Отговори
# 30
  • София
Ети- всички ти стискаме палци и скоро да се похвалиш с 2 чертички и тупкащо сърце.
Вмъкни Цитат
Emmanuelle- страхотно оформление както винаги  bouquet

# 31
Emmanuelle, благодаря за хубавата темичка! Дано е късметлийска и оцветена с краските на добрите новини за всички.   bouquet
Присъединявам се и аз към посвещението и пожеланията към Ети, дано Бог да чуе молитвите на всички ни и да я зарадва с рожбичка!
На всички момичета, които в момента сеят своите семенца желая успех на полето на любовта  luvbed

# 32
  • Габрово
Аника, мерси за прекрасната нова тема. Да ни е на късмет.

Ети, стискам силно палци да стане скоро трансфера и да не чакате повече. И не пиши моля те за тази вълшебна сладкарничка, че съм решила да спирам сладкото  Grinning. Като прочетох как вкусно си описала асортимента и освирепях  Twisted Evil.

Галинаник, честито. Лека и прекрасна бременост ти желая.

Лейди Н, дано това е било имплантационно зацапване и нещата да се развият по най-добрия начин.

Пачева, най-малко пък личната има думата по въпроса. Тях ги бива само да раздават направления, но те и това не правят  Mr. Green. Щом си се консултирала със специалисти и са ти казали, че всичко е ОК, действайте си с кеф.

На голямата група нечакащи стискам силно палци.

Хубав ден  Hug.

# 33
Днес цял ден ходя просълзена и развълнувана от това, че ме обградихте с толкова подкрепа в темичката. Бог стократно да ви връща доброто желание и да отговори на всичките ви молитви за бебчовци... Hug Heart Eyes
казах ли ви, че в събота бяхме на Горни Воден, на храмовия празник "Златната ябълка". Просто останах изумена колко бездетни двойки като нас чакаха за молитва, както и за коланче и ябълка , които са благословени в ритуала...
Пачева, знаеш ли на колко момичета лекарите са отричали възможността да бъдат майки...а те отдавна вече гушкат бебета. майка ми е една от тях. то случая си е куриозен. след като ни е родила, мен и сестра ми, ходила на някакъв лекар- гинеколог при това. правила прегледи и бла-бла, но тъй като сме били едната в количка , а другата- двегодишен дребосък още, ни оставила пред кабинета. и като влязла, той с прискърбие и съобщил- "мило момиче, не искам да те тревожа , но ти никога няма да имаш деца..." и тя му казала "ами малко сте закъснял с прогнозата, защото вече имам две!"...та толкова за лекарските диагнози, вярвам разбираш какво имам предвид. всичко е предпоследно...
какче, да я гониш проклетата леля!
мен на 27 трябва да ми дойде, което значи, че между 8ми и 10ти ще знам какво ще правим с ембриончето...

# 34
Еmanuelle  страхотна тема,
и аз се моля за всички момичета чакащи положителни тестчета!
 Praynig Praynig Praynig

Гушки  Hug Hug

# 35
Да ни е честита, весела и бебеносна новата тема! Дано започнем следващата с кратък списък с имена в долната част и с мнооого имена в горната! За Етигра: Praynig Praynig Praynig
Ема, благодаря ти за труда, дано си ми и на късмет! Макар че... май ме разтриса ПМС-то, чак не знам де да се дяна от болка, тип "сандвич"Mr. Green - хем отпред в корема, хем отзад в кръста Sick
Добре дошли на новите момичета!

# 36
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
И цоп на 3та страничка за щастие  Hug Честита нова темичка.Нека се пълни само с успели мамита  Hug

# 37
момичета прави сте коя е тя че да решава вместо мен

# 38
LADY N, как си? Зарадвай ни с хубави новини... Praynig

# 39
Емма ,страхотна темичка,нека и аз да се запиша днес посрешнах лелката след 3 дневно закъснение успех на всички Hug

# 40
Emm, неотразима както винаги! дано темичката е много късметлийска  Hug
Eti, с теб сме  Praynig  Heart Eyes
Pacheva, не разчитай на личните лекари. ако имаш нужда да се успокоиш, можеш да си направиш още една консултация със специализиран лекар. Ети добре ти го е казала.всичко ще бъде наред  Hug

Спокойна вечер   bouquet

# 41
Етичка, имаш и от мен едни силно стиснати палци. Още от миналата темичка  fingerscrossed Дано това да бъде твоят Великден  babydust7

Страхотно е, че списъчето на момичетата видели 2 чертички се е увеличило толкова много. Лека бременност на всички нови бременелки и на финала здрави и пухкави бебоци. На останалите пожелавам бързо преминаване от списъка на чакащите в горния списък  (леле омотах се с тези списъци  Joy  дано сте ме разбрали  Hug ).

Аз малко се поизгубих, но ми се събра малко извънредна работа покрай ремонта и не ми остава много време да пиша. А и времето се пооправи, та гледам да се шматкам на вън, когато имам възможност. Иначе с бебока сме добре - то расте и рита, майка му и тя, предимно на г*з  hahaha С две думи, всичко ни е наред.

Много  Hug от мен и да знаете, че не ви изпускам от поглед, ей  Laughing 

# 42
ей..момичета,,,този биг брадър..много ме кефи
само че ние българите трябва да се научим да бадем по разкрепострени
трябва да се научим да си обичаме телата..да се гордеем с тях......и това което ни дава природата.......да си го взимаме
например..аз сега усещам че ми се иска luvbed luvbed..обаче за сега не можем.Предпочитам да не правя нищо сега...в името на бебчо...
,,,ЗАТОВА ГОРДЕЙТЕ СЕ С ТОВА КОЕТО ИМАТЕ......затова всички сме различни..  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 43
  • Видин
Направо се просълзих като видях името на моето детенце в списъка  Cry Благодаря от все сърце!
Аз нещо съм пропуснала, но нямам много време напоследък. Какво става с Етигра?  Praynig
И за да не е просто запис - ето една наша снимчица - мама и бебе
Пожелавам ви бебеносна седмица  Praynig Hug

# 44
Привет и от мен!Записвам се в новата темичка,като честитя на всиички видели двете чертички и много,много стиснати палчета от мен на нечакащите fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Моля се всяка от нас да срешне своята голяма мечта-и ако не е скоро,то да не губи сили и кураж,а да продължи към нея! Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт