).
).
сигурна съм, че няма ама знае ли човек....)

За протокола - голямото ми дете беше изцяло на изцедена кърма, малкото лично го кърмя.
Не че някой ми е виновен, че не съм, след като съм станала в 9, а вече е обяд амаааа... докато свърша това онова, втора пералня въртя, простирам, залъгвам бебе с въртележка, после приспивам, сменям чаршафи, после си мих косата и то...... съм гладна като куче!!! Сега ще прасна една солидна закуска обаче 

аз като е такова времето откачам заедно с беба, че на нея хич не й се стои вътре, та отскачам поне до sky city да напазаруваме двете
мисля, че беше натурана марката, има бели, телесни и черни, размери всякакви
а ето ги моделите:
)
аз като бях с хранително натравяне преди месец и половина, въпреки обезводняването се цедях на 3 часа и нямах проблеми
мн се притеснявах, че бебка ще свикне на шише и няма да иска от гърда, но като й дадох за първи път да суче след това и вися час и половина без да пуска, не е фен на шишетата 

. Но и аз знам, че в този период си е нормално 
от нас!
колко мами спят с бебоците си, й като станахме 6кг се престраших. Сега си заспива в креватчето, но като се събуди към 2 - 3ч я вземам при нас, слагам късата част на обиколника към баща й ...и така наистина се наспивам повече 
Препоръчани теми