимки от Сандански и 2 пресни бремелински от тази вечер  Wink : http://fevruarki09.snimka.bg/baby/zarina-na-dideroncho.343551.18200527

Лека и спокойна нощ!

# 601
Здрасти , мами.
 Как е хавата? Нямам време да чета вече еееееееех....., не спира и за секунда моя бандит.
Я кажете къде ги водите да си побягат вашите деца, че вече нямам идеи. Като го пусна и хуква без да се обръща. Много му се бяга , а навсякъде е опасно- все има нещо коли , стълби, кал или нещо друго.
 Аз съм малко зле с единия крак дет се вика. Много ме боли костта вътре някъде в бедрото и не мога място да си намеря. Чудя се на какъв доктор да ходя?Дали не е свързано с месечния ми цикъл, защото така ме болеше като бременна в последния месец. Много трудно всякво ходене някъде. То количка, кола- сгъвай разгъвай, връзвай-развързвай и накрая при доктора с бебе....нямам си една баба за цвят в тая Варна да удари едно рамо.
 Варненки , ходихте ли на мамолог?. Аз ходих и каза да ходим на всеки 6 месеца.
Аз утре ще подавам документи за ясли за томболата. Дано да ни огрее.
Ами друго не се сещам.
Лек ден и да се оправят болничките бързо:)

# 602
Отварям аз форума и какво да видя  Mr. Green :

Диде, Зари е голям бонбон и ми се струва, че доста прилича на теб, особено в погледа  Flutter

Коте, с тази прическа Венци е пораснал поне с 3 годинки Simple Smile Страхотен е!

Яна, точна си както винаги  Peace

Мечи, браво за ритничетата! А стана ли ясно вече какво човече очакваме?

Толо, записвай ги някъде тия бисери на Боянски, моля те. После ще издадем алманах като йна Стършел Wink И дай снимки  photo

Покрай нас новото е, че има малко неволи с дядо ми Sad Милия е със старческа деменция и състоянието му доста се влоши последната седмица, изгуби се, цяла нощ го търсихме в поройния дъжд, полиции, ужаси... Сега болногледачки, домове... Уф, много неприятна работа. Хич не искам да остарявам. Всъщност това ми един от най-голямите страхове...

Хайде слънчев ден, добро настроение и много разходки  Simple Smile

# 603
Диде,ще оздравее Заринка,а после се приготви за голямото ядене! Ралица така наваксва след боледуването си,че не мога да й насмогвам! За отрицателно време ще напълни пак бузките. За съжаление болестите никого не подминават...А ти си много красива с "новото" коремче!  Hug

Марте,съчувствам ти за дядо ти.Сигурно е тежко да гледаш как старостта променя човека,с когото си израстнала.Дано доизживее спокойно дните,които му остават.

Лукрециана,защо не потърсиш лекарска помощ за този крак? Нещо рентгенова снимка или подобно... newsm78 ...ако става дума за костта,наистина.

Ето и я и моята мързеланка.Вчера за първи път се съгласи да ходи в парка,като я държа за ръчичките.... ooooh!

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 09:10 от толо

# 604
  • София
Добро утро вече от София Simple Smile

Нямам време да пиша, но понеже постът на Силвето е последен, Силве, ама Раличка е вече русичка, така ли, голяма е сладурана, пу-пу, да ви е жива и здрава Simple Smile

До скоро  Hug

# 605
  • пак там
Юле, моментално заминавай на ортопед! И аз като теб се офлянквах, та сега съм нон-стоп на диклак, защото ме е страх да се оперирам - износване на хрущяла на тазобедрената кост, и необходимост от операция за нова става. Но ако го хванат навреме има голяма вероятност да оправят положението с хапчета или инжекции. Ох, дано не си тръгнала по моя път... Hug

# 606
  • Sofia
Ето го кафенцето на мечтано място... Whistling

Диде
, дано се размине болницата! Хубаво е, че я гледа редовно докторката и взима мерки. Вярвам, че ще успеете и без болница Praynig А ти си прекрасна с коремчето! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Силве, ама страхотна е Раличка! С прическа, с фибички..... Grinning Heart Eyes Heart Eyes Красота!

Юле,
и аз мисля, че трябва спешно да се занесеш при доки! Много са сериозни тия неща и до един момент са обратими, после е голямата лудница Confused Баща ми мина по тоя път с ръцете обаче. Оправи се, но отиде навреме Peace Дано се окаже, че е нещо леко и бързо да го оправят... Hug

Иве, привет в София! Хайде на среща!  Hug

Теди, апарата изглежда супер  Peace Peace

# 607
Бързо, бързо кафето идваааа  Grinning

О, Котето ме изпревари  Blush

Силве като гледам Раличка и ми се иска да имах едно момченце , че да я вземем за снаха  Mr. Green  Heart Eyes

# 608
Здравейте и от мен,

и аз като Дидето ще започна с малко мрачен пост, но и при нас неволите продължават.  Confused
От петък сутринта Йоан пак вдигна 39 и е започна голямото ходене до педито, УНГ и в събота вечер в спешното в Токуда, защото той беше скапан от тази висока температура. не искаше да яде абсолютно нищо, само лежеше в мен или в баща си, очите му бяха зачервени и влажни. Абе ужас.
Там го прегледаха отново и за пореден път констатураха, че няма дори наченки на вирусно заболяване.

Пуснахме ПКК, при което се оказа, че има инфекция. Лекарката каза, че се съмнява за инфекция на пикочните пътища и трябва задължитлено да пуснем урина.
Отделиха ни в отделна стая, за да можем да вземем, но след 30 мин борба, рев и тръшкане, така и не успяхме. Съдействаха ни да вземем от лабораторията един колектор , в които се прави посявка на стерилна урина. След нужните инструкции ни пуснаха да си ходим с уговорката, че в момента, в който вземем урината я носим.
Вкъщи слава Богу успяхме, мъжът ми занесе урината и към 11 часа имахме резултат от обикновената урина. Ами там няма нищо, днес чакаме резултата от посявката.
Също така чакаме резултат и от гърлен секрет, който му взеха в петък.
Дано вече се намери какъв е проблема, че милото ми детенце се измъчи,
От събота вечерта сме отново на антибиотик и от тогава да чукна на дърво няма температура. Вече си играе, ходи, мрънка по малко и се хрнаи по малко.

Диде, радвам се, че Зари е вече по-добре, дано занапред още по-добре да става. А за хапването не се притеснявай, както е казала Силвето ще си навакса.
Коремчето ти е много сладурско, а Зари ми се вижда много издължена.

Tolo какви букли си имате само. Нали няма да подстригваш Раличка?

Мечи, честито ти риткащо бебче.  Hug

Инче, Венци вече прилича на един голям мъж. И на мен така ми се вижда още по-сладък. Преди косичката му скриваше личицето.

# 609
  • в сърцето на един мъж...
Честит рожден ден, Игликалика!
Много здраве, щастие, късмет и прекрасни моменти с любимите хора!

Дано се оправят бързо болните дечица Praynig

# 610
Юле, аз имам предложение. Записваш си час, правим някоя срещичка и ни оставяш Ичката, за да прескочиш до доктора. Децата като се заиграят хич няма и да се сети за тебе. Наистина е сериозно това, не го отлагай.
Диде, стискам палци да ви се размине. И при нас беше зимата така- ние си мислехме, че се подобрява, а тя се влошавала. Понякога е по-добре в болница, поне ще я следят и наблюдават.  Hug
Яна, и аз съм забелязала, че тази фраза с липсването все циркулира тука.  Mr. Green А мене не ме е грижа липсвам ли или не. Като досадя съвсем или като ми досади съвсем, ще се преместя някъде другаде.  Sunglasses
Като харесвам някого ми липсва, разбира се. Ама с Гея все се бутаме с лакти из Фейсбука, кога да ми залипсва. Виж, Емито, например забелязвам, че не се е появявала сигурно месец вече. Галл, също пише по-рядко, Пенкова е работна-простено и е. Дарима само във ФБ я засичам.И други има сигурно.
Ох, манджата ни е готова, днес ще я пробвам с намачкано, а не с пасирано, дано да не ми изплюе пюрето в лицето.  Crazy Обличам я- и навън. Чао от нас.
П.С. Само аз ли не виждам красотите на Фокси от началната страничка?  newsm78 Отваря ми само квадратчета с кръстчета.
П.П.С. Деси, стискам палци за бързо оздравяване на Йоан.  Praynig

# 611
Ламтурник, ти скоро от мен хич няма да може да се оттървеш, камо ли да ти залипсвам Mr. Green
А Еми обеща да е по-редовна като се оправят децата Confused
П.С. Няма ги красотите на Фокси, вероятно ги ремонтира нещо. И аз не ги виждам. Peace

# 612
  • София
Деси, Диде стискаме палци за скорошно оздравяване и не двете малки душици.

Да се оплача Алекс сутринта ми мушна телефона в суб буфера на двд-то и не мога да го извадя от там.Добре че не е този , който го ползвам повече. Crazy

Инче, отиваме онзи ден за количката и тя свършила, ще трябва да почакам 2 седмици.Никъде я няма.В Бебемаркет беше само черна с оранжево.И сега още повече се навих.  Peace

Много са сладки Зари, Раличка и Венци.А снимките на мама Зари са страхотни-сладури са Бобо и Мария.

Мечи, честити ритничета.

Игаликалика, честит рожден ден!

Ако се присетя още нещо ще пиша пак.

# 613
Аз нямам какво интересно да пиша, но на две неща не мога да устоя:

1. Благодаря на всички за поздравите и за успокоенията, дано ни се размине наистина. Майка ми каза, че като малка съм била доста контактна с болни от варицела, но явно имам някакъв имунитет, който се надявам "да важи" все още

2. ДИДЕ, със Зари беше напълняла навсякъде (съдейки по снимките от сватбата и по твоите думи), но в момента си невероятно красива и имаш само прекрасно коремче  Hug  bouquet

Хубав ден и дано прогнозата за времето за тази седмица не е вярна...

П.С. Гея, прости ми за любопитството, но какво беше сложила на прощъпулника да символизира тази благородна професия  newsm78?

# 614
Мечи, на гости за прощъпулника ни беше моята акушерка тук и тя каза, че се слагало яйце или още нещо, ама не помня какво Embarassed, символизирали акушерската професия. Ние го сложихме в последния момент, просто малко преди да търкулнем питката го добавихме, а тя с право мерене се хвана за него и после за стетоскопа Laughing Та решихме, че или ще е акушерка или акушер-гинеколог Mr. Green Ще я питам още какво друго може да се сложи вместо яйце.

Общи условия

Активация на акаунт