Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Посещение на Ангели

 • 86 341
 • 823
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 936
Трябва ли специална покана/уговорени срещи  за тези прекрасни създания  Thinking се питам  Rolling Eyes

Именно!
На всеки един от нас Бог е дал по един ангел при рождението му. Няма нужда да каним специално някой, който е вече до нас...
Но имайте предвид, че до нас има и по един недобър ангел и ако човек вяма добра представа за нещата, трудно би разбрал кой ангел му помага. Wink

# 31
 • la Città Eterna
 • Мнения: 375
Бях решила да не пиша скоро във форума, но ме провокирахте отново.

Естествено, че сте прави и че ангелите винаги ни помагат. Нека приемем този е-майл като покана към самите нас да седнем и да помислим какво наистина искаме от живота. Тогава те със сигурност ще могат да го изпълнят. Мисля, че това е достатъчно ясно - просто е онзи тласък, който чакаме докато все отлагаме и отлагаме срещата със себе си, и изясняването кои сме ние, и за какво мечтаем.

Организирано като среща, ни мотивира най-после да се стегнем и да го направим - нали никоя от нас не иска да се излага пред гостите. Залага се на този механизъм, за да се подготвим добре и наистина да си свършим работата. Дори ангелите имат нужда да им кажем какво искаме, за да го изпълнят...  Дори и да четат мисли, не могат да отгатват неизмислени желания, нали?! Ако ние не сме решили какво искаме, те откъде да знаят?! И защо им е да се занимават, ако не сме ги помолили да изпълянт това, от което имаме нужда, особено ако ние не знаем каква нужда имаме?!

# 32
 • Мнения: 14 581
А какво представлява този ритуал? Някой няма ли да опише по-подробно?
Това, което е писала ХХХ за желанията се препоръчва от много подобни книги. Човек наистина трябва да осмисли какви са му желанията и какво иска да постигне и да работи над това. Тогава и Вселената му помага. Много често искаме нещо, но си намираме оправдания, за да не действаме по въпроса- прекалено сме заети, нямаме пари, никой не ни подкрепя, нямаме воля и т.н.

# 33
 • Мнения: 2 161
Щом не ти харесва просто - иди на клюкарника
Точно така,да кацне на клюкарника,добре й го каза!А има ли значение за ангелите какъв уиндоус използвам и каква точно поща?

# 34
 • la Città Eterna
 • Мнения: 375
 Joy  Joy  Joy

А има ли значение за ангелите какъв уиндоус използвам и каква точно поща?

Не, на ангелите не им пука за нашите компютри. Но е важно да седнеш и да осмислиш наистина какво искаш. Самият ритуал е форма, при която ние самите се настройваме и организираме да си поискаме желанията. Те биха ги изпълнили винаги, когато сме готови и сме ги дефинирали. Неслучайно споделих, че моите желания започнаха да се изпълняват от момента, в който ги записах, а не от началото на ритуала. Той въздейства повече на нашите сетива, отколкото на техните - те четат мислите и чувствата в сърцата ни. Не използват електронна поща и уиндоус...

# 35
 • Добрич
 • Мнения: 4 453

...Неслучайно споделих, че моите желания започнаха да се изпълняват от момента, в който ги записах, а не от началото на ритуала. ...

 Peace

При мен също някои неща започнаха да се случват още щом приех поканата, преди посрещането на ангелите.

А какво представлява този ритуал? Някой няма ли да опише по-подробно?
...

Цитат
Ритуалът за приемане на ангелите е прост и е хубаво да се извърши с лека медитация, без да му се посвещава специално време, освен в първата и последната вечер в 22.30 часа.

За да приемеш ангелите, трябва да бъдеш в своя дом на ....... в 22.30 часа вечерта. Избери стая или някой подходящ ъгъл в дома ти и приготви следните неща:

- бяла свещ, която благослови със свои думи

- три желания, написани на лист хартия и сложени в книжен плик

- бяло цвете или саксия, която цъфти в бяло, и която положи до свещта

- имената на тримата човека, при които ще отидат ангелите след петте дни и адресите им, сложени в друг плик

- върху плика с твоите желания сложи ябълка.

Преди да приемеш ангелите, трябва да запалиш свещта (важно е да се знае, че свещта трябва да бъде запалена 5 дни. В случай, че свещта свърши и не може да издържи, запали нова всеки път, когато предишната свещ е свършила).

В деня .........., в който ще приемеш ангелите в 22.30 часа, отвори вратата на дома ти (в действителност, физически, а не само в мислите си) и благослови идването на ангелите със свои думи, като например:

"Заповядайте, моля влезте и ще бъдете приети с любов и благословия, ангели изпратени от ..............., (името на този, който ги изпраща при вас). Благодаря ви, че дойдохте в моя дом, благодаря ви, че благославяте моя дом и хората, които живеят в него, които влизат и излизат от него, благодаря ви, че ни дарявате със спокойствие и мир, благодаря ви, че избрахте да дойдете и да благословите живота – моя и на моите близки с хармония, радост, любов, мъдрост, здраве и сила. Благодаря ви, че ми помагате да осъществя моите три желания и да ме дарите със щастие."

Ангелите ще останат с теб 5 дни  от ...... до ....... . В последния ден на тяхното посещение, в 22.30 часа отвори отново вратата и ги изпрати с любов на следващите три човека, с които си се разбрал/а предварително. На Ангелите им трябват 5 дни от момента, в който излизат от дома ти, докато влязат в следващия дом.

# 36
 • на брега на морето
 • Мнения: 4 504
Точно така,да кацне на клюкарника,добре й го каза!А има ли значение за ангелите какъв уиндоус използвам и каква точно поща?

Гръм да беше паднал пред мен по-малко щеше да ме порази отколкото появата на Шанел в тази тема.

Трябва ли специална покана/уговорени срещи  за тези прекрасни създания  Thinking се питам  

Сигурно не, но за себе си намирам включването на ритуал за много специално, нежно и сърдечно отношение към ангелите. Да се оживят красивите изживявания. Важно е изживяването и отношението към него.

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 16:45 от Котьо Тръмп

# 37
 • Мнения: 93
Запис.
Гръм да беше паднал пред мен по-малко щеше да ме порази отколкото появата на Шанел в тази тема.

Моля, внимавайте какво си пожелавате в темата на Ангелите!

# 38
 • на брега на морето
 • Мнения: 4 504
Запис.
Гръм да беше паднал пред мен по-малко щеше да ме порази отколкото появата на Шанел в тази тема.
Моля, внимавайте какво си пожелавате в темата на Ангелите!

Не виждам никъде пожелание. Това е само силно учудване.

# 39
 • Мнения: 2 161


Гръм да беше паднал пред мен по-малко щеше да ме порази отколкото появата на Шанел в тази тема.


Смешки от форума ме доведоха тук.

# 40
 • Costa Rica
 • Мнения: 551
Днес получих предупреждение, че оставам без работа. Помолих се - на Ангелите и на всички добри сили да ми покажат изход. И първото нещо, на което попадам като влизам в "мамата" е тази тема. А аз в здравния форум не съм влизала от месеци...
Дали е съвпадение?
Поканете ме!

# 41
 • у дома
 • Мнения: 707
A аз отклоних поканата и ми се случиха негативни неща следващите седмици - стовариха ми се неприятности и дори имах ситуация, в която трябваше да се извиня и да поема вина и съответно гнева на потърпевшия за чужди грешки  newsm78
Не го свързах с оклоняването на поканата разбира се, но .. сега кой знае защо ми се натрапва подобна мисъл newsm78

# 42
 • Мнения: 554
fastuche, не си вменявай вина. Ситуациите нямат нищо общо с това. Всички ние имаме право на свободен избор. Аз също много отдавна (още преди Коледа) получих покана, но я приех с уговорката, че ще направя нещата както аз искам. Направих си всичко мисловно и по начина, който искам и ми е комфортно. След това не съм препращала поканата на други. Спрях я до мен. Това е моето желание и нищо лошо не ми се е случило. Така че не се вживявай излишно  Peace

# 43
 • Костинброд
 • Мнения: 183
Aз също отклоних покана, защото вкъщи сме доста хора и нямаше да се приеме от половината, нито пък имам на кой да разчитам да следи свещичката докато съм на работа. Но общо взето не съм усетила да ми се случва нещо лошо, напротив- продължавам си да се чувствам прекрасни и , е, не ми се случват чудеса, но всичко си върви напред и то по прекрасен начин.

Аз пък друго се чудех- как може такива висши същества като ангелите да се повлияят от един филм? Поне аз така разбрах, че са взаимствали идеята от някакъв филм?

От 2 седмици на ден по няколко пъти виждам цифрите 144 Mr. Green , на път е едно мое много съкровено желание да се сбъдне, защото постоянно им се моля по случая, а преди да започна да го правя нямаше никакви изгледи да се случи каквото и да било по въпроса.

  bouquet

# 44
 • la Città Eterna
 • Мнения: 375
fastuche , не си самовнушавай. Това не е принуда, нито заплаха от типа на онези е-майли дето ако не ги препратиш на .... хора, ще ти се случи..... Все пак говорим за отправяне на молитва за сбъдване на желанията ни към висшите сили, а не сме изправени пред някакъв закон, дето ако не го спазиш, ще те глобят или пратят в затвора?! Каквото и да ти се е случило, вероятно има други причини, а не приемането или отказването на някакъв ритуал от форума. В темата за Подсъзнанието е пълно с ритуали, повечето дори не съм ги чела, а не знам някой да ме е наказал за това... Помоли ангелите за подкрепа и без този ритуал и бъди щастлива  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт