Отговори
# 330
Току-що получих смс от ДСК - пуснати са детските в Трявна. Пожелавам на всички да си ги вземете днес.
newsm17 newsm17 newsm17 newsm20

# 331
Е сега идвам от банкомата Пазарджик ДСК няма още преведени.

# 332
Хайде пак за родния български се хващате-ми да пишеш тук не е като да хванеш химикала стават грешки-хайде успокойте се вече.
Някой маи са безгрешни  Joy hahaha Успокоихме се-даже се забавляваме  Mr. Green

# 333
Някой от Враца има ли във форума ? Какво става с тези парички ? Човек си прави сметка , но когато собствената държава го спъва , как да се оправиме тогава ? Как няма да бяга народа  в чужбина , когато скъпите ни управници не се и опитват да ни задържат ? Имам чувството , че ни гонят по този начин , щото тези парички са за децата ни , а не за джобни , та ако щат да ги отпускат . Боже какъв народ само .....

# 334
Някой от Враца има ли във форума ? Какво става с тези парички ? Човек си прави сметка , но когато собствената държава го спъва , как да се оправиме тогава ? Как няма да бяга народа  в чужбина , когато скъпите ни управници не се и опитват да ни задържат ? Имам чувството , че ни гонят по този начин , щото тези парички са за децата ни , а не за джобни , та ако щат да ги отпускат . Боже какъв народ само .....
Пази боже от такъв народ  Peace

# 335
Димитровград-ЦКБ-няма.

# 336
ЗА ПЛЕВЕН НЯКОЙ ИМАЛИ ИНФО

# 337
за стара загора някои нещо знае ли.оххх направо вече ми писна всеки месец да чакаме

# 338
# 339
ЦКБ- Петрич няма и не се знае

# 340
ЗА БУРГАС НЯКОЙ ДА ЗНАЕ НЕЩО ОТ ДНЕС. МЕРСИ АКО НЯКОЙ  ЗНАЕ.

# 341
За Варна няма одобрени суми днес! Пари няма!!!!!!!

# 342
Преди 20 мин ми звъннаха че в Бургас няма ако нещо се е променило след това......Но едва ли.

# 343
  • Mediterraneo
Абсолютно съм съгласна с теб. И аз проблем нямам. Мен, например, превеждането на детските от 1 до 15 число не ме устройва- аз вземам заплата тогава, мъжът ми- пенсия. Предпочитам да имам приход и към края на месеца.
Проблем нямам със "забавянето", важното е, че ги получавам. Да, би ми харесало да има фиксирана дата за получаването, но, както стана ясно, това едва ли ще се случи.

А относно завеждането на дело просто го смятам за безумно, откъдето и да го погледнеш.
там е работата, я, ти проблем нямаш. но аз съм вдовица с две деца и имам. тук има майки, които отглеждат сами децата си и въобще не могат да разчитат на никого, освен на себе си и на това, което получават по закон

жалко е това, как мислиш. да те пази бог

Да ме пази, дано! Всеки си знае дереджето, другарке! Дали съпругът ми не взема инвалидна пенсия, която едва му стига за лекарствата, например?! Знаеш ли за каква заплата работя?! Знаеш ли изобщо положението на моето семейство?!Коя си ти, че да ме съдиш?! Имам си мнение по темата, което очевидно не съвпада с твоето. Да ме пази господ от простаци, наистина  Praynig

Мима78, същите въпроси ти задавм и на теб- знаеш ли как живея, че смееш да ме упрекваш?! Ай сиктир вече от малоумни същества в тази тема пък. Това по повод упрека, че съм злобна. Ето сега съм- кучето според тоягата скача.

# 344
Цитат
Да ме пази, дано! Всеки си знае дереджето, другарке! Дали съпругът ми не взема инвалидна пенсия, която едва му стига за лекарствата, например?! Знаеш ли за каква заплата работя?! Знаеш ли изобщо положението на моето семейство?!Коя си ти, че да ме съдиш?! Имам си мнение по темата, което очевидно не съвпада с твоето. Да ме пази господ от простаци, наистина  Praynig

Мима78, същите въпроси ти задавм и на теб- знаеш ли как живея, че смееш да ме упрекваш?! Ай сиктир вече от малоумни същества в тази тема пък. Това по повод упрека, че съм злобна. Ето сега съм- кучето според тоягата скача.

не, не знам. но и ти не знаеш. и не искаш да знаеш - както виждам - теб те устройва положението. аз пък смятам да се боря за правата на децата ми и да противостоя на всеки, който се опитва да ме обезкуражи. това е всичко, което можем да си кажем =)

Общи условия

Активация на акаунт