Добро утро!!!!!
За бележките за имунизациите го дъвкахме в една от темите за детските надбавки. Ако имам време ще намеря линк и ще го пусна за да прочетете мненията по въпроса. Само си спомням от писанията,че ще бъдат освободени от подобна бележка деца, на които им е противопоказно да бъдат ваксинирани.....
Бебетата ви стряскат ли се от ръцете си? Напр. при Ревльо докато не му прибера ръцете, не заспива качествено. Като започне да ги мята като вятърна мелница и се стряска и буди от тях. Прибирам ги леко с едно одеалце и ми е мирна главата......
Ох..успокоявам се,че има и други майчета, които спят с бебетата си...Не съм сама..Аз спа от единствено мързеливи подбуди.....Буди се нощем, яде, а на мен ми се спи...По-удобно ми е...А и нямам нищо против мириса на бебешок до себе си........
Да, Сами също разпознава вече хората и обстановката.....Като отидохме в Добрич веднага позна,че е на чуждо място. Цял ден бе с широко отворени очи и се оглеждаше къде е попаднал.....Плака от майка ми, но на другия ден вече си бяха комбина двамата. Аз също не искам да дели хората, признавам си, че в началото бе доста неспокоен от народа в къщи, но вече свикна да има разнообразни лица на главата му.......
Сисияна, да се съберем двете и масово да ходим към лудницата - там приемат всякакви????? На темата за многодетните миналата година седеше една мисъл - Не е задължително да си луд за да си многодетен, но помага. Така че не се коси. Колкото по-луда - толкова по-добре. Сега може и да ни идва нанагорно....Но като поотраснат дечурлигата и ще видиш,че няма по-голямо щастие от това къщата ти да е пълна с деца......Мисля,че това с бележките е все още проект......
Хубав ден ви желая!

от време на време примлясква сякаш иска д смуче нещо ...но не е време за хранене дали да не включа водата -вие как мислите ?! 

Даже и това сме го обсъждали.От как се е родила си спи в нейното си легълце.Да спя с нея означава да не спя.А недоспала майка...
не мисля ,че ще съм и в помощ през деня когато будува.
.Ама ще кача тези дни на наш синковец нови снимки, да видим дали ще го харесате
!